bu kadar olur,tamda konu açacaktım pes 2007 ntsc ne zaman çıkıyor diye şimdi de torrente düşmesini beklememiz gerekiyor
Gelsinde kozlarımızı paylaşalım yav fifa haz vermiyor artık
Oyunda PES6'ya göre tek farkı edit modu olması galiba. IGN'de öyle yazıyor. Bu adamlar yemin ederim grafik yapmayı bilmiyorlar...
Biliyorlar merak etme.PS2 den araklama şuanki oyunlar.Yakın zamanda PS3 ve 360 için bir oyun motoru geliştireceklerdir diye umut ediyorum.
Oyunun PSP versiyonunun 8.5 , PS2 versiyonunun 8.6 ve xb360 versiyonunun 8.3 puan almasını anlayamıyorum,algılayamıyorum,kınıyorum.
Konaminin ea gibi gelişimi biraz hızlandırması lazım gerçekten ağırdan alıyolar yıllardır aynı grafik motoru.Tamam anladık oynanış harika çok zevkli ama birazda göze hitap etmesi lazım
Xbox360'daki oyunlar fifa bile olsun çıtayı hayli yükselttiler. Bu yüzden düşük puan alıyor oyunlar. Bazı çokbilmişlerin yok efendim Xbox360'da grafikler PS2'den bile kötüymüş de , kasım kasım kasıyormuş oyun. YALAN!!!
ya ben pes6 yı pc de oynuom da, defans denilen bi olgu yok yani, pes7 yi bekliyorum
ben pes6 yı pek begenmedim... pek fark yok usta. beklediğimide veremedi kusura bakmasın yani konami monami :))
beklemiyom valla artık güzel bir soccer kan dökme zamanı artık...
Hadi hayirli olsun,oyun malum sitelere dusmus,yalniz bircok kisinin hayal kirikligina ugramasi kuvvetle muhtemel,buyuk beklenti icinde olmayin derim ben,bildigimiz pes in hd hali sadece
Nihayet
Yaw bu oyunun grafikleri hiç mi gelişmiyor ya o resimdeki grafikler hiçde güzel değil anlamadım gitti
bence konamı ps 3 için harika bi oyun yapcak bombayı patlatcak ...
Bunun için 2008'i beklemeniz gerekecek. Elbette daha iyi grafiklerle mutlaka bie WE-PES gelecektir. Ama ilk çıkacağı konsol ps 3 olabilir.
Futbol oyununda alternatif arayanlara xbox 360 ' olanlar için Fifa 2007'yi öneririm. Xbox 360 versiyonu oldukça iyi. Grafikler ise pes den daha iyi.
PES7 çıkarsa yine önce xbox360 a gelir. PES6 örneğinde olduğu gibi. Sony nin exclusive devri bitti artık. Sadece kendine özel bazı oyunların dışında..
yahu adamlar koşarken saçları dalgalansa en azından bari,grafiklerde önemli yenilikler olmaması kötü.ama ne olursa olsun we işte sonuçta,saplantım var bu oyuna benim
Arkadaşlar ntsc asia makinede çalışmaz bu değil mi??? Deneyen var mı acaba?
Ben we x almadım 360 a fifa 2007 aldım çünkü bizim regionda wining japonca bende fifa 2007 aldım gayet güzel....
Xbox360 da W.E 2007 oynayan arkadaşlar varsa bu oyunun PES6 dan farklı yönleri var mı? Özellikle oynanabilirlik açısından ne gibi düzeltmeler yapılmış.?
pes pestir..fifa07 sadece 1 maç yapabildim.. dayanamadım daha fazla.. saçları degil her yeri dalgalansa :D gene olmuyo bu fifa gene olmuyo yahu!