Şimdi Ara

uTorrent in Dosya Parçacıkları Sırayla İndirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görsel de Görüldüğü gibi tek bir torrent dosyam var ancak indirme hızı o kadar yavaş ki mecburen sırayla indirmem gerekiyor torrentin parçacıklarını bunu nasıl yapacağımı bilen var mı ?
    büyük ihtimalle gelişmiş ayarlardan yapılıyor ama çok kurcalamama rağmen bulamadım
    yardımcı olabilecek ?

• Tavsiyem uTorrent-Bittorrent gibi programları kullanmak yerine açık kaynaklı ve tamamen ücretsiz olan gelişmiş qBittorenti kullanmanız yönündedir. İstediğiniz seçenek qBittorrent için:

• WaxKitten kullanıcısına yanıt
    bulamadım hocam ayarı.
  • Norain kullanıcısına yanıt
    Ek bölümü açan yere tıklamamış olabilirsiniz:

Diğer yol: dosyayı ekledikten sonra şağ tık yapıp seçebilirsiniz

• WaxKitten kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam teşekkürler.
  • Ben de qBittorrent istemcisini tavsiye ederim. Ayarları yapılandırınca tam anlamıyla kusursuz oluyor. Fringe gibi eski dizileri public trackers kullanarak iyi bir hızda indirmek sorun. Zamanında bulamadığım 1-2 dizinin sezonları için çok uğraşmıştım. Sonuç olarak halledemedim. Genelde leecherler sömürmüş oluyor. Torrenting ile uğraşmayı bu yüzden sevmiyorum. Mesela ben de Fringe başlamayı düşünüyordum. Amazon Prime Video USA'da tüm sezonları Freedive yani reklam gösterme karşılığında ücretsiz. Reklam olayı abartı da değil. Bölüm içerisinde 4 kez. Gerçi onu da Pi-hole / AdGuard gibi ad blocker çözümleriyle hallediyorum.

uTorrent in Dosya Parçacıkları Sırayla İndirme / uTorrent in Dosya Parçacıkları Sırayla İndirme

• hangi ayarları yapmamız lazım hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Norain kullanıcısına yanıt
    Kusursuz dediğim konu aslında tamamen güvenlik anlamındaydı. İstiyorsanız ayarlarımın ekran görüntülerini PM ile paylaşabilirim.
  • zahmet olmazsa gönder gelsin hocam.
  • Öncelik hepsinde normal. Hangisini bulursa onu indiriyor. İlk kullanacaklarının önceliğini yüksek yap onlar daha önce iner.
    Bir video dosyasını indirirken izlemek için de diğer üyelerin yazdığı sıralı düzende indirme seçeneğini kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamdır teşekkürler.
  • çok teşekkürler cevap için arakdaşlar diğer torrenti kaldırıyorum bu uygulama hoşuma gitti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.