Selamlar, Playstation 2 deki winning eleven 7 ve 7 nin bir üst sürümü şu anda istanbulda açılan birçok playstation cafe de hizmet veriyor, bizzat ben beşiktaştakinde hergün 1-2 saat oynuyorum arkadaşlarla (çok zevkli tavsiye ederim) bu oyunun 3 cd olarak PC versiyonunun çıktığı söyleniyor ama ben pro evolution soccer almıştım emilatörle PC ye çevrilmiş hali, arkadaşın ATI 9600 SE sinde kağnı gibi çalışıyordu, PC sürümü olmadığı içindi sanırım, Winning Eleven hakkında bilgisi olan varsa şimdiden teşekkür ederim.
pc versiyonu 1 cd. PES 3 den hiçbir farkı yok .. hiç tavsiye etmem :)
Evet hiç bir farkı yok. Bu aslında resmen dolandırıcılık. Oyunun ismini değiştirmişler her şey aynı. Aslında WE7 de kulup takımları vardır. UEFA, şampiyonlar ligi...
JAX , Dolandırıcılık mı ? NE alakası var , normalde PS1 ve PS2 de; winning eleven amerikada(NTSC-UC) WE adı ile, japonyada(NTSC-J) yine WE adı ile , avrupadada (PAL) Pro Evolution Soccer adı ile satılır. PC versiyonu içinde Pro E. S. ismi kullanıldı.Bunun dolandırıcıkla ne alakası var.Ayrıca WE7 dedi tüm takımlar, PES3 tede mevcut... Nerobianco, ayrıca şunuda bilgine sunalım.PES3 ün PC versiyonu tek DVD olarak satılyor.Bu yüzden DVDROMa ihtiyacın var, eğer yoksa
ulan bu pes den çıkmadan önce ne geyikler vardı olay bitti fifa tarihe karıştı gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu falan... Ne hüsrandı ya...
bence hiç hüsran falan değil adam akıllı bir bilgisayarla oynarsan fifanın tarihe karıştığını öyle rahat anlarsın ki...
evildead dvd romum yoksa? ne güzel devam ediyordun? :)
Bu arada fifa falan kalmadı arkadaşlar, bir dostunuzla ense köküne gol attıktan sonra tokadı indirebileceğiniz samimiyette biriyle oynayın WE yi zevkin bu oldugunu görürsünüz bence. Fifa out WE in !
Fifa mı? Hala Fifa oynayan var mı? Vallahi zevkine hayran kalırım. Puhahahaha fifa dedi adam ya dida. :P
yani dvdromun yoksa almalısın anlamında söyledim ehe :D desene o kadarını bizde biliyoruz :D
ahaha imzamdaki makinede hiç bir konami oyunu düzgün çalışmadı :) ondan pek heveslenmiyorum konami oyunları ps2 de oynanır özellikle futbol oyunları 4 kişi multi olarak :)
bu imzadaki hiçbi oyun düzgün çalışmadıysa griswold ben napim cel 1.3 256 sd geforcemx440 ımla acaba [jwdwn] upgrade etsem anca senin amd 3.0 ghz ine upgrade ederim ki o da pek işe yaramaz, e ama ben WE yi çok seviyorum nolucak şimdi oynayamicakmıyım [stmd]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme