Şimdi Ara

winter arc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sosyal medyada duymuşsunuzdur, tam neyin nesi bilmiyorum ama finaller bitene kadar benzer hedeflerle ilerlemeye çalışacağım.

siz de finalleri/yks'yi halletmek için derslerinizi ve hayatınızı düzene koymak isterseniz katılabilirsiniz!! benliğimizi ele geçireceğiz düşüncelerimizi ve davranışlarımızı sağlam alışkanlıklarla bağlayarak.

hepimizin inişli çıkışlı, öyle böyle bir şekilde günleri geçiyor. yine de pes etmek yok. bossuet’nin dediği gibi, asla durulmazsa en ağır yürüyüşlerde bile yol alınır. önemli olan da düzenden ziyade süreklilik. bunun için cesaret kırıcı safsatalara yer vermeden, tembellikten ve dürtülerden koparak, planımızdaki tüm eylemleri icra edeceğiz.

(lakin burada ne yazabilirim bi fikrim yok. su kadar saat su konulara calistim su kitabi okuyorum vs mi yazacadim yksdeki gibi? saçma ve vasat olur sanki. fikri olan var mi? olmazsa alinti paylasirim da bos is biraz.)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ben midtermlerden sonra biraz yatış moduna geçtim. türkçe yazısının 3. finalini yükledim. 4. yazıdan 9.75 aldım onun finaline vakit harcamayacağım. eng 101'de çarşamba son essay'i yazıp bitireceğiz. ctis 151'deki tüm quiz, midterm lab 100, finale de çalışmama gerek yok, matematik en güçlü olduğum alan, onlara da çok çalışmama gerek yok. sadece ctis 165 biraz zorlayacak 500 sayfalık slayt var. Dönem benim için bitmiştir.

yalnız 1 aylık kapanıp çalışma süreci burn-out olmana sebep olur. aralık ortasına kadar rutin 3-5 saat çalışıp finallere 1-2 hafta çok çalışmak mantıklı. çünkü günde 15 saat çalışmanın sürdürülebilirliği yok. Denedim bunu, o kadar bitkin düştüm ki sınavlara bile giresim gelmemişti.

şuna buna çalıştım yaz, günlük gibi olsun.

• oo hocam zaten 15 saat götüremem bir ay, dediğin gibi 3-5 saat fazlasıyla ideal. evet yatıyoruz arada dinlenmek de lazım ama ayarında tutmaya çalışacağım abartmadan. senin derslerin durumu baya iyiymiş şimdiden kutlarım gpa’ini

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mango mango mango

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.