Şimdi Ara

Winfast A6600 TD ile ilgili sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde Winfast A6600 TD 256 Mb 128 Bit AGP8x ekran kartı aldım. fakat kartla ilgili bazı sorunlarım var.

1. Kartta renk kalitesi için 64 bit destekli diyor ama 32 bit oluyor en fazla.

2. Pes 4 oynarken (1024x768 - En yüksek grafik ayarda) bazen ekranda çizgilenme oluyor. bu monitörden mi kaynaklanıyor acaba. yoksa ekran kartından mı?

3. TV-Out yaparken kalite iğrenç oluyor. adam gibi film izleyemiyorum. karıncalanma oluyor ve renkler çok canlı olmuyor.

4. vivo var. kamerayı doğru bağladığıma eminim. Ama vivo ile ilgili programını çalıştırdığımda Kamera bulunamadı diye bir hata ile karşılaşıyorum. Kameram Sony´nin eski bir modeli (VCR TRV 110e) USB´den yap demeyin. Driver CD´si yok. İnternette çok aradım ama bulamadım.

sorularım bu kadardı. Yardımcı olursanız sevinirim.

• 2. Pes 4 oynarken (1024x768 - En yüksek grafik ayarda) bazen ekranda çizgilenme oluyor. bu monitörden mi kaynaklanıyor acaba. yoksa ekran kartından mı?

Güç Kaynağından Kaynaklanıyor.
  • Güç kaynağını değiştirirsem sorunum kesin çözülür mü?
  • BU KARTIN AYNISINDAN BENDE KULLANIYORUM BU KARTTA VİVO YOK DOSTUM BİLGİNE
    RENK KALİTESİNE GELİNCE ZATEN EN FAZLA 32 BİT OLUR 64 BİT OLMAZ HİÇBİR ZAMAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERMAN -- 30 Mayıs 2005, 13:01:52 >
  • 1-)Hiçbir renk derinliği şuan için 32 biti geçemiyor.Bunun bir çok sebepleri var ancak elindeki ekran kartıyla 32 bit renk derinliğine çıkabilirsin.
    2-)Çizgilenme sorunu monitörden olduğuda oluyor.Yani düşük güç tüketimi olan eski bir ekran kartıyla oyunu açmayı dene eğer çizgilik yoksa sorun kartın iyi beslenememesindendir.Ancak %10 ihtimal kartın bozuk olabilir.
    3-)Tv-Out'daki görüntü kalitesi hiç iyi değildir.Zaten tv-out para tuzağıdır çünki profosyonellerde bunu kullanmazlar.Yani üreticilerin 1$'a yaptığı bu sistemi kartın fiyatına 10-15$ ekleyerek satıyorlar.Yani tv-out'dan çok fazla bir şey bekleme.Bende bilgisayarda call of duty oynuyordum.Televizyona takınca şok oldum.Görüntünün playstation 1'den farkı yoktu çünki.
    4-)Kartının video yakalama sürücülerini yüklemen lazım(Nvidia'nın sitesinde wdm olarak geçer).Bunları yüklersen sorunun hallolacaktır.

Bu arada kartın hayırlı olsun güle güle kullan.

• Arkdaşım sorularının yanıtlarına geçlim:

1.En fazla 32 Bit olur.(64 Bit olmaz.)
    2.PSU'dan kaynaklanmıyor.Benim eski ekran kartımda 5600XT idi.PSU'da Tagan 480 Watt idi.Ama çizgilenme oluyordu.Şuan çin VGA X700 Pro.PSU yine aynı.Yani sorun senden değil oyundan kaynaklanıyor.Onu en aza indirmek için çeşitli şeyler denemen lazım.(Soccercenter.net'in forumunda vardı.)
    4Sorun galiba Video kameranın Driver'nin olmamasından kaynaklanıyor.(Senin PC'inde)
  • pes 4 olayında ekrandaki çizgilenme eğer görüntünün kırılması şeklinde oluyorsa oyunda görüntü ayarlarından vertical sync. açman lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk ile ilgili 1 sorunum ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.