Şimdi Ara

Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 Piyasaya Çıktı!!!!!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadar olur,tamda konu açacaktım pes 2007 ntsc ne zaman çıkıyor diye
    şimdi de torrente düşmesini beklememiz gerekiyor
  • Gelsinde kozlarımızı paylaşalım yav fifa haz vermiyor artık
  • Oyunda PES6'ya göre tek farkı edit modu olması galiba. IGN'de öyle yazıyor.
    Bu adamlar yemin ederim grafik yapmayı bilmiyorlar...
  • Biliyorlar merak etme.PS2 den araklama şuanki oyunlar.Yakın zamanda PS3 ve 360 için bir oyun motoru geliştireceklerdir diye umut ediyorum.
  • Oyunun PSP versiyonunun 8.5 , PS2 versiyonunun 8.6 ve xb360 versiyonunun 8.3 puan almasını anlayamıyorum,algılayamıyorum,kınıyorum.
  • Konaminin ea gibi gelişimi biraz hızlandırması lazım gerçekten ağırdan alıyolar yıllardır aynı grafik motoru.Tamam anladık oynanış harika çok zevkli ama birazda göze hitap etmesi lazım
  • Xbox360'daki oyunlar fifa bile olsun çıtayı hayli yükselttiler. Bu yüzden düşük puan alıyor oyunlar.
    Bazı çokbilmişlerin yok efendim Xbox360'da grafikler PS2'den bile kötüymüş de , kasım kasım kasıyormuş oyun.
    YALAN!!!
  • ya ben pes6 yı pc de oynuom da, defans denilen bi olgu yok yani, pes7 yi bekliyorum
  • ben pes6 yı pek begenmedim... pek fark yok usta. beklediğimide veremedi kusura bakmasın yani konami monami :))

beklemiyom valla artık güzel bir soccer
    kan dökme zamanı artık...
  • Hadi hayirli olsun,oyun malum sitelere dusmus,yalniz bircok kisinin hayal kirikligina ugramasi kuvvetle muhtemel,buyuk beklenti icinde olmayin derim ben,bildigimiz pes in hd hali sadece
  • Nihayet
  • Yaw bu oyunun grafikleri hiç mi gelişmiyor ya o resimdeki grafikler hiçde güzel değil anlamadım gitti
  • bence konamı ps 3 için harika bi oyun yapcak bombayı patlatcak ...
  • Bunun için 2008'i beklemeniz gerekecek. Elbette daha iyi grafiklerle mutlaka bie WE-PES gelecektir. Ama ilk çıkacağı konsol ps 3 olabilir.

Futbol oyununda alternatif arayanlara xbox 360 ' olanlar için Fifa 2007'yi öneririm. Xbox 360 versiyonu oldukça iyi. Grafikler ise pes den daha iyi.
  • PES7 çıkarsa yine önce xbox360 a gelir. PES6 örneğinde olduğu gibi. Sony nin exclusive devri bitti artık. Sadece kendine özel bazı oyunların dışında..
  • yahu adamlar koşarken saçları dalgalansa en azından bari,grafiklerde önemli yenilikler olmaması kötü.ama ne olursa olsun we işte sonuçta,saplantım var bu oyuna benim
  • Arkadaşlar ntsc asia makinede çalışmaz bu değil mi??? Deneyen var mı acaba?
  • Ben we x almadım 360 a fifa 2007 aldım çünkü bizim regionda wining japonca bende fifa 2007 aldım gayet güzel....
  • Xbox360 da W.E 2007 oynayan arkadaşlar varsa bu oyunun PES6 dan farklı yönleri var mı? Özellikle oynanabilirlik açısından ne gibi düzeltmeler yapılmış.?
  • pes pestir..fifa07 sadece 1 maç yapabildim.. dayanamadım daha fazla.. saçları degil her yeri dalgalansa :D gene olmuyo bu fifa gene olmuyo yahu!

forever pes!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.