Şimdi Ara

Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007 Piyasaya Çıktı!!!!!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyunu edindim ve fifayı cöpe attımı söylemeliyim oyun gercekten cok daha güzel grafikler futbolcular
    hariç cok iç acıcı değil ama pes2007 ntsc-u için cıkmıs en iyi futboldur live üyeligimide edinirsem artık
    tadından yenmez ps3 ü sırf futbol için alcaktım belkide ama sanırım vazgecmeye baslıyorum :( xbox360
    oyunları gercekten agır basıyor ps3 e nazaran ps3 ü ilerde düşünüyorum almayı bi türkiyede cıksın da
    oyunlarıda 2008 de cogalsın bakarız ozaman xbox360 beni sasırtmaya devam ediyor liveda oynamayı özledim ya yokmu 3 aylık üyelik satan
  • arkadaslar pes in ps3 versionu ne zaman cıkacak aranızda bileniniz warmı.ayrıca konami pesi ps2 nin gucune gore yapıyordu seabass takatsuka ile yapılan roportajda ps3 cıkınca oyunu ps3 un gucune gore yapacaklarını acıklamıslardı kım ne derse desin pes en gusel ps3 te olacaktır yorumunuz
  • arkadaslar cok onemli bir haber ogrendim sonunda hayalım gercek oldu ps3 e gelecek olan pes7 tac kullnırken sixaxisi kullanacakmışız buda demek oluyo kı pes en ii ps3 te olcak
  • çıkınca görücez artık kaç yıla çıkar bilmiyorum
  • Bu oyunun orijinalini sipariş ettim ve dört gözle bekliyorum gelmesini.NTSC-U makinada tamamen ingilizce winning keyfi
  • arkadaşlar livede oynarken bende anormal lag oluyor bağlantımda 1024 bunun nedeni nedir acaba?
    herkesde böyle mi oynayanlar söyleyebilir mi?
  • eğer frikik,taç,kornerlerde olan lag dan bahsediyorsan bendede oluyor ama maç içinde olmuyor ,
    karşındakininde bağlantısıyla ilgili olabilir
  • yok hayır 90 dakka boyuncu oluyor kare kare oynuyorum resmen oyunu fotoğraflar halinde 4 maç yaptım hepsinde oldu..bundan önce winning 9 oynuodum onda hiç olmazdı bi sorun var ama tam anlayamadım..bide ntsc/u kayıtlı olduğumdan acaba sadece o bölgede kayıtlı kişilerlemi oynayabilmekteyim?
  • hmmm anladım yok öyle bende hiç olmadı ya , bağlantınla ilgili bir problem var o zaman , eğer başka
    oyunlarda olmuyorsa kesin oyun çekilirken olmuştur bu arada evet sadece ntsc-u larla oynayabilirsin
  • oynadığım adamlardan kaynaklanıyor sanırım çünkü 8 oyundan 2 sini lagsız oynadım..heralde bana denk geldi laglı oyunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 17 Şubat 2007; 13:00:02 >
  • evet o zaman saa denk gelmiş dediğin gibi
  • Bende yaptığım oyunların cogunda lag sorunu yaşadım. 10dk oyun yarım saatte bitti. Ağır çekim oynuyorum resmen. Bu oyunun online sisteminde bir problem var herhalde.
  • bende de genellikle aynı sorun var %80 laglı oyun oluyor..çözemedim nedenini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 19 Şubat 2007; 11:25:23 >
  • Bu oyun sizcede yavaşmı banamı öyle geliyor?
  • oyun diğer oyunlara göre daha yavaş ama ben bu halini daha çok sevdim daha gerçekçi gelio bana..tüm sahayı 3 saniyede katedemiyorsun..bence güzel olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 22 Şubat 2007; 14:42:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.