Şimdi Ara

Winflash.exe yüklemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MSI notebook'a driverlarını yüklerken farkında olmadan Bios güncelleme aracı olan winflash adlı yüklemeyi de ard arda kurmuş kardeşim. Winflash.exe yi çalıştırıp startlamışta yani. Ve her startlayışında fan sesi yükselip sonra azalmış. Bu durum donanıma bir zarar vermiş midir sizce? Vermişse nasıl anlaşılır? Daha yeni aldık bi de bilgisayarı.

Şu resimleri de koyuyorum birisi bana donanımımda rakamsal olarak bir sıkıntı olup olmadığını söyleyebilir mi? Winflash.exe yüklemesi Winflash.exe yüklemesi Winflash.exe yüklemesi Winflash.exe yüklemesi Winflash.exe yüklemesi Winflash.exe yüklemesi Winflash.exe yüklemesi

• mhmt.1907 M kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla Winflaşın çalışabilmesi için bir de BIOS dosyası gerekli, o olmadan BIOSu güncellemiyor. Resimlerde de bir sorun görünmüyor, bilgisayar normal çalışıyorsa bir şey olmamıştır.
  • Blackdanger_99 B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam cevabınız için, içimi öyle rahatlattınız ki. PC yi
    dün aldım daha evham yaptım birden.
    Hayırlı olsun öncelikle :)

Bilgisayar yazılımla kolay kolay bozulacak bir parça değil - garanti dışı işlemler yapmazsanız. Fanın da yükselmesi normal, güncelleme esnasında işlemci daha hızlı çalışıyor bu da ısınma demek, ısınma da fanın çalışması demek.

Kısacası bilgisayarın çalışmasında ya da sıcaklık değerlerinde herhangi bir sıkıntı yoksa hiçbir şey olmamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

Hayırlı olsun öncelikle :)

Bilgisayar yazılımla kolay kolay bozulacak bir parça değil - garanti dışı işlemler yapmazsanız. Fanın da yükselmesi normal, güncelleme esnasında işlemci daha hızlı çalışıyor bu da ısınma demek, ısınma da fanın çalışması demek.

Kısacası bilgisayarın çalışmasında ya da sıcaklık değerlerinde herhangi bir sıkıntı yoksa hiçbir şey olmamıştır.

Çok teşekkür ederim hocam :)
    MSI cx61 2qc aldım bu modelin fan sesi zaten genel itibari ile yüksekmiş biraz, yani duyuluyor normal kullanımda da, onun dışında ısınma sorunu görmedim dünden beri. Umarım beni 4-5 yıl sorunsuz idare eder. Sinema okuduğum için Render işlerinde kullancam.
    İşlemcisi gayet güçlü bir bilgisayar. Kaza bela gelmezse idare eder diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

İşlemcisi gayet güçlü bir bilgisayar. Kaza bela gelmezse idare eder diye düşünüyorum

Umarım kazasız belasız kullanmak nasip olur :) Bundan önceki laptopum Asus M51 di bayaa iyi dayandı o, 8 yıl sonra ilk defa geçenlerde chipset yanmasından ekranı gitti ve artık tamir edilip kardeşe verilme zamanı geldi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.