Şimdi Ara

WİNG TSUNG (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
742
Cevap
8
Favori
108.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Blacklight

Arkadaşlar ankara'da wing tsun a başalanabilecek en iyi spor merkezi, neresidir? bir de bu spor ile ilgili eğitim filmleri, bilgilerini burada paylaşabiliriz.

EBMAS Organizasyonu altında bulabileceğin okullara buradan ulaşabilirsin
    sanırım 04 şubatta seminer var Dai Sifu Emin Boztepe'nin, mutlaka gitmeni isterim.
    http://www.ebmas-tr.net/home.htm

yakında bir forum sitesi açılacak wing tsung sanatı ile ilgili buradan haber vereceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilecom -- 25 Ocak 2007; 8:30:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: düttürüleyla

http://www.ebmas-tr.net/Multimedya/First%20Seminar%20of%20EBMAS%20Bulgaria.wmv

kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.

bunu biliyorum sifum cemil uylukçu gerçekten çok iyi bir eğitmen
  • Taksim The marmara oteli yada cihangir sports center ,, SİFU CEMİL UYLUKÇU ,, Ayrıntılı bilgi telefon numarası ve mail adresleri ile tüm türkiye okulları hakkında bilgi için www.ebmas-tr.net

Kendisi Wing Tsun konusunda gerçekten çok iyi bir eğitmendir ve mükemmel bir insandır.. www.ebmas-tr.net i ziyaret ediniz...
    quote:

Orjinalden alıntı: emure

arkadaşlar bende bir süre aikido yaptıktan son dersler yüzünden bırakmıştım ama daha güzel birşey aramaya başladım ve birkaç filmde bu sanatı gördükjkten sonra yapmaya karar verdim tüm yorumları okudurm hevesim dahada arttı. ben aradım bulamadım acaba istanbul avrupa yakasında eğitim veren yer varmı??

• kişisel olarak tanımıyorum , ben yerinde olsam taksim gruplarından birine katılırım . Sifudan eğitim alma şansı varken ,,,
    quote:

Orjinalden alıntı: emure

siteye girdim bakırköyde namık ekine gideceğim sanırım çokteşekkür ederim inşallah yararı olur hoca Burak Ordu imiş nasıl bir hoca acaba bileniniz varmı??

Henüz 14 yaşındayken vücut geliştirme sporu için gittiği salonda yaşının buna engel olduğunu öğrenen Sihing Burak, gelişmiş bir vücudun herşey demek olmadığını, kısa boylu insanların da kendilerini rahatlıkla savunabileceğini yine aynı gün

Sihing Yüksel Sönmez'i görünce öğrendi.

Aradığını bulduğunu düşünen Burak, böylece WingTzun hayatına ilk adımını atmış oldu. Zaman içinde fiziki açıdan olmakla beraber, reflekslerinin de geliştiğini farkeden Burak, WingTzun tekniklerini uyguladıkça ne kadar doğru bir karar verdiğini daha da iyi anlıyordu.

2001 yılından itibaren çalışmalarını Dai-Sihing Cemil Uylukçu ile devam ettirmiştir. Katıldığı Sifu Emin Boztepe seminerlerinde WingTzun'unu geliştirmiş ve D-Lisans'a layık görülerek, EBMAS organizasyonu adına eğitmenlik yapma hakkını elde etmiştir.

Sihing Burak, bir zamanlar öğrenci olarak başladığı spor salonunda şu anda eğitmen olarak faaliyetlerini sürdürmektedir

• wing tsun en iyi uzak doğu sporudur ve türkiye genelinde en kaliteli spor merkezlerinde dersleri verilmektedir. Olumsuz görüşlede bulunan arkadaşlar biraz daha araştırsın.
  • abi bence Muay Thai 1 numara wing tsunla ortak yanları var.. ikisinin karışımı süper olur.. mantelite diyosun katılıyorum.. Muay'da da var.. çoğu sporda var gerçi ama mt'yi çok sempatik buluyorum kıvrak can yakıcı hareketler
  • herkese merhaba arkadaslar.. bende bugun aikido ya baslamak amacıyla spor salonuna gittim fakat hoca bana daha once adını duymadıgım wing tsunu onerdi.. netten biraz arastiriim dedim we sadece laptop bolumuyle ilgilendiğim bu forumdada bu spru gorunce sasırdım acıkcası.. :)
    burda ve baska sitelerde yazılanları okuduktan sonra baya memnun kaldım acıkcası ve yarın aksamki derse katılacagım galiba :)
    yalnız ben samsunda okuyorum istanbul ve ankaraya gore acaba kalite farkı olur mu sizce?? bu konuda kafam karıstı biraz..

iyi gunler..
  • Arkadaşlar hepinize merhaba ben bu spora başlamak istiyorum istanbulda yaşıyorum fakat okul gereği ankaraya yerleşmek mecburiyetindeyim benim öğrenmek istediğim ankara cebeci civarlarında bu sporun eğitimini veren bir yer var mı,bu sporu okulla beraber rahatlıkla yürütebilir miyim ve fiziksel olarak vücudumun gelişim kazanması yaklaşık olarak ne kadar sürer acaba?Ayrıca dikkatimi çeken bi nokta daha var üstte bazı arkadaşlar başlayacak olanlara sakın pes etmeyin tarzı msjlar yollamışlar idmanlar bu kadar ağır ve zorlayıcı mı gerçekten?Şimdiden teşekkür ederim...
  • gördüğüm kadarıyla egoizmin doruklarda olduğu bir savaş sanatı
  • brasi ankarada gidiceğin en iyi hoca tunalı spormeddeki nehar hocadır kendisi 2.tgdir ben 1.5 ay gittim dersine gerçekten çok iyi oraya gitmeni tavsiye ederim
  • bu wing tsun olayı yeni mi çıktı

birde jet li nin bi filmi vardı fearless diye orda da wus hu falan deniliyodu onla aynı şey mi buda
  • gencler ben 5 senedir wing chun yapiyorum Hocam Sifu korkmaz simsek ankarada ondan iyi hoca yok cunku ankaraaki diger egitmenler bir zamanlar onun ogrencisiydi zaten.Istanbuldada sifu cemil uylukcu var.baska bir dovus sanatinda bos vakit gecirmeye gerek yok.5 senede 11 inci seviyeye geldim azlari ve bazi haftalar devam edemem ragmen birakmadim wing chunu asla ve simdi meslek dolayisiyla wing chun dan uzagim ama hep yuregimde antranmanlarin hasretiyle yasiyorum.buyuk ustad bruse lee de bir wing chun cudur bu bile wing chunu yapmaya yeter.Emin boztepede bu iki ismin de hocaligini yapmis bir buyuk ustaddir.eger dovus sanatlarinin muptalasiysaniz wing chuna ikl firsatta baslayin zaten bir daha birkamazsiniz ayrilsaniz bile gonlunuz hep onla birlikte olur.Karsinizda durabilecek kimse kalmaz bu gun benim oldugum gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: irfanyus

bende başlayalı 2 ay oluyor. gerçekten güzel gidiyor sadece sınav zamanları biraz zorlanıyorum onun dışında çok iyi gidiyor.

küçükyalı ebmas

merhaba ben de küçük yalı da başlamayı düşünüorum seni bulduğum iyi oldu bi kaç soru sorcaktım acaba fiyatı kaç para aylık? ve hangi günler hangi saatlerde gidiosun? cevap verirsen çok sevinirim.
  • Lütfen neden kimse cevap vermio ilgilenmio?
  • En iyi spor shaolin kung fu diyorum baska bir sey demiyorum.
  • shaolin kung fu ile ilgili bilgi verir misin biraz merak ettim şimdi?
  • http://www.ebmas-tr.net/wtnedir.htm
    şurayı bi inceleyin ondan sonra karar verin wt mi?
  • bi kaç tane wing tsung(emin boztepe) videosu
    http://www.youtube.com/watch?v=VLLia5vgF6g
    http://www.youtube.com/watch?v=h9g1MntYPfA
    http://www.youtube.com/watch?v=rP6N3zuyLaA
    wing chun nası bi sanat bilmeyenler için koydum(tabi ben de çok ii bilmiyorum) tabi anlamak için bunlar yeterli degil internetten araştırılabilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.