Windows 7 Ultimate 64 Bit kurduğumda 4 tane farklı mavi ekran hatası alıyorum. 1.SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION 2.Memory 3.Harddisk 4.Bios default
Ramlerim yeni hatta daha bugün oem ram yerine yeni bir tane kingston ram aldım aynı olsunlar diye. Anakart hariç bütün sistemlerimin daha garantisi var. Şuan windows XP 64 bit kurdum XP de nedense hiç bir hata yok ama bu kahrolası windows7 64 Bit te hata alıyorum daha önce de hata alıyordum o yüzden windows7 32 bit kullanıyordum. Yani; Windows 7 32 Bit ultimate ve Windows XP 64 Bit kullandığımda hiç bir mavi ekran hatası ile karşılaşmazken, neden Windows 7 64 Bit te mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Not:30 gün deneme süresi olarak kullanıyorum her hangi bir orjinalleştirme programı kullanmadım.
C:*windows\minidump klasörü içerisindeki dump dosyalarını gönderin bir değerlendirelim.
dopac34
kullanıcısına yanıt
abi bende mavi ekran hatası alıyorum klasoru göndersem bakabilirmisin rahat 7 8 kere aldım çünki ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme