Bildirim
Windows7 Format Atamıyorum ( YARDIM )
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
"bütün dosyalarım aynı duruyor " dediğin hangi dosyaların biraz açıklarmısın? -
Recovery console un olması lazım oradan yapabilirsin. -
Biçimlendirmeden üstüne kurmuşsun galiba. -
Windows'u kurarken Harddisklerin olduğu ekranda Gelişmiş'i tıklayıp formatlamak istediğiniz HDD bölümüne 1 kere tıkladıktan sonra BİÇİM'i tıklayın ve tekrar kurun.. Bu şekilde sorununuz çözülecektir.
Siz biçimlendirmeden kurduğunuz için önceki sisteminizin üstüne kurmuş.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2
Windows'u kurarken Harddisklerin olduğu ekranda Gelişmiş'i tıklayıp formatlamak istediğiniz HDD bölümüne 1 kere tıkladıktan sonra BİÇİM'i tıklayın ve tekrar kurun.. Bu şekilde sorununuz çözülecektir.
Siz biçimlendirmeden kurduğunuz için önceki sisteminizin üstüne kurmuş..
uygula -
quote:
Orijinalden alıntı: pckopatx
Biçimlendirmeden üstüne kurmuşsun galiba.
galiba böyle yaptım :( 2 tane windows7 oldu bilgisayarda arkadaşlar. :( 2. win7' ye girdiğimde eski görüntüm full duruyor. masaüstündeki dosyalarıma kadar herşey eskisi gibi. 1.sine girdiğim zaman. formatlanmış gibi. ama C Diskinde Recovery yazıyor ve 14 gb hafıza vermişim. baya bi karıştırmışım ya :S bunları nasıl sıfırlayıp düzgün bi format atabilirim ? :( -
Sistemin kurulu olmadığı yere lazım olan dosyalarını at.Sonra windows 7 dvd sini tak .Harddisklerin olduğu ekranda Gelişmiş'i tıklayıp formatlamak istediğiniz HDD bölümüne 1 kere tıkladıktan sonra BİÇİM'i tıkla ve tekrar kur.
sitemşin kurulu olmadığı bölüme ellemezsen format atarken hiç bişey olmaz dosyalarına.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckopatx -- 28 Ağustos 2010; 19:44:06 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X