< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanıyor -- 8 Ocak 2018; 21:19:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanıyor -- 8 Ocak 2018; 21:19:51 > |
bendemi bi sorun var hiç vpn ihtiyacı hissetmiyorm nere giriyornuzda vpn gerekiyor banada bi öğretin şunu gözünü seveyim
|
Tunein'den radyo dinliyorum, yasak.
Reddit'ten bilgi ediniyorum, derdime derman buluyorum, sitede kullanılan imgur ve i.reddit yasak. 4chan'de ufkumu genişleten birçok yazı ve başlıkta takılıyorum, orası yasak. Bilgi lazım oluyor wikipedia'ya bakmak durumunda kalıyorum, orası yasak. Valla lazım oluyor malum videolar girip vk'dan izliyorum orası serbest. Demek ki bu yasak işinin olayı muzur neşriyat falan değil. Hadi hepsine bir kul buldunuz da tunein veya imgur neden yasak, birisi bana mantıklı cevap verebilir mi? Bu yasaklar mantık çerçevesi ve ahlaki sınırlar dışına taşmadan uygulansa benim itirazım yok ki milletin harıl harıl dns kullandığı dönemde bir şet kullanmadım. Ama şu anda direkt benim günlük yaşamıma müdahale olmuş oluyor çünkü ben çoğu vasat insan gibi facebook'ta dolaşıp instagram'da milletin peşinden koşmuyorum, umrumda da değil ama özellikle şu reddit ve wiki tuz biber oldu; vpn de şart oldu kimse kusura bakmasın. Biz deepweb'in 6. seviyesinde uranyum mu arıyorum sanıyorsunuz anlamıyorum ki. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier_x -- 6 Ocak 2018; 17:2:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 6 Ocak 2018; 21:53:40 > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|