Bilirsiniz Windows XP üzerine herhangi 1 program kurup daha sonra kaldırmak istediğinizde Windows un registry'si üzerinde ve harddisk üzerinde kaldırılan programa ait dosyalar kalmakta. Bunu önlemek için herhangi bir program var mıdır?
Benim öğrenmek istediğim Windows üzerinde çalışacak olan program ile kurulumu yapacak olduğum oyun ya da vs. her ne olursa olsun bu program üzerinden Windowsa kurulum yapıp daha sonra da bu program yardımıyla uninstall edeyim. Bu şekilde de registry'mi bozmamış olayım. Gereksiz dosyalarla da uğraşmamış olayım.
Şimdiden teşekkürler...
portableturk sitesinden revouninstaller indir...
kendisi de kurulumsuzdur... kurulum için gerek yok... kaldırırken bu program ile kaldırırsan registry entry leri ve dosyaları bulup sildiriyor.. tek tek ya da hepsini seçip silebiliyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
portableturk sitesinden revouninstaller indir...
kendisi de kurulumsuzdur... kurulum için gerek yok... kaldırırken bu program ile kaldırırsan registry entry leri ve dosyaları bulup sildiriyor.. tek tek ya da hepsini seçip silebiliyorsun.
Perfect Uninstaller da buna benzer bir program ama benim istediğim gibi bir özellik sunmuyor...
revouninstaller dışında benim aradğım özellikte bir program bilen var mı?
bir kaç değişik uninstaller denedim, bence en başarılı olanı revo uninstaller, denediklerim: your uninstaller, ashampoo uninstaller, revo uninstaller.