Öncelikle Selamun Aleyküm.Arkadaşlar ben yaklaşık 1 hafta önce dizüstü bigisayarım ile internet bulunmayan bir ortamda 3 4 gün kaldım buraya gitmeden önce laptopumda hiçbir sıkıntı yoktu. Eve döndüğümde bilgisayarımı açtım ve pcmde bulunan tüm .exe dosyalarımı açılamaz vaziyette buldum buna chrome de dahil.Pc de tek açılan şey klasörler ve İnternet Explorer. Oyunları açmaya çalıştığımda Error hatası veriyor. Programları açmaya çalıştığımda ise sanki programı silmişim gibi gözat filan yazıyor halbuki silmedim.Steam olsun Origin olsun herşey silinmiş. Masaüstüne sağ tıkladığımda Nvidia Denetim Masası çıkardı o da çıkmıyor en başta bunu farkettiğimde ekran kartında sorun olabileceğini düşündüm denetim masasından aygıt yöneticisine baktım ekran kartı duruyordu hiçbir program yokmuş gibi. Pc de sadece interneti kullanabiliyorum bu konuda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz
sistem geri yükleme dene
Yazılımı kaldırıp temiz bir windows kurabilirsen sorunun çözülür, fakat virüsler kontrolün altında olsun sanırım bazı hatalar yapmışsın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme