Şimdi Ara

Windows7 Format Atamıyorum ( YARDIM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Win7 format için kurulum yaptım vs.. kurulumları yaptım ama bütün dosyalarım aynı duruyor hdd silmedi galiba, daha önce win7 format atmadığım için bilgim yok. googledekileri takip ettim ama olmadı.biraz detaylı yardım edebilirseniz sevinirim..tşkler.

• "bütün dosyalarım aynı duruyor " dediğin hangi dosyaların biraz açıklarmısın?
  • Recovery console un olması lazım oradan yapabilirsin.
  • Biçimlendirmeden üstüne kurmuşsun galiba.
  • Windows'u kurarken Harddisklerin olduğu ekranda Gelişmiş'i tıklayıp formatlamak istediğiniz HDD bölümüne 1 kere tıkladıktan sonra BİÇİM'i tıklayın ve tekrar kurun.. Bu şekilde sorununuz çözülecektir.

Siz biçimlendirmeden kurduğunuz için önceki sisteminizin üstüne kurmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

Windows'u kurarken Harddisklerin olduğu ekranda Gelişmiş'i tıklayıp formatlamak istediğiniz HDD bölümüne 1 kere tıkladıktan sonra BİÇİM'i tıklayın ve tekrar kurun.. Bu şekilde sorununuz çözülecektir.

Siz biçimlendirmeden kurduğunuz için önceki sisteminizin üstüne kurmuş..

uygula
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatx

Biçimlendirmeden üstüne kurmuşsun galiba.

galiba böyle yaptım :( 2 tane windows7 oldu bilgisayarda arkadaşlar. :( 2. win7' ye girdiğimde eski görüntüm full duruyor. masaüstündeki dosyalarıma kadar herşey eskisi gibi. 1.sine girdiğim zaman. formatlanmış gibi. ama C Diskinde Recovery yazıyor ve 14 gb hafıza vermişim. baya bi karıştırmışım ya :S bunları nasıl sıfırlayıp düzgün bi format atabilirim ? :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sistemin kurulu olmadığı yere lazım olan dosyalarını at.Sonra windows 7 dvd sini tak .Harddisklerin olduğu ekranda Gelişmiş'i tıklayıp formatlamak istediğiniz HDD bölümüne 1 kere tıkladıktan sonra BİÇİM'i tıkla ve tekrar kur.

sitemşin kurulu olmadığı bölüme ellemezsen format atarken hiç bişey olmaz dosyalarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 28 Ağustos 2010; 19:44:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.