Bildirim
Winfast 6800 LE TDH
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Tabiki 6800 le
Cıkabilceğin maximum fiyatı verirsen daha rahat tavsiyede bulunabiliriz.... -
Çıkabileceğimiz en yüksek rakkam 150-170 $ civarları.
başka yorum yokmu? -
6800LE 256bit bir kart, modlanma ihtimali de var.Bence 6800LE alıp şansınızı deneyin. -
@NOREMORSE
teşekkürler arkadaşım
başka yorum bekliyorum acil karar vermemiz gerekiyor. teşekkürler cevap veren herkese -
quote:
Orjinalden alıntı: NOREMORSE
6800LE 256bit bir kart, modlanma ihtimali de var.Bence 6800LE alıp şansınızı deneyin.
Modlayamazsa peki
Risk işi biraz eğer şansına güveniyorsan 6800LE al ama yok güvenmiyorum dersen 6600GT.. Eğer pipe açarsan 6800LE de 6600GT den daha iyi performans elde edersin ancak açmak şans işi dediğim gibi açamazsan 6600GT den daha düşük performanslı bi kart olur seçim senin. -
Yokmu başka bu kart hakkında yorum yapacak biri? kullanmış olan biri yokmu? -
quote:
Orjinalden alıntı: Jedi_Knight
quote:
Orjinalden alıntı: NOREMORSE
6800LE 256bit bir kart, modlanma ihtimali de var.Bence 6800LE alıp şansınızı deneyin.
Modlayamazsa peki
Risk işi biraz eğer şansına güveniyorsan 6800LE al ama yok güvenmiyorum dersen 6600GT.. Eğer pipe açarsan 6800LE de 6600GT den daha iyi performans elde edersin ancak açmak şans işi dediğim gibi açamazsan 6600GT den daha düşük performanslı bi kart olur seçim senin.
Modlayamazsada o/c ile 6600 gt yi rahatlıkla geçebilir.Ben işhattı açmadanda geçtim 6600 gt yi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X