Şimdi Ara

Windows XP Yükleme Sorunu Lütfen Yardım Edin :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk önce herkezin bayramı kutlu olsun.

Benim core 2 due 8400 asus maximus 2 formula ve 8 gb ram artı 2 adet 500 luk sata harddısk en olusan bir sistemin var .

Dun sisteme bir format atayım dedim ve cehennem gunlerı basladı :((

Boot tan first boot device olarak dvd yı sectım.Dvd yı taktım windows un o dos ekranındaı kur bolumu geldı format attı ondan sonra kur dosyalarını

kopyalamaya basladı kopyalama bitti bilgisayarını 10 sn içinde tekrar baslatılacak dedi resetlendi ama acıldıgında tekrar aynı işlemlerin yapılacagı o dos ekranlı

kur menu su geldi .Normalde benim bildigim windows acılıp içinde şifreyi felan girecegimiz bir yukleme menu sunun acılması lazım

Ne yaptıysam bır turlu beceremedim ne olur yardım edin bana cinnet gecirmek üzereyim :(((

• sizinde bayramınız mübarek olsun.
    format atarken kur dosyaları yüklendiğinde bilgisayar yeniden başlıyor. sonra cd takılı olduğu için yeniden win kurmak için bir tuşa basın yazısı çıkıyor.
    ona basmamak lazım. basılırsa aynı iş tekrar oluyor. benim bu problemden anladığım şey bu. yada windows cd'nizde sorun var. başka bir cd deneyin.
  • Eywallah ama bir tusa basın yazısı cıkmıyor ve otomatikman aynı seyler tekrarlanıyor.Cd parayla alınan registered cd hıc bole bı sıkıntı yasanmamıstı kafayı yemek uzereyım elimde baska bır xp cd sı de yok kaldım ortada
  • Arkadaşlar Yaw Sıkıntıyı Çözebilecek Biri Yokmu Yaw :(
  • Format atmadan önce, sorunsuz bir format için o bölümü silmenizi tavsiye ederim.
    Eğer zaten durum böyleyse yapılacak şey ya aynı cd yle yüklemeyi tekrar denemek
    yada mümkünse farklı bir cd ile denemeniz.
    geçmiş olsun.
  • ya disk i cıkardım notebook ta kople sildim ama cd de mi acaba bi sıkıntı var anlamadım daha once de bu cd yı kullanıyordum hiç sıkıntı cıkarmıyordu
  • dosyalar yüklendikten sonra pc yeniden başlatıktan sonra eğer kuruluma tekrar başlıyorsa sende yeniden başladığı anda cd yi çıkar sonra zaten harddiskten devam eder windows başlatılıyor ekranında tekrar takarsın
  • Format işleminin hemen öncesinde "seçili öğeye xp kurmak" değil de "seçili bölümü sil" gibi bir seçenek var onunla denediyseniz, sizin yerinizde olsam tekrar denedikten sonra ilk olarak farklı bir cd ile denerdim. işletim sistemi kurarken bu tip probremlerle karşılaşmak gerçekten sinir bozucu
    umarım çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade_umt

dosyalar yüklendikten sonra pc yeniden başlatıktan sonra eğer kuruluma tekrar başlıyorsa sende yeniden başladığı anda cd yi çıkar sonra zaten harddiskten devam eder windows başlatılıyor ekranında tekrar takarsın

Evet
    Normalde xp cd si sürücüdeyken her açılıştan sonra boot etmek için bir tuşa basın vb der, sizinki bunu otomatiğe bağlamış gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade_umt

dosyalar yüklendikten sonra pc yeniden başlatıktan sonra eğer kuruluma tekrar başlıyorsa sende yeniden başladığı anda cd yi çıkar sonra zaten harddiskten devam eder windows başlatılıyor ekranında tekrar takarsın

Sıkıntı işte windows un baslangıc ekranına da gelmıyor makıne reset atıyor kendıne :(
  • Farklı bir cd yok elimde sıkıntım o :(
  • Aslında arkadaşın söylediği mantıklı. Xp yüklendikten sonra açılış ekranı gelmeden restart atması normal. ama tekrar kuruluma geçmesi için boot un manuel seçilmesi gerekirdi sizinkinin otomatik tekrar kuruluma geçmemesi için cd yi çıkarmak da çözüm olabilir.
    Tabi bu bize özgü bir yol
    Acaba bu ayar bios ta olabilir mi (otomatik boot) emin değilim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.