quote:Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X devam devammmm Winning severleri bekliyoruz klübe Topic tekrar hortlamış sayende Yazın beni de yazın... PES 2008 ile tekrar coşacağız...
quote:Orjinalden alıntı: GoldenShoot quote:Orjinalden alıntı: rebel_rude boy_X devam devammmm Winning severleri bekliyoruz klübe Topic tekrar hortlamış sayende Yazın beni de yazın... PES 2008 ile tekrar coşacağız... uzun bir ara vermiştik, yeniden devam konular baya altlarda kalmış, 5.sayfadan buldum.
benide ekleyin bu oyunda üzerime tanımam rakibim yoktur oyunu yapan gelsin biraz hayvani oynarım ayıptır sölemesi 4 forvet
quote:Orjinalden alıntı: etoo9 benide ekleyin bu oyunda üzerime tanımam rakibim yoktur oyunu yapan gelsin biraz hayvani oynarım ayıptır sölemesi 4 forvet senden herşey beklenir
quote:Orjinalden alıntı: levihakan quote:Orjinalden alıntı: etoo9 benide ekleyin bu oyunda üzerime tanımam rakibim yoktur oyunu yapan gelsin biraz hayvani oynarım ayıptır sölemesi 4 forvet senden herşey beklenir
Benide ekleyin arkadaşlar.Winnig 10 dan bu yana bütün seriyi oynadım.Şu anda Pes 2007 deyim ve pes'siz bir hayat düşünemiyorum