Şimdi Ara

'windowsstoresetupbox.exe' Bu ne Arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her gün saçma sapan bir şeyle karşılaşıyorum tonla program kurulu makinada her ay böyle bir saçmalık çıkıyor karşıma, şimdi de bu çıktı. Hani bilgisayarı sürekli mıncıklayan birisi olsam anlıycam. Girdiğim yerler belli, warez vs bilmem bu nedir ben anlamıyorum.

Program 3.5 gb lık bir dosya çekiyor sürekli, malware gibi davranıyor. Bilen beri gelsin

adı : windowsstoresetupbox.exe
    bulunduğu dizin : C:\Windows\SoftwareDistribution\Download\a3ab0a6977c42a36e3138aabb80ab383

http://earthwithsun.com/questions/661402/is-there-a-way-i-can-share-the-3-42-gb-download-of-windows-8-1-from-windows-stor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 15 Ağustos 2014; 20:55:37 >

• İşletim sisteminiz win8.1 sanırım. Öyle mi ?

Bu dosya windows dosyası.
  • evet te, dosyanın davranışı hiç te legal değil. sürekli download üzerinde. Nette aratınca aynı sorunu yaşayan baya insan olduğunu gördüm
  • Ben ortada sorun yapmanız gereken birşey görmüyorum. VirüsTotal de taratmayı deneyebilirsiniz.
  • Suana kadar 7 gb dosya indirdi kafasina gore benden izinsiz. Daha ne olacak hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlıyorum ama 7 GB dosya indirmesi zararlı olduğu anlamına gelmez. Sistemin ayarlarına göre otomatik olarak dosya indirilmeleri mümkündür. Yapmanız gereken VirüsTotal veya Jotti ile dosyayı taratmaktır.
  • 30 yildir bilgisayar kullanirim Windowsun izinsi iki kere de 7 gb dosya cektigine sahit olmadim ben henuz dostum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hala download yapıyor windows kafayı yiycem
  • Bulunduğu dizinden yola çıkarak,windows update'nin güncelleme dosyalarını indirdiğini söyleyebilirim.

İsterseniz bir karıştırın windows update'yi.

Dediğiniz gibi 7 gb çok fazla.

Combofix deneyebilirsiniz.
  • edwird 1 kullanıcısına yanıt
    10 gb ı bulduğu çektiği dosya son olarak restore ettim sistemi şuan sorun yok gibi dünden beri bakalım. teşekkürler hocam
  • Windows update i kapatın derim.
  • kapalı, manuele getirdim. hala arada kafasına göre takılıyor windows. Transcendence filminde ki yapay zeka gibi takılıyor sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.