Şimdi Ara

Winsows 8 Urun Anahtarini hakkinda yardim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze mrb. 1 hafta once vaio bilgisayar aldim. Win8 Single Launge yuklu geldi. Bazi win7 driver sorunlari oldugu icin deneme yapmam gerekiyor sıkca. Win8 e cevirmek istedigimde revovery hdd'yi tek parcaya boluyor ve istemedigim cok fazla programla beraber yukluyor. ben kendim sifirdan win8 kurup suan recovery'nin kullandigi key'i girerek aktivlestirebilirmiyim? eger bu mumkun ise suanda bendeki revovery'li win8 key'ine nasil ulasabilirim?

• İLK ÖNCE LEPTOPUN ALTINDA BİR SERİ NUMARASI OLMASI GEREKİYOR. ONUN FOTOĞRAFINI ÇEKİP ALDIĞIN YERE GİDECEKSİN.
    ONLAR SANA ZATEN HERŞEYİNİ YAPAR EĞER BİLGİSAYAR GARANTİLİ İSE. EĞER DEĞİLSE KENDİN BİR WİNDOWS 8 KURUP CRACKLİCEKSİN!

UĞRAŞMANA GEREK YOK. HA CRACKLİ HA ORİJİNAL. AYNI ŞEY.
  • siw diye bir program var bunu kullanarak serialların tümünü görürsün.Ama kendin Win8 kurarsan Recovery uçar.Bence Recoveryden kur programları kaldırırsın sonra da disk yönetiminden hdd yi bölersin en sağlıklısı bu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: PdA

Herkeze mrb. 1 hafta once vaio bilgisayar aldim. Win8 Single Launge yuklu geldi. Bazi win7 driver sorunlari oldugu icin deneme yapmam gerekiyor sıkca. Win8 e cevirmek istedigimde revovery hdd'yi tek parcaya boluyor ve istemedigim cok fazla programla beraber yukluyor. ben kendim sifirdan win8 kurup suan recovery'nin kullandigi key'i girerek aktivlestirebilirmiyim? eger bu mumkun ise suanda bendeki revovery'li win8 key'ine nasil ulasabilirim?

tam anlamadım şuan pc win 8 mi ?
    yoksa Win 8 kurmak istiyorsun ve keyde istiyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcines

siw diye bir program var bunu kullanarak serialların tümünü görürsün.Ama kendin Win8 kurarsan Recovery uçar.Bence Recoveryden kur programları kaldırırsın sonra da disk yönetiminden hdd yi bölersin en sağlıklısı bu bence

hocam sagolun cvp icin. bende diyorum ki temiz orjinal ve sifir win8 single kurayim sonra o keyi girerim diyorum. Tertemiz windows olur. Recovery i yedekledim 5dvd tuttu. zaten win7 kurup bolumleri silmistim, driver sorunu olunca tekrar recovery ile 5 saat lik uzun ugras sonucu pc ilk aldigim haline geldi. iste recovery ile ugrasmak cok kotu ve hdd yi tek parcaya boldugu icin kendim win8 sl kurup mevcut key'imi girip kullanmak istiyorum. bu mumkun mudur?

quote:

Orijinalden alıntı: Sherkeys

tam anlamadım şuan pc win 8 mi ?
    yoksa Win 8 kurmak istiyorsun ve keyde istiyorsun ?

Hocan win8 SL kurulu suan. Bunun key ini alip farkli bi win8 sl kurup key ini ona girip aktiflestirmek istiyorum. Recovery den kurtulmak istiyorum.

• bende Crack var lazımsa atrım
  • Bak şimdi daha önce yazılanları unut ve dediklerime göre hareket et.Single language sürümlerde anahtar biosa gömülüdür ve format atman gerektiğinde internete bağlı isen format sonrası sistem biostan otomatik olarak lisanslanır.Yani anahtarı öğrenmene gerek yoktur.İlla öğreneceğim dersen Belarc diye program var google da arat bu program sana anahtarını gösterecektir hiçbir işe yaramasada.Çünkü bu anahtarla başka bir bilgisayara hiçbir şekilde sistem kuramazsın bu anahtar kullanılıyor der senin cihazında biosa gömülü olduğu için.Gelelim yeni iso ile kurmak istemene.Bu senin için iyi olacaktır çünkü firmalar olur olmaz bir sürü program yüklerler hatta antivirüs bile win8 le uyuşmaz ama gene yüklerler.Doğrusu senin düşündüğündür ve temiz bir kurulumdur.Tabii sende yanlış şeyler yüklersen hiçbir fark olmaz.İso istiyorsan da pm den yaz vereyim iso yu.Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: PdA

Herkeze mrb. 1 hafta once vaio bilgisayar aldim. Win8 Single Launge yuklu geldi. Bazi win7 driver sorunlari oldugu icin deneme yapmam gerekiyor sıkca. Win8 e cevirmek istedigimde revovery hdd'yi tek parcaya boluyor ve istemedigim cok fazla programla beraber yukluyor. ben kendim sifirdan win8 kurup suan recovery'nin kullandigi key'i girerek aktivlestirebilirmiyim? eger bu mumkun ise suanda bendeki revovery'li win8 key'ine nasil ulasabilirim?

http://windows7sp1indir.blogspot.com/2013/04/windows-8-etkinlestirme-program-windows.html
    buyur kardeşim bende dednedim faydasını gördüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.