Şimdi Ara

winxp conextant chipsetli modem driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • conextant modem xp de çalışpmıyor. xp kendi driverını buluyor fakat çevir sesi gelmiyor konu ile ilgili görüşleriniz nedir?

• Çevir sesi yoksa ,
    1- Modemin arızalı olabilir,
    2- Telefon kablonu modemin Line yerine Phone bölümüne takmış olabilirsin.
  • WinXp kendi driver sorunlu olabilir Sen modeminin kend Xp için Dirver kullan.Normalde Xp onu görür aygıt yöneticisindede gözükür ama çalışmaz sen kendi driver kur yoksa Xp için NT veya win2000 olanı kurmaya çalış belki olur oda olmazsa :) Malesef İnternetden indirecen "ibr" kolay gelsin.

Saygılar
  • conexant için sitesinde yeni sürücüler var.www.conexant.com oradan uygun sürücüyü indir
  • bi yüklemeyi deneyeyim ama bu balıntıyla nasıl yükleye bilirim bilmiyom.....
  • bencewww.aztech.com.sg den indir
  • ibr conexant ın sayfasına girdiğinde FAQ (sıkca sorulan sorular) linkine tıkladıgında orada bir soru var aynen söyle diyor win xp kullanıyorum modemimi sistem best data fax modem olarak tanıyor fakat çalıştıramıyorum :) hemen cevabında bir link vermişler yannış hatırlamıyosam 1.5 veya 2 mb lik bir dosya olması lazım indir exe dosyasına tıkla next> next> modemin hazırdır.. vakti zamanında bende cok ugraşmıştım valla ama bu kesin çözüm oldu .. kolay gelsin...

Saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cnet modem firmware
    19 yıl önce açıldı
    realtek driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla dedim ama sonra sayfada dediklerimi kendim bulamadım en iyisi linkini vermek :))http://www.conexant.com/support/md_driverdownload.jsp heralde tasarım değişmiş :) bir seneye yakın oluyor burdan down edeli :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.