ARKADAŞLAR EMULEDEN NORTON2006 İNDİRDİM RAR ARŞİVİ GÖRÜNÜMÜNDE SİSTEME İNDİ PROGRAMI ÇİFT TIKLADIĞIMDA NERO İLE YAZDIR SEÇENEĞİ ÇIKIYOR TAMAM DEYİP CD YE YAZDIRIYORUM AMA SONRA CD BOŞ GÖRÜNÜYOR İÇERİĞE ULAŞAMIYORUM YADA ÇALIŞMIYOR NERDE HATA YAPIYORUM KONU İLE BİLGİLİ ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM.
önce klasör seçeneklerinden "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğinin işaretini kaldır. sonra indirdiğin dosyanın uzantısına bak. eğer *.iso ise bu cd/dvd kalıbıdır. bunu daemon veya nero kalıp sürücüsüne (nero kalıp sürücüsünün iso dosyalarını görüp görmediğini şu an hatırlamıyorum) yükle. ardından nero da cd kopyala de "bilgisayarım"da görünen sanal sürücüye iso dosyasını göster ve nero'da da bu sürücüyü kaynak olarak göster. on the fly seçeneği kapalı olarak normal cd yakar gibi yak. bunun yanında iso dosyasını winrar ile bir kalsöre çıkartarak nero'da data cd olarak yakabilirsin. ancak bu işlem eğer cd bootable ise bu özelliğinin kaybolmasına neden olur. ayrıca nadiren olmakla beraber kabin dosyalarının (*.cab) içeriğinin görünmemesine neden olabilir.
Bunda bir gariplik yok. WinRar ISO dosyalarını da görür ki bu da zaten CD kalıbı oluyor(ISO) Eğer WinRar görüyor ve içeriği açabiliyor ise,içeriği çıkart bir klasöre oradan yazdır Nero'ya sen de. Olmuyor ise şu adresten çekeceğin program ile iso'nun içeriğini açar öyle kayıt edebilirsin. http://www2.fixdown.com/soft/21620.asp?fixdown=down - Haydi kolay gelsin...
evet isolar winrar görünüyor. ben sağ tıklayıp nero burning rom la aç diyorum. nero kendi onu açıp yazıyor. hem de winrar dan hızlı olarak
bu dosyayı açmadanda içine bakabilirsin daemontools ile