Şimdi Ara

Windowsbase Version 3.0.0.0 be installed in the Global Assembly Cache (GAC) first.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windowsbase Version 3.0.0.0 be installed in the Global Assembly Cache (GAC) first.

Arkadaşlar Bi Programı yüklerken bu sorunla karşılıyorum başka pclerde bu sorun olmuyor

Windowsbase Version 3.0.0.0 be installed in the Global Assembly Cache (GAC) first.

Buda Resmi Gerekli Yüklemeleri microsoft'un Sitesinden bulamadım

Windowsxp sp3 kullanıyorum kotalı internetim olduğu için güncelleştirme yapmadım

Yardımcı Olursanız Sevinirim ,,

• Aşağıdaki linkten NET Frameworku kurun
    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17851&WT.mc_id=MSCOM_EN_US_DLC_DETAILS_131Z4ENUS22003

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aduket atan adam -- 17 Aralık 2012; 11:44:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slypent

Aşağıdaki linkten NET Frameworku kurun
    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=17851&WT.mc_id=MSCOM_EN_US_DLC_DETAILS_131Z4ENUS22003

bende net framwork zaten vardı(4.0a Kadar) ama dosyalarımı bozulmuşki? silip yenidenmi kurayım?
  • Bahsettiğiiz sorun net frameworkla ilgili bir sorun. İşletim sisteminizin desteklediği en son net frameworku (xp olduğundan sanırım 4 sürümü) kurarsanız sorunuzun çözüleceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aduket atan adam -- 17 Aralık 2012; 11:54:41 >
  • Sorun Çözülmedi Arkadaşlar Başka fikri Bilgisi olan varmı ?
  • sana pm attım ve çözülmedi ise format at ve 2gb ve üzeri ram tak win7 kur sorun düzelir....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

sana pm attım ve çözülmedi ise format at ve 2gb ve üzeri ram tak win7 kur sorun düzelir....

aynı programı bana yollayan arkadaşta windowsxp sp3 kullanıyor yani xp ye uyumsuzluğu ile alakalı değil hocam
  • resmi göremiyorum ama kurduğun program nedir bilgi verirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

resmi göremiyorum ama kurduğun program nedir bilgi verirsen sevinirim.

klanlar bot programı :)
    Tw tools diye birşey arkadaşlar kullanıyordu banada tw üzerinde yolladılar onlarda çalışıyor bende çalışmıyor o hatayı veriyor

Yazının tamamını yazayım hatanın yani;

Unable to install or run the application. The application requires that assembly WindowsBase Version 3.0.0.0 be installed in the Global Assembly Cache(GAC)first.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zynar -- 17 Aralık 2012; 14:27:51 >
  • Koca Dh bile Çözemediyse Sorunu Ben nerelere gideyim ne yapayım :'(
  • quote:

Orijinalden alıntı: slypent

Bu linkteki NET Frameworku kurdunuz mu acaba?

netframwork 4.0 zaten yüklü ama yinede yeniden kuruyorum bakalm
  • Hala Aynı Sorunu Veriyor
    Başka Fikri Bilgisi olan varmı?
  •  Windowsbase Version 3.0.0.0 be installed in the Global Assembly Cache (GAC) first.

Arkadaşlar netframwork un türkçesini indirdim sorunun türkçesi çıktı biraz araştırdım visual studio ile birşeyler yapın o kadar bilgisayar bilgim yok lütfen birisi yardımcı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.