Arkadaşlar, internet sayfalarındaki resimler bazen düzgün gözüküyor, bazen de resim puzzle gibi karışık bir şekilde açılıyor. Daha önceden böyle birşeyi hiç görmemiştim ve bilgisayarımda 1 haftadır falan bu durum var. Bu konuda bilgisi olan, sebebini bilen, çözümün bilen varsa ve bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Saygılar...
Arkadaşlar tavsiye üzerine Firefox u indirirken başka bir sorunun daha farkına vardım; benim indirdiğim programlar da açılmıyorlar. Bunu başka dosyalarda da test ettim, dosya indirince normal ikonu gözüküyor, özelliklerine bakıyorum, dosya boyutu tam, kesiyorum, taşıyorum, kısacası görünüşte dosya sorunsuz ama yükle deyince dosya çalışmıyor.
Resimlerdeki gibi durum dosya alınca da oluyor sanırım, başı - kıçı birbirine giriyor ve dosya çalışmıyor.
Aynı hatta bağlı diğer bilgisayarda bu sorun yok, dolayısı ile bağlantımdan kaynaklanan bir durum yok.
Bu sorunun çözümünü bilen var mı?
Bu dediğin internet eexplorer da mı oluyo bence bi firefoxu indir onu bi dene bakalım aynı sorun devam ediyor mu??? yani resimler açılıyor ama bozuk mu çıkıyor yoksa resimler hiç mi görünmüyor
ya resimler explorer da hatalı açılıyor (her zaman değil), ayrıca indirdiğim dosyalar da hatalı indiklerinden açılmıyorlar
Mesela firefoxu 3-4 defa indirdim, dosya açılmıyor anlattığım üzere, dosyalar da hatalı iniyorlar
antivrüs programın varsa bi scan yap derim sanki virüs gibi ya ilk defa duydum böle bi olay hatalı doya indirme. anti virüs programın var mı
Avast anti virüs kullanıyorum
Virüs problemi değildir
evt avast varsa değildir muhtemelen. Peki şöle yapalım ben şu an rapidshare e upload ediyorum firefoxun exe setup dosyasını yalnız biraz yavaş çünkü bi yandan sp2 yüklüyorum. Ben bi 1 2 saate kdr link i buraya koyarım sende buradan alır yüklersin bilgisayarında firefoxu orda denersin ordada oluyorsa o zmn yine sorarız birlerine oldumu?