Şimdi Ara

winrar dosya şifressi açıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar forumdada aradaım ama bulduğum dosyalar hiç bi işme yarmadı ökullanılmıyo ben dün gece tenacious d filmi indirdim ama partlar şifreli onu nası gecicem bi program verebilirmisiniz şimdiden teşekkürler konu yanlıs yerdemi bilmiyorum kusura bakmayın film cok güzel cok acil program lazım jack black

• arkadaslar yardım edebilcekkimse yokmu
  • Öyle çat diye açan program yok bazı programlar var günlerini haftalarca anca açabiliyor.Dosyanın adını googlede arat bulabilirsin belki rar şifresini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 2 Şubat 2008; 13:21:44 >
  • koyan adam vermemiş
    700mb film ya kota gtti büssrü boşamı gitcek bi program var anlatımında çat die açıodu ama benim rar ı kabul etmio şifresiz dio namussuz

• benim bildiğim kadarıyla hemen açan program yok sen biliyosan bizede söyle
  • advanced rar pasword recovery nin tanıtımında acıodu ama benim rar ı kabul etmiohemen dediim belirli süre sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: kibby_

advanced rar pasword recovery nin tanıtımında acıodu ama benim rar ı kabul etmiohemen dediim belirli süre sonra

Kullanmadın programı herhalde
  • yoo kullandım ama kabul etmio şeçili şifreli program yok dio
  • adama basın kalayı zorlayın versin ya da bulsun yoksa öyle programlarla unut onu..ya bi kaç karakteri hatırlıcan ya da çok kısa olcak şifre vs..o bile muamma..
  • indirdiğin sitenin adresini dene...atıyorumwww.divxfilm.com gibi.. Genelde böyle şifreler konulur
  • partların birkaçının tam olarak adını kopyala yapıştırırsan sana yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.