Şimdi Ara

/// Winning (PES) Eleven--->Topluluğu \\\ [42 üye]PS1-PS2-PS3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
5.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendine güvenen arkadaşlar oyun ps3 e çıkıncaya kadar bol bol antreman yapın, ps3 te online oynarken harcıycam sizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: power512

kendine güvenen arkadaşlar oyun ps3 e çıkıncaya kadar bol bol antreman yapın, ps3 te online oynarken harcıycam sizi

puhahahahahaa 3 pas yapamayacan sahaya gömecem

• Ps3 te bu oyun süper olur harbiden sallanan formalar,saçlar kazınan çim çamurların fırladığı pozisyonlar ps3 sırf bu oyun için bile alınır bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Bende varım.Gerçi ps2mi yeni aldım şuan sadece pes4 var ama en kısa zamanda pes6yı edincem

• Benide yazıver

Bunuda kendim yaptım. Başka paylaşıcak bişey bulamadım
    Pes6

///  Winning (PES) Eleven--->Topluluğu \\\ [42 üye]PS1-PS2-PS3

• resim mükemmel olmuş kardeş. ellerine sağlık.
  • Benide ekleyiiin
  •  ///  Winning (PES) Eleven--->Topluluğu \\\ [42 üye]PS1-PS2-PS3

Saçlar çakma gibi durmuş. Ayrıca, bu oyunda spiker paso "şu tuuuu" derdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jerksmile

///  Winning (PES) Eleven--->Topluluğu \\\ [42 üye]PS1-PS2-PS3

Saçlar çakma gibi durmuş. Ayrıca, bu oyunda spiker paso "şu tuuuu" derdi.

• benide ekleyin
  • Yaz bakalim bizim kuzen de 2. siraya cokmus hemen
  • arkadaslar ps6 - 2007 ve winning 10-11 bildiğiniz hareketleri bir yerde toplayalım diyorum. Önrnek olarak arkadaslarımızın yazdıklarıyla başlıyorum umarım gerisi gelir...

quote:

ceza sahası dişindan şut atarken, R1 den elimizi çekip sonra şut(KARE) a bastıktan hemen sonra R2 e basarsak oyuncunun tekniğine göre çok etkili şutlar atıyoruz. özellikle teknik oyuncular ayak içi, güçlü oyuncular ayak dişi vuruyorlar ve kaleciler genelde bu şutlara bi şey yapamıyorlar

quote:

bu arada TAM roveşata gölü atan oldumu. we 10 da atan gördüm ama bilinçli atmadı hiç birisibilinçli nasıl atılır; antremanda denediğim kadarıyla kornerden R2 ye basılı tutarak barı çok az doldurup orta yapıyoruz. sonra oyuncu tam vuracaği sırada yon tuşundan elimizi çekip R2+ KARE ye basınca eğer top yeteri kadar havada ise rovaşata gölü oluyor, yalnız bu bahsettiğim tam roveşata, yarım,vole değil. anteremanda çok atıyorum ama maçta olmadı şimdiye kadar.

uygar87 arkadaşımıza teşekkürler...

• ben de ekleneyim pc pes6'dan ps2'ye transfer oldum bugün. bakalım nasıl olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: carpediem_now

arkadaslar ps6 - 2007 ve winning 10-11 bildiğiniz hareketleri bir yerde toplayalım diyorum. Önrnek olarak arkadaslarımızın yazdıklarıyla başlıyorum umarım gerisi gelir...

quote:

ceza sahası dişindan şut atarken, R1 den elimizi çekip sonra şut(KARE) a bastıktan hemen sonra R2 e basarsak oyuncunun tekniğine göre çok etkili şutlar atıyoruz. özellikle teknik oyuncular ayak içi, güçlü oyuncular ayak dişi vuruyorlar ve kaleciler genelde bu şutlara bi şey yapamıyorlar

quote:

bu arada TAM roveşata gölü atan oldumu. we 10 da atan gördüm ama bilinçli atmadı hiç birisibilinçli nasıl atılır; antremanda denediğim kadarıyla kornerden R2 ye basılı tutarak barı çok az doldurup orta yapıyoruz. sonra oyuncu tam vuracaği sırada yon tuşundan elimizi çekip R2+ KARE ye basınca eğer top yeteri kadar havada ise rovaşata gölü oluyor, yalnız bu bahsettiğim tam roveşata, yarım,vole değil. anteremanda çok atıyorum ama maçta olmadı şimdiye kadar.

uygar87 arkadaşımıza teşekkürler...

Güzel düşünmüşsün carpediem. Bu oyunu layıkıyla, tüm hareketlerini bilerek, uygulayarak oynayan çok az adam vardır. Şahsen benim severek yaptığım bir uygulama orta sahadan ileriye ara pası ver etmek. Gerisi geliyo zaten. Bunu da yapmayan yoktur zaten

Evet diğer az bilinen jareketleri de bekliyoruz

• meraba bende takilayim buraya hepsini oynuyorum yalniz bence pes6 su anda en iyisi arti spikerin ingilizce olmasi japoncadan cok daha iyi bence zaten oyunlar arasinda pek bi fark yok ama spiker benim icin cok onemli sizcede ingilizcesi japoncadan daha iyi degilmi
  • Beni de ekleyin
  • futbol severler buraya

yanlız oyun hakkında resim göremiyorum arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X

futbol severler buraya

yanlız oyun hakkında resim göremiyorum arkadaşlar

Yanlız oyunu değil Winning oyunu konusu burası Rebel, Yalnız demek istediysen bilemem.

Bkz: Yalın'dan Yalnız, Yanılmak'tan Yanlış.
  • 2 senedir geliştirilen yeni grafik motoru,lisanslı ligler(süper lig) sixaxis le taç atımı süper olacak,

online işini de halletmişler 2 ye 2 maç gibi,
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.