Dosyların birinci ve ikincisi Winrar şeklinde inmedi. ZİP dosyası diye indi. Bende niye yaptıysam uzantısını .rar şeklinde yaptım Winrarla açmak için. Şimdi çıkartmıyorum arşivi. Dosyalar tam indi. Eksik yok.
Ben bu arşivi nasıl çıkartabilirim yardım eder misiniz?
Yok mu bir cevap verecek olan yardım edin lütfen boşa indirmemiş olayım ben şunları
ffati
kullanıcısına yanıt
uzantısını değiştirdiğiniz dosyanın tekrar uzantısını eski hale getirin.. daha sonra her bir parçayı ayrı ayrı klasörlere alarak ilk dosyayı çalıştırın ve arşivi bir yere çıkarırken size bir diğer part ı sorduğundan bulunduğu yerden seçip winrar a gösterin.. partlar halinde olan bir oyunu kurar gibi yani..
quote:
Orijinalden alıntı: awallabilla
uzantısını değiştirdiğiniz dosyanın tekrar uzantısını eski hale getirin.. daha sonra her bir parçayı ayrı ayrı klasörlere alarak ilk dosyayı çalıştırın ve arşivi bir yere çıkarırken size bir diğer part ı sorduğundan bulunduğu yerden seçip winrar a gösterin.. partlar halinde olan bir oyunu kurar gibi yani..
Eski haliene getirdim hocam. Ama değişen birşey olmadı. Hala aynı hatayı veriyor. Bu arada eski haline getirmeden Winrarla açmak istediğim için simgesi değişti :( olmamasının sebebi bu olabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ffati
quote:
Eski haliene getirdim hocam. Ama değişen birşey olmadı. Hala aynı hatayı veriyor. Bu arada eski haline getirmeden Winrarla açmak istediğim için simgesi değişti :( olmamasının sebebi bu olabilir mi?
dosya uzantısı görünür değilse;
bilgisayarım > düzenle > klasör ve arama seçenekleri > görünüm > bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğini kaldırın
böylece dosya uzantısı görünecektir.. zip veya rar şeklinde.. daha sonra düzeltebilirsiniz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ffati
quote:
dosya uzantısı görünür değilse;
bilgisayarım > düzenle > klasör ve arama seçenekleri > görünüm > bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğini kaldırın
böylece dosya uzantısı görünecektir.. zip veya rar şeklinde.. daha sonra düzeltebilirsiniz
Ben de ordan yaptım zaten hocam. Ama olmadı. İkinci partın uzantısı (gizlememe rağmen) hala gözüküyor. Birinci part da değişik bi winrar şeklini aldı. Karıştı yaa, çözemiyorum valla.
HJSplit formatında da olabilir.Onu da deneyebilirsin.