Şimdi Ara

WINDOWS ya da APPLE??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce windows mu iyi yoksa Apple Leopard mı?Ben akrabamızın Apple Macbook'unda görmüştüm çok hoşuma gitmişti.Sizce hangisi stabil ve güvenilir?? Duyduğuma göre Apple Leopard Türkiye ye de gelecekmiş.En azından onun orjinali alırız,malum windows a verilen para boşa gitmiş oluyorda????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi \\\Patriot/// -- 29 Ocak 2009; 2:42:38 >

• apple daha iyi cünkü mac osx var ama cok pahalı oluyorlar mesala maclerde bios yok o yuzden cökmuyor meret istedigin iskenceyi yapabiliyorsun daha stabil gibi geliyor bana ama dedigim gibi fiyatları pahalı ve cogu oyunla uyumsuz ne yazıkki
  • tüm oyunlar mac destekli olsaydı geçeceğim tek platform mac olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABUX

tüm oyunlar mac destekli olsaydı geçeceğim tek platform mac olurdu

ben bir ara IMAC kullandım fazla oyun oynamam ama en favori oyunlarım fm ve worm gibi oyunların mac destegi olmasına ragmen half life ve gta gibi oyunları oynayamıyordum ve o aralar sahip oldugum zen vision m de mac le uyumlu degildi ama sistem perfect yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: abuabuabu

quote:

Orjinalden alıntı: ABUX

tüm oyunlar mac destekli olsaydı geçeceğim tek platform mac olurdu

ben bir ara IMAC kullandım fazla oyun oynamam ama en favori oyunlarım fm ve worm gibi oyunların mac destegi olmasına ragmen half life ve gta gibi oyunları oynayamıyordum ve o aralar sahip oldugum zen vision m de mac le uyumlu degildi ama sistem perfect yani

maclere oyun için windows yukleyebilirsin ve inan bana windows bir macde bir pc den daha iyi çalışacaktır. boot camp

• Iyi de bi arkadas MAC Leopard yakinda turkiye ye gelicekmis demis.

Mac OS X Leopard birkac aydan beri Turkiye' de Turkce ve Ingilizce versiyonlari ile mevcut.

Soruya gelince Mac kullanmistim ama kiymetini bilmeden sattim.Simdiki aklim olsa hala kullaniyordum ama dustuk windows a bir kere

PowerBook G4 ah sen nelere kadirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: abuabuabu

apple daha iyi cünkü mac osx var ama cok pahalı oluyorlar mesala maclerde bios yok o yuzden cökmuyor meret istedigin iskenceyi yapabiliyorsun daha stabil gibi geliyor bana ama dedigim gibi fiyatları pahalı ve cogu oyunla uyumsuz ne yazıkki

Ne demek bu ya? BIOS yok? BIOS olmaz olur mu? Hadi onu gectim, BIOS ile sistem cokmesini nasil iliskilendirdin? Asil BIOS olmazsa sistem calismaz.

Ayrica cok da guzel cokuyor efendim. Catir catir hem de.

Mac alacaklara benden tavsiye. Eger maddi durumunuz iyiyse tamam. Degilse, Mac'ten uzak durun. Hatta Apple'in tum urunlerinden uzak durun. Hele hele Turkiye'de, yanindan bile gecmeyin derim. Ayni fiyata cok saglam bir bilgisayar alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Zorlu'da Macbook var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Isletim sistemi kullanilmaz, yazilim kullanilir. Senin kullanacagin yazilimlara en uygun isletim sistemi hangisiyse onu kullan, gorsele fazla takilma. Mesela Mac'e Final Cut icin gecilebilir. Oyunlar icin Windows'ta kalinabilir. Server uygulamalari kullanmak isteyen Linux'u secsin vb...
  • Eğer oyunlarda windows gibi tam destek olsaydı parasını önemsemeden alacaktım Leopard'ı.Windows gerçekten parasını haketmiyor.Ondan sonra pc dekullandığımız parçalardan şüphe eder oluyoruz çoğu zaman.Gerçi bazı yeni oyunlarda MacOSx desteği var diye biliyorum ama..Biraz daha bekleyip leopard alacağım.Eğer windows 7 bir halta beznezemezse hiç gözünün yaşına bakmayacağım hemen alacağım leopardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.