Herkese merhabalar. Bir yedekleme programı aramaktayım. Özellik olarak ise;
-Anlık olarak sistemimi takip ederek yeni dosyaları yedeklemeye ekleyecek -Eğer herhangi bir dosyayı sildiysem, ve o dosya yedekte var ise, yedek dosyasını içine "Silinen eski yedekler" gibisinden atacak ve bana geri yüklemede seçenek olarak geri sunacak bunları. -Yedek dosyaları çok yer kaplamayacak. (Tabii ki 100GB yedeği 5 GB dosyaya aktarmasından bahsetmiyorum. 100GB'ı kaldırıp 300GB olarak yedeklemesin bana) -Birden fazla geri dönüşüm noktası ayarlayabilecek.
Varlığı mevcut mudur böyle bir yedekleme programının? teşekkürler şimdiden.
quote:
Orijinalden alıntı: canavaroski90
Herkese merhabalar. Bir yedekleme programı aramaktayım. Özellik olarak ise;
-Anlık olarak sistemimi takip ederek yeni dosyaları yedeklemeye ekleyecek -Eğer herhangi bir dosyayı sildiysem, ve o dosya yedekte var ise, yedek dosyasını içine "Silinen eski yedekler" gibisinden atacak ve bana geri yüklemede seçenek olarak geri sunacak bunları. -Yedek dosyaları çok yer kaplamayacak. (Tabii ki 100GB yedeği 5 GB dosyaya aktarmasından bahsetmiyorum. 100GB'ı kaldırıp 300GB olarak yedeklemesin bana) -Birden fazla geri dönüşüm noktası ayarlayabilecek.
Varlığı mevcut mudur böyle bir yedekleme programının? teşekkürler şimdiden.
SAdece yedekleme ve geri yüklemeye yapıo en azıdan ben sadece bunları kullanıyorum Acronis true İmage
Kullanıyorum Sıkıştırıp istedigin yere yedek alabiliyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme