Şimdi Ara

Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 Piyasaya Çıktı!!!!!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oynuyan olurda izlenimlerini yazarsa seviniriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: marcus

pes pestir..fifa07 sadece 1 maç yapabildim.. dayanamadım daha fazla.. saçları degil her yeri dalgalansa :D gene olmuyo bu fifa gene olmuyo yahu!

forever pes!

fifanın xbox versiyonunda oyuncuların saçlarımı dalgalanıyor
  • ntsc j yok diymi bu versiyonda
  • we x japonca var mert istersen temin ederiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mosquito

quote:

Orjinalden alıntı: marcus

pes pestir..fifa07 sadece 1 maç yapabildim.. dayanamadım daha fazla.. saçları degil her yeri dalgalansa :D gene olmuyo bu fifa gene olmuyo yahu!

forever pes!

fifanın xbox versiyonunda oyuncuların saçlarımı dalgalanıyor

bende merak ettim ?
  • yok mu yaw oyunu deneyen biri?
  • şu anda oynuyorum ve güzel geldi bana,ps2 mi satalı 6 ay olduğundan pesten uzak kalmıştım bayadır,hasret gideriyorum
  • pes 6 dan farklı mı?
  • bendeki ntsc pes6 oynayamadım ama aynı oluyor pesle we
    hadi arkadaşlar sizde indirinde şu oyunu kapışalım live den
  • indirelimde nerden indirelim dostum sanki çok kolaymış gibi söyledin
  • dostum p2p konuları yasaklandı forumda ne yazıkki,bu yüzden yazsak bile silerler ama torrentte mevcuttur oyun o kadarını söyliyim
  • mevcut biliyorumda o mevcut olan yerde de bekletiliyorum şu anda ama muhtemelen yarın açılır
  • bir sorum olcaktı bu oyunu deneyen arkadaşlara acaba pes 2007 sahibi biriyle pes6 sahibi birlikte oynayabiliyor mu?ntsc/u ve pal makineler mesela..
  • Karniyarix ; Bildiğim kadarıyla bu 2 oyun farklı isimde olduğu için PES6 sahipleriyle oynayamazsın.Yine de denemek lazım..Bu arada WE 2007 yi oynayan bazı arkadaslarla konuştum. Oyunda kadrolar güncelenmemiş.Milan da Ronaldo yok. Konami, madem hiçbir düzenleme yapmayacaktı. NTSC/U XBOX360 sahiplerini neden aylarca bekletti, bunu da anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 12 Şubat 2007; 16:55:35 >
  • ntsc-j de çalışıyormu diye sormuşlar bir Allahın kulu cevap vermemiş ya. Çalışıyor mu?

japonca X falan almam ben bu çalışırsa alacağım.
  • TUGY;NTSC XBOX360 sahipleri sana cevap verecektir. Hazır söz, NTSC J Wİnning eleven x oyunundan açılmışken, bu oyunu oynayan arkadaslara şöyle bir soru sorayım. PS2 de winning eleven oyunlarının japon versiyonları hep farklı ve daha güzel olurdu. Yani oynanış bakımından WE Japan versiyonları hep daha iyi olmuştur. Aynı durum XBOX360 daki WE X oyunu için de geçerli mi acaba?
  • Ntsc lerde sorun çıkacagını sanmıyorum...
  • @neo bende seni bulmuşken, nba 2k7 turnuvası için takım seçmen gerek
  • gerçekten pes6 sahipleriyle oynayamayacaksak çok saçma olacak..o zaman bari region free olsaydı bu version..ne anladım bu işten..
  • Play asia 'da sadece NTSC-U/C uyumlu olduğu NTSC-J de çalışmadığı belirtilmiş. Mantık olarakta NTSC-J win x NTSC-U/C makinalarda çalışmadığından, Win2007 sadece NTSC-U/C makinalarda çalışacak gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.