Şimdi Ara

WING TSUN TAVSİYE ⚡

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben wing tsuna gitmeyi düşünüyorum savunma sporlarına ilgim var ve ayrıca bir kız olduğumdan da kendimi savunabilecek konuma getirmek isterim.
    Aslında daha çok akido istemiştim fakat şehrimde aikido eğitimi veren hocalar yokmuş.
    Neyse benim bu yıl sınav senem (Yks) ama spor da yapmak istiyorum stres atabilmek için siz ne dersiniz? Wing Tsun Hakkında bilgisi olan veya fikri olan yazarsa sevinirim ⭐

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Katılım Zamanı: 01 Ocak 0001

Öney lan dabbe mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tw Scott kullanıcısına yanıt
    Bayadır buralardaymışım benim bile haberim yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne?? kız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 31 Ağustos 2019; 21:43:56 >
  • Değil Wing Tsun, Çin Tosun bile öğrensen bir erkeğin karşısında hiç şansın yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    ne erkegi ne kung fusu birader ya insan canı 9mm'ye bakar
  • çok önceden dövüş sporlarıylan kendini savunabilrdn ama yıl 2019 mermi karşısında şansın yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WİNG TSUNG
    18 yıl önce açıldı
    Vankyo Leisure 430 Hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizim salonda 65 ve 52 kilo kickboks şampiyonları vardı. beni dövemezler.

sınav zamanı böyle spor dalına yönelmektense temel bir şekilde spor yapsan daha iyi olur. haftada 1-2 gidersin. bunlara 3 gitmek gerkeiyor 3-4
  • erkek fatma olanlar merak salıyo genelde bu tarz sporlara.ne dövüşmeyi öğrenirsin ne vücut şekillendirir boş iş wing tsun.kaldı ki türkiyede kim öğretiyo adam gibi
  • whatif kullanıcısına yanıt
    sen kızmısın?
  • Kardeşim siz salak mısıniz? Eğer o kadın dövüşü gerçekten adam akıllı öğrenirse ve siz de kavgaya adam gibi silahsız bıçaksız gelirseniz. Wing tsun neymuş öğrenirsiniz. İsterseniz önce wing tsun neymiş öğrenin.

• etli butlu güçlü değilsen yakın dövüşte bir erkeğe karşı şansın çok düşük.

tavsiyem tank gibi olmadan işe yarar bir şeyler yapmak istiyorsan wing tsunu falan zaten bırak kickboksa git veya taekwondo. yumruk yumruğa, yumruk atmayı bilsen de muhtemelen kaybedersin çünkü bir iki yumruk en fazla atarsın sonra altına alır seni karşındaki. fakat tekmeyi iyi attın mı yamultursun karşındakini. bu yüzden kick boks veya taekwondo öneririm ben.

eğer kapkaç tarzı olaylara karşı bir önlem almak istiyorsan biber gazı taşımanı ve yine yukarda bahsettiğim şeyi tavsiye ederim. fakat endişen dediğim gibi kapkaç tarzı şeyler ise en iyi önlem gece geç çıkmamak, yalnız, ıssız yerlerde dolaşmamak vs. dir
  • Ne öğrenirsen öğren, Allah göstermesin de, kavgada düzgün yumruk atmayı bilen birine göre şansın bana göre yok, bir saniyelik bir olay o yüzden wing tsun falan boş iş, spor yapmak istiyorsan crossfit yapabilirsin kızlar arasında moda şimdi hem kendini sakatlama ihtimalin daha düşük sınav senesi elini ayağını burkma durduk yere

• Kendini savunma için en iyi spor İsrail askerlerinin kullandığı daha sonra günlük hayata uyarlanan Krav Maga olacaktır bunun nedeni salak salak el hareketleri değil de kapkaç,taciz,saldırı olaylarıyla nasıl başa çıkabileceğini öğretir.Kadıköy'e yakınsan Bülent Hoca var biraz pahalı ama çok kaliteli bir spor araştır derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.