Arkadaslar herkese merhabalar.gecenlerde yeni bir laptop aldım acer marka,dün gece crysis 2 yi kurmaya karar verdim,partlardan dosyaları cıkarttım,daha sonra setup'a tıkladıgımda yüklemeye başlarken kurulum ''kaynagı açma işlemi başarısız'' diye bir hata alıyorum ve kurulum kapanıyor.oyunu kuramıyorum.daha sonra bir baska arkadasımın bilgisayarında denedim,onda da vista yüklüydü orda problem olmadı aynı işlemleri yapıp setup'a tıklayınca yüklemeye basladı.laptopumdaki işletim sistemiwindows 7 home 64 bit. sanırım windows 7 den kaynaklanan bir problem,bunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edermisiniz....
yüklemeye çalıştığın acaba 32bit olabilir mi? Yani arkadaşın pc.de çalışmış ya o da mı 64 bit?
quote:
Orijinalden alıntı: darkcavarly
yüklemeye çalıştığın acaba 32bit olabilir mi? Yani arkadaşın pc.de çalışmış ya o da mı 64 bit?
tam emin olmamakla beraber arkadasın laptop 32 bit. benim işletim sistemim 64 bit.
ben 32bit vistada denedim sorunsuz oldu. Problem belli 64bit olmasından kaynaklanan bir problem. Yapacak bir şey yok. ya sen 32 bit işletim sistemine geçeceksin, varsa crysis 64 bit bulacaksın. İyi forumlar.
crysis 2 nin 64 bit işletim sistemlerinde calısmaması garip geldi,belki baska arkadaslarda yardımcı olabilir,umarım sorun baska bşy ile ilgilidir.İlginiz için teşekkür ederim,size de iyi forumlar...
32bit-64bit ile ilgili birşey yazmamışlar ama bnm laptop i3 işlemcili 4gb ddr3 ram ve HD5650 ekran kartı var DX11 destekli.çalıştırması lazım ama kuramadık ki bir türlü oyunu...