Şimdi Ara

Windows Yüklerken Hata Çözümü Yok Gibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 yüklerken şöyle bir hatayla karşılaştım çözümünü araştırdım ve bulamadım.Bölüm 2 de yedeklerim var.Ayrılmamış alanda c.Cyi sildim yeniye basınca bu hata çıkıyor.

Windows Yüklerken Hata Çözümü Yok Gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihsapmazz -- 17 Kasım 2015; 11:04:25 >

• Anladığım kadarıyla 243.8gb bölüme sistem kurmak için ileri dediğinde bu hata çıkıyor. 243.8gb bölümde bölemiyorsun. Eğer durum böyleyse hiç uğraşma hdd yi sök başka bir masaüstüne bağla 1gb bir bölüm oluştur tekrar dene. Başka yolunda var ama verilerin tehlikeye atma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windowsta tanımlanmamış bir hata mesajı alman öncelikle hayırlı bir şey değil.
    win7 kurmayı dene oluyorsa yedeğini virüs vs. taramasından geçir.
    Yine de sebep bu değilde mantıksal olamayan bir sektör de olabilir. Bunun için de bir tarama yap.
    Her şey yolunda giderse ya win 7 den yükselt ya da yedeğini başka bir yere(harici hdd gibi) aktarıp bölümleri tamamen sil ve biçimleyerek devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

Anladığım kadarıyla 243.8gb bölüme sistem kurmak için ileri dediğinde bu hata çıkıyor. 243.8gb bölümde bölemiyorsun. Eğer durum böyleyse hiç uğraşma hdd yi sök başka bir masaüstüne bağla 1gb bir bölüm oluştur tekrar dene. Başka yolunda var ama verilerin tehlikeye atma

masaüstü değil ne yazıkki
  • Ne farkeder aç arka kapağı sök hdd yi 243.8gb bölüme bölebiliyormusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.