Şimdi Ara

/// Winning (PES) Eleven--->Topluluğu \\\ [42 üye]PS1-PS2-PS3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
5.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar , farklı bir konu ile futbolun tadına varabileceğimiz bir topluluk oluşturalım, üye alımı başlamıştır.

Üyeler Konu içinde yeni ve eski Winning eleven serisi hakkında düşüncelerini , oyunun resimlerini ,oyunun eksik yönlerini burda anlatırlarsa oyun hakkında detaylı bilgileri burda toplarız.

quote:

Winning Eleven Topluluğu

• giannakopoulos

• UFUK_ŞEN

• west_side

• coupe96

• kelto3

• carpediem_now

• arkadascaa

• uygar87

• punisher2005

• achfighter

• pitrat

• power512

• serhanuygur

• neo23

• DeLLaS

• Leite

• ibolution

• semtex960

• erdeminho

• Gunay Kilic

• Thathurts

• jerksmile

• quaking

• Seferoglu

• giyit

• keskin 12345

• PongoLLe

• levo939

• levihakan

• GoldenShoot

• emrefe

• Thathurts

• etoo9

• mistikv

• neo23

• Ebedi_Bedevi

• m@trix

• ceyhuntechno

• Syn7ax

• juniorhonour

• jackal7

• S@wW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 29 Ocak 2008; 13:33:04 >

• Evet Winingci arkadaşlar katılımları bekliyoruz.
  • İlk winning den beri her oyunu edinmiş biri olarak beni ekleyebilirsiniz.Zaten Ps3 ü henüz almama sebebim de kendisinin Ps3 e teşrif etmemiş olmasıdır
  • Artık pek coğumuz ps3 de beklediğimiz için bu oyunu,ps2 ile ilgili acıkcası merak ettiğim birşey yok.. oyunda bilmediğim hareket yok.. cokta iyi oynarım..

Fakat PS3'de pes yada we cıkmadan.. ps2 üzerinden yorum yapmak boşa kürek sallamak gibi birşey..
  • benide ekleyinnnnnnnnnnnnnnnn

rebel dostum winning eleven(pes) yap bence başliği pes de dahil olsun
  • Arkadaşlar, daha önceden açmış olduğum başlıkdaki ilgiye dayanarak "Winning Eleven" oyunun sitede olmasının faydalı olacağı kanaatine vardım.

Oyunun oynanış biçimi, gerekli dosyalar (rom, emulator, options ayarları) ve bunlar gibi oyunu oynamamız için gerekli şeyleri anlatmaya çalışıcam...

Bu hakkı bana veren site yöneticileri ve diğer arkadaşlara ayrıca teşşekkür ederim...

WINNING ELEVEN 2006 - 2007 Sezon Kadroları ve Kaillera Multiplayer Kullanımı

AÇIKLAMA (by carpediem_now)

Önbakış: Yeni versiyon, Winning Eleven 2002 den bir güncelleme olup, tamamıyla yeni bir yama değildir.

TEMEL ÖZELLİKLER

Veribankası:

Transferler 01/02/2007 tarihli kadrolarla güncellenmiştir.
    Bir önceki güncelleme Winning Eleven 2002 versiyonunda yapılmıştır.

Grafik:

Yeni başlangıç vidyosu
    Yeni çimler
    Yeni kale ağları
    Oyuncu isimleri için yeni yazım şekli
    Yeni kramponlar
    Eklenen yeni formalar

Araçlar:

Yeni iso. tipi. Tamamen bz formatında riplenmiş ve sıkıştırılmıştır. (15mb)
    Vidyo kayıtları için araçlar hazırlanmıştır.
    Memory kart güncellenmiştir.

Ekran:

///  Winning (PES) Eleven--->Topluluğu \\\ [42 üye]PS1-PS2-PS3

Güzel Bir Röveşata Golu

Download

WINNING ELEVEN 2006 - 2007 Sezonu

--->(www.dosyam.net)<---

Şifre=www.trfighters.net

Rar Şifresi=www.trfighters.com (Lütfen Şifre Farklılığına Dikkat Ediniz)

WINNING ELEVEN 2006 - 2007 Sezonu

--->(www.rapidshare.com)<---

Rar Şifresi=carpediem_now

OYNAMA BİÇİMİ VE GEREKLİ AYARLAMALAR

Weleague, Record Ve Rip olmak üzere toplam 3 oynama biçimi bulunmaktadır. Weleague ile lig oyunları oynayabilir(kaillera için), Record ile normal oyun oynayabilir ve ayrıca oyunun vidyo görüntüsünü kaydedebilir, Rip ile orjinal riplenmiş oyunu oynayabilirsiniz (normal oyun oynama biçimi)

Oyunun tuş ayarlamalarını şu adımları izleyerek yapabilirsiniz:

Epsxecutor'u çalıştırınız, tuş ayarlaması yapmak istediğiniz oyun biçimini sağ tuşla tıklayınız (mesela rip) ve quick configuration imgesini seçiniz, gelen pencereden options'u tıklayıp, pencere içindeki start epsxe for pad configuring imgesini tıklayınız, çıkan epsxe emulator penceresinden config'i seçiniz ve game pad sekmesinden pad 1 yada pad 2 (ayarlamak istediğiniz tuş grubunu) seçiniz, gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra OK basıp emulator penceresiniz kapatınız.

İlgili tuş ayarlarını yaptıktan sonra, her seferinde tuş ayarlaması yapmamak için istediğimiz oyun biçimine kısayol oluşturmak yeterli olucaktır. Bunun için Epsxecutor açıp istediğimiz oyun biçimine sağ tıklayıp create desktop config link seçeneğine tıklamamız yeterli olucaktır.

Online olarak oynamak için, Epsxecutoru açınız, weleague imgesini seçiniz, kaillera penceresi açıldıktan sonra (nickinizi yazınız) ve server listesinden istediğiniz servera giriniz.

Eğer oyun biçimi olarak record'u seçersek, oyun kayıdımız "C:\Program Files\Epsxe\record" klasörüne yüklenecektir. Bu dosyayıda "gpuplayer" kullanarak izleyebilirsiniz ("C:\Program Files\Epsxe\plugins").

Rip oyun biçimiyle elimizdeki iso dosyalarıyka oyun oynayabiliriz, Eğer online değilde kendimiz için oynamak istiyorsak, tuş ayarları için anlatılan epsxecutor ekranindaki "plugn" sekmesinden "internal epsxe null net" imgesini active etmemiz gerekmektedir.Böylelikle rip imgesine bastığımızda kaillera penceresi açılmamış olur.

Oyun ile İlgili Bazı Tuş Konfigirasyonları

L1 + Pas = Duvar Pası
    L1 + Şut = Aşırtma Şut
    L1 + Arapası = Aşırtma Ara Pası
    Pas + Şut = Feyk (aynı anda basılacak)
    L1 + L1 + L1 = Artistik hareket
    R1 = Halihazırda depar

PES 6 ve WE 10 'nun atası olduğu için hareketler genelde aynı temel üzerineler

Game Pad olmadığında şu tuş konfigirasyonunu takip ederim;
    Kişi nasıl rahat ediyorsa tabiki tuş ayarlayabilir

Vaktim olduğu ilk an Fraps tekniğiyle istediğimiz golleri küçük boyutlarda kaydetmeyide açıklayacağım...

------------------------------------------------------------------------------

Amacım oyunu tanıtmak (2006-2007 sezonu güncellenmiş kadroları), single player bir şekilde oynanmasını sağlamak olduğu kadar, multi player şeklinde oynanmasını sağlayıp online bir lig (kişilerin birbirleri ile yaptığı maçların puanlarından oluşan bir lig) düzenlemek olduğu için, kişisel server oluşturmayı anlatmanın yararlı olacağı düşüncesindeyim.

KİŞİSEL KAİLLERA SERVER'I OLUŞTURMA

Arkadaşlar kişisel server kurup arcade multiplayer yapmak istiyorsak dosyalarımızda biraz değişiklik yapmak gerekicek...

"server dosyası" klasörünün içindeki "kaillerasrv-0.86-win32" dosyasını uygun biryere açtıktan sonra, dosya içindeki ""kaillerasrv.conf"" dosyasına birkaç değişiklik yapmak gerekiyor...

belirttiğim dosyayı "notepad" ile "birlikte aç" yaptıktan sonra ...

1. ServerName=Unknown server ===>server ismini yazınız (örnek ServerName=deneme serverı)

2. Location=Unknown location ===>Serverınızın nerede oldunu belirtiniz (Location=türkiye, istanbul)

3. URL= ===>İsteyen bir url girebilir

4. MaxUsers=10 ===>En fazla bağlanabilecek kullanıcı sayısı

5. Port=27888 ===>Server için port, eyer port açmayı biliyorsanız 27888 e bir port
    açarsanız iyi olur TCP yada UDP

6. Public=1 ===>Aynen kalsın (eyer lan olmıyacaksa)

7. IP= ===>En önemli yer eğer ip adresinizi girmesseniz servera bağlanamassınız

8. FloodMsgNb=5 ===>Server içi mesajlaşma ayarları aynen kalsın uraşmayın
    FloodMsgTime=3

9. MinPing=0 ===>Server için minimum ping sınırlaması 0 ekledim, böylece bir sınır koymuş olmuyorsunuz, isteyenler bir sınırlama girebilir (350)

10. MaxConnSet=0 ===>Aynen kalsın

11. MotdLine=Welcome to unknown server! ===>Server için açıklama yapabiliyoruz (noktalı virgüleri silin olucaktır)
    MotdLine=see our website athttp://web.site/

12. AllowWebAccess=1 ===>Aynen kalsın

GEREKLİ MODİFİKASYONLAR

Arkadaşlar bazen serverımız kurulsada, kullanıcılar içeri çeşitli sebeplerle giremeyebilirler, bunu önlemek için şu önlemleri dikkate alalım;

Modemimizin "FIREWALL" unun kapalı olduğuna, yada progragrama izin verdiğine emin olalım

Herhangi Anti-Virüs programı veya "windows güvenlik duvarı" nın programı engellemediğine emin olalım

Gerekirse (kullanıcılarlar bunlara rağmen giremiyorlarsa) modemimizin "option" seçeneklerinde bulanan "misc" sekmesinden "DMZ" yi açalım (Dmz yi açmak genelde gereklidir, "misc" bölümündeki "DMZ" yi aktifleştirip, "ip" mizi gerekli yere yazıp onaylamamız yeter, sabit "ip" almak gereklidir)

Unumayınki server oluşturma işleminiz doğru tamamlandıysa, kaillera'da kendi serverınıza tıkladığınızda girmezsiniz, 127.1.1 nolu 'ip' yi yazarak kendi serverınıza girebilirsiniz.

SERVER DOSYASI YÜKLE

--->(www.rapidshare.com)<---

SERVER DOSYASI YÜKLE

--->(www.dosyam.net)<---

sizinde kişisel serverlarınızda oynayalım, şimdiden kolay gelsin...

Carpediem_now...

--------------------------------------------------------------------

FRAPS TEKNİĞİYLE GOL (GÖRÜNTÜ) KAYDI

Fraps Tekniğiyle Görüntü Kaydetmek İçin Şu Adımları İzleyin

1- Paket içeriğinden çıkan "Fraps" programını bilgisayarınıza kurun.

2- Fraps'ın modifikasyonlarınız şu şekilde ayarlayın;

3- Paket içeriğinden çıkan "dekoder ve kodek" programlarını (divx/xvid/mp4 görüntü codec'leri) bilgisayarınıza kurun (daha önceden divx/xvid/mp4 izlemek için kurulmuş x264 kodeği makinanızda bulunuyorsa bu adımı atlayın).

4- Fraps programı açık haldeyken istediğiniz (emulator, pc...) oyuna girin.

5- Kaydetmek istediğiniz görüntü gelince F9' a basarak (normalde F9 istediğiniz tuşu atayabilirsiniz) görüntü kaydını başlatın, istediğiniz görüntü bitince tekrar F9'a basarak kayıt işlemini sonlandırın.

6- Kayıt etmiş olduğunuz görüntüyü, kaydettiğiniz yerden alıp, paket içeriğinden çıkan "Virtualdub" (dosya halihazırda kurulmuş biçimdedir) programında açın.

7- "Vitualdub" programında kayıt modifikasyonlarını resimdeki gibi ayarlayın.

8- Kayıt işleminden sonra 15mb bir dosyanın 500kb kadar küçük bir boyuta kaliteli bir şekilde sıkıştığını göreceksiniz.

(www.rapidshare.com)

www.****.com = r-a-p-i-d-s-h-a-r-e

Kayıtlarınızı Bizimle Paylaşmanız Dileğiyle

Carpediem_now

• carpediem_now emeklerinden dolayı teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 1 oynayanlar...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkadascaa

Artık pek coğumuz ps3 de beklediğimiz için bu oyunu,ps2 ile ilgili acıkcası merak ettiğim birşey yok.. oyunda bilmediğim hareket yok.. cokta iyi oynarım..

Fakat PS3'de pes yada we cıkmadan.. ps2 üzerinden yorum yapmak boşa kürek sallamak gibi birşey..

bu konuya yazan direk üye olur abi
  • benide ekleyin. konsol fark etmez, bu oyun olmadan hiç birinin degeri yok neredeyse benim için. 360 oynuyorum eksik bi sürü yönü olmasına ragmen. yenisini 4 gözle bekliyoruz. ve beklediğim grafikden de önce özgürlük; korner,frikik vs atarken oyuncunun duruşu gerilme mesafesi,barajın kaç kişi olacagı , nerde duracagı vs vs vs .... bunun gibi bi sürü şeyi oynayanın yapması yani bizim ayarlamamız öncelikli beklentim. grafik zaten üç aşağı beş yukarı iyi olur mutlaka.

ps2 versiyonu zaten belli fazla anlatılacak bi şey yok ama ben buraya çok yaptıgım bi tekniği yazayım, bilen biliyordur bilmeyenlerde öğrenmiş olur.

ceza sahası dişindan şut atarken, R1 den elimizi çekip sonra şut(KARE) a bastıktan hemen sonra R2 e basarsak oyuncunun tekniğine göre çok etkili şutlar atıyoruz. özellikle teknik oyuncular ayak içi, güçlü oyuncular ayak dişi vuruyorlar ve kaleciler genelde bu şutlara bi şey yapamıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemaL79 -- 25 Nisan 2007; 15:24:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: uygar87

ve beklediğim grafikden de önce özgürlük; korner,frikik vs atarken oyuncunun duruşu gerilme mesafesi,barajın kaç kişi olacagı , nerde duracagı vs vs vs .... bunun gibi bi sürü şeyi oynayanın yapması yani bizim ayarlamamız öncelikli beklentim. grafik zaten üç aşağı beş yukarı iyi olur mutlaka.

+1

Ve ben de ölümüne depar bekliyorum. Mesela kaleciniz kalede yok ve son adam sizsiniz. Kalaye doğru bir top gidiyor. İşte o gibi topların arkasından, normal hızın üstünde depar atarak koşması lazım. Ölümüne depar diyorum bu yüzden. Düşünsene golü engelleyecek bir oyuncu, topun peşinden koşuyor ama ne yaptığının farkında değil ve top sürermiş gibi aheste koşuyor. Bunun için de yapay zeka da iyileştirmeler şart tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giannakopoulos -- 25 Nisan 2007; 15:33:47 >

• Hocam benide ekleyin we nin ps3 e çıkmasını dört gözle bekliyorum
  • quote:

ceza sahası dişindan şut atarken, R1 den elimizi çekip sonra şut(KARE) a bastıktan hemen sonra R2 e basarsak oyuncunun tekniğine göre çok etkili şutlar atıyoruz. özellikle teknik oyuncular ayak içi, güçlü oyuncular ayak dişi vuruyorlar ve kaleciler genelde bu şutlara bi şey yapamıyorlar

bunu bilmiyordum boşuna oynuyormuşuz oyunu
  • bu topicin tavan yapması lazım, ülkemizde en çok oynanan oyun
    beni de ekleyin

ayrıca @ carpediem_now bilgiler için teşekkürler, yalnız sıkıştırma işlemini gördüğüm kadarıyla H264 kodeğiyle yapıyorsun
    H264 kodeği çoğu bilgisayarda sıkıştırma yapmayacaktır ve aynı zamanda video izlenirken de takılmalarda gözükebilir, çünkü ölümcül sıkıştırıyor
    onun yerine xvid mpeg4 kodeğini kullanın bence, çevirdiğiniz videolar hem çoğu bilgisayarda çalışır, sıkıştırması kolay olur, izlerken takılmaz, süre olarak daha az sürer, hem de daha video daha sağlam olur, diğer kodekteki videoların bazı dataları kaybolduğunda film hiç açılmayabilir, boyutu H264le kodlanan videodan çok az daha büyük olur

• quote:

Orjinalden alıntı: giannakopoulos

quote:

ve beklediğim grafikden de önce özgürlük; korner,frikik vs atarken oyuncunun duruşu gerilme mesafesi,barajın kaç kişi olacagı , nerde duracagı vs vs vs .... bunun gibi bi sürü şeyi oynayanın yapması yani bizim ayarlamamız öncelikli beklentim. grafik zaten üç aşağı beş yukarı iyi olur mutlaka.

+1

Ve ben de ölümüne depar bekliyorum. Mesela kaleciniz kalede yok ve son adam sizsiniz. Kalaye doğru bir top gidiyor. İşte o gibi topların arkasından, normal hızın üstünde depar atarak koşması lazım. Ölümüne depar diyorum bu yüzden. Düşünsene golü engelleyecek bir oyuncu, topun peşinden koşuyor ama ne yaptığının farkında değil ve top sürermiş gibi aheste koşuyor. Bunun için de yapay zeka da iyileştirmeler şart tabii.

Sorunsuz alışverişlerim:
    RE4 teki Merchant Aabi,
    Pramit Kuruyemiş (Akay Cd.)..

hocam imza harika

• beni de alır msıın rebel pes çıkınca ps3 turnuvası yaparız
  • quote:

Orjinalden alıntı: pitrat

beni de alır msıın rebel pes çıkınca ps3 turnuvası yaparız

online olayını güzelce hallederlerse çok güzel maçlar bizi bekliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: giannakopoulos

quote:

+1

ps2 yapımcıların ellerini bagliyordu kapasitesi yüzünden. ama artık yeni nesil konsollar var. sanırım bu durum ortadan kalktı.bence bu dediklerimiz olacak ama hangi seride sorun orada . we 11 de fazla radikal degişiklik olmaz bence(çok değişiklik olur elbette) ama 12 ve sonrasında belkide bizim aklımıza gelmeyen çok şey olur.
    bu forumda futbola ilgi nedense az
    oysaki en çok oynanan oyun bence,

paylaşilacak çok şeyde olur aramızda taktik vs vs..

ben şu anda we 10 ilk çıkan japonca versiyonu oynuyorum. ondan sonra çıkanlar sarmadı. tabiki artık ana menu dişinda herşey ingilizce sadece ana menu japonca. bütün kadrolar güncel. ayrıca klasik bjk,fb, ve gs mevcut. trabzon spor da var. bütün herşey açık . toplar vs.... bu kaydı paylaşmak isterdim. yaklaşık 2 hafta ugraştım ama çok güzel

• quote:

ayrıca @ carpediem_now bilgiler için teşekkürler, yalnız sıkıştırma işlemini gördüğüm kadarıyla H264 kodeğiyle yapıyorsun
    H264 kodeği çoğu bilgisayarda sıkıştırma yapmayacaktır ve aynı zamanda video izlenirken de takılmalarda gözükebilir, çünkü ölümcül sıkıştırıyor
    onun yerine xvid mpeg4 kodeğini kullanın bence, çevirdiğiniz videolar hem çoğu bilgisayarda çalışır, sıkıştırması kolay olur, izlerken takılmaz, süre olarak daha az sürer, hem de daha video daha sağlam olur, diğer kodekteki videoların bazı dataları kaybolduğunda film hiç açılmayabilir, boyutu H264le kodlanan videodan çok az daha büyük olur

Rica ederim...

haklısın fakat dikkat edersen tüm h264 kodeklerinide paketin içine koydum... Biliyorsun bizim için görüntü kalitesi yerine daha çok güzel gol ve çok gol görmek önemli olduğu için h264 kodeğini önerdim. Fakat tabiki önemli olan paylaşım olduğu için farketmez, birazdan biraz da gol video'su vericem birazda onlar üzerinde yorum yapalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NafirKeyh -- 25 Nisan 2007; 19:12:27 >

•  ///  Winning (PES) Eleven--->Topluluğu \\\ [42 üye]PS1-PS2-PS3

Arkadaşlar Akşamları özellikle 24:00 itibariyele kişisel serverımı açabilirim, isterseniz maçlara yavaştan başalayabiliriz...

• bakın bu yazacağımı çok az kişi bilir eğer yapabilirseniz mükemmel bi gol oluyor, kendi sahanızdan rakip sahaya topla depar atarak girin (girmeden önce radardan rakip kalecenin nerde durduğuna iyi bakın) ve şutu tam ortalara kadar doldurun eğer başarabilirseniz tam 55 metreden gol atabilisiniz ( ben Ispartada askerlik yaparken hafta sonu bi cafede oranın en iyi oyuncusuna gol atmıştım ve maçı kazanmıştım, replay sırasında inanın bütün cafe toplanıp beni izliyodu ne hava atmıştım ya )
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.