Şimdi Ara

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye) (675. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.676
Cevap
18
Favori
983.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 673674675676677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 Yazılım güncellemesi yaptıran arkadaş varmı? Update ten sonra Airbus 380 olucak diye bir dedikodu var!
  • quote:

Orijinalden alıntı: cematay

2011 Yazılım güncellemesi yaptıran arkadaş varmı? Update ten sonra Airbus 380 olucak diye bir dedikodu var!

500 beygirmi oluyormsu araba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: turquaz72

quote:

Orijinalden alıntı: msaltin

Selamlar,

2010 1.6 T Cosmo + 19" Jant + Olimpik Beyaz

Arabayı geçen hafta 6.300 km'de aldım, Ağustos 2010 çıkışlı. Süper bir araba. Hayran oldum. Aranıza hoş geldim.

/>

Hayırlı olsun. www. insignia team. com formuna bekleriz.

Teşekkürler. En kısa zamanda üye olacağım. Bu arada tecrübeli Insignia kullanıcılarının affına sığınarak bazı sorularım olacak. Burada çok fazla sayfa var hepsini okuyamadım çünkü.

1. Standart 1.6 T Cosmo donanımında lastik basınç sensörü var mıdır?
    2. 245x40 R19 lastikler Goodyear marka, runflat mıdır?
    3. Bluetooth olayı süper, tam araç kiti gibi(Ne yazıkki sadece CD 400). Bunda telefon rehberine numara eklenemiyor mu? Arama geçmişi sürekli siliniyor, silinmemesinin yolu var mı?
    4. Yakıt tüketimi sürekli şehir içi dur-kalk 12 lt/100 km. Muhtemelen normal ama şu an 7500 km oldu. İlerleyen km.lerde azalır mı?
    5. Son soru: Forumda mesajlarım için "Birisi cevaplarsa bana email at." seçeneğini de seçmiştim ama benim mesajımdan sonraki mesajlar hakkında e-mail gelmedi. Birşeyleri eksik mi yaptım?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Insignia'lı ve kazasız günler dileklerimle.

/>

• quote:

quote:

quote:

Selamlar,

Arabayı geçen hafta 6.300 km'de aldım, Ağustos 2010 çıkışlı. Süper bir araba. Hayran oldum. Aranıza hoş geldim.

/>

Teşekkürler. En kısa zamanda üye olacağım. Bu arada tecrübeli Insignia kullanıcılarının affına sığınarak bazı sorularım olacak. Burada çok fazla sayfa var hepsini okuyamadım çünkü.

3. Bluetooth olayı süper, tam araç kiti gibi(Ne yazıkki sadece CD 400). Bunda telefon rehberine numara eklenemiyor mu? Arama geçmişi sürekli siliniyor, silinmemesinin yolu var mı?
    4. Yakıt tüketimi sürekli şehir içi dur-kalk 12 lt/100 km. Muhtemelen normal ama şu an 7500 km oldu. İlerleyen km.lerde azalır mı?
    5. Son soru: Forumda mesajlarım için "Birisi cevaplarsa bana email at." seçeneğini de seçmiştim ama benim mesajımdan sonraki mesajlar hakkında e-mail gelmedi. Birşeyleri eksik mi yaptım?

/>

1-a Seni gidi bedavacı! Bütün forumu okuycan tabi:))

1-b Hayır Cosmo larda böyle bir özellik yok.Lastik basıncı İnfinty Ses Sistemi opsiyoneli ile qeliyor.
    2- Benim(! görgüsüz) Cosmo nun lastileri Bridgestone POTENZA RE050 yani veya sanırım runflat.
    3- Evet Bluetooth gerçekten kaliteli. Dört farklı telefona kadar sisteme ekleyebiliyorsun. DVD 800 den bahsediyorum tabii. Sistem telefondaki bilgileri iphone ile itunes gibi birbirini senkronize ettikten sonra kayıtlı bir biçimde tutmuyor. Siz otomobilden telefon ile ayrıldığınız an sistemden çıkmış oluyorsunuz. Onun için DVD 800 ün üzerinde ne rehber nede konuşmalar kalıyor. Tekrar bindiğinizde o an telefonunuzdaki bilgiler anında tekrar ama o anki bilgilerle yükleniyor.
    4- Valla sanmam. Her konu açıldığında aynı şeyi yazıyorum, bozulanlar oluyor. Bu D segmenti bir otomobil. Lüx..Binerken altına koltuğu sürüyorsa bunun bir bedeli var. Ha ben az yakıt yakayım ucuz bineyim dersen hemen sat, dört tane getz al derim:))
    5- Bu konu hakkında otorite diğilimm..valla bilmiyom
    6- Bizim foruma gel orada çok detay bilgiler alabilirsin dabıl dabıl dabıl nokta insignia team nokta com
    Merak etme çok kalite bir otomobil:)

• quote:

Orijinalden alıntı: cematay

quote:

quote:

quote:

Selamlar,

/>

/>

1-a Seni gidi bedavacı! Bütün forumu okuycan tabi:))

1-b Hayır Cosmo larda böyle bir özellik yok.Lastik basıncı İnfinty Ses Sistemi opsiyoneli ile qeliyor.
    2- Benim(! görgüsüz) Cosmo nun lastileri Bridgestone POTENZA RE050 yani veya sanırım runflat.
    3- Evet Bluetooth gerçekten kaliteli. Dört farklı telefona kadar sisteme ekleyebiliyorsun. DVD 800 den bahsediyorum tabii. Sistem telefondaki bilgileri iphone ile itunes gibi birbirini senkronize ettikten sonra kayıtlı bir biçimde tutmuyor. Siz otomobilden telefon ile ayrıldığınız an sistemden çıkmış oluyorsunuz. Onun için DVD 800 ün üzerinde ne rehber nede konuşmalar kalıyor. Tekrar bindiğinizde o an telefonunuzdaki bilgiler anında tekrar ama o anki bilgilerle yükleniyor.
    4- Valla sanmam. Her konu açıldığında aynı şeyi yazıyorum, bozulanlar oluyor. Bu D segmenti bir otomobil. Lüx..Binerken altına koltuğu sürüyorsa bunun bir bedeli var. Ha ben az yakıt yakayım ucuz bineyim dersen hemen sat, dört tane getz al derim:))
    5- Bu konu hakkında otorite diğilimm..valla bilmiyom
    6- Bizim foruma gel orada çok detay bilgiler alabilirsin dabıl dabıl dabıl nokta insignia team nokta com
    Merak etme çok kalite bir otomobil:)

Cevaplar için teşekkürler, dün akşam oraya da üye oldum. Oradan da takibe devam

/>

• Bu arada arkadaşlar,

Arabalarımız gerçekten çok güzel ve oldukça hızlı. Ancak lütfen her zaman emniyet kemerlerini takalım ve arka koltukta dahi taktıralım. Allah korusun, bir kaza anında yaralanmaların azımsanmayacak bir kısmı araç içinde veya dışarıya savrulmalar ile oluyor. Aşağıdaki 7 dakika 34 saniyelik videoyu lütfen dikkatle izleyin.

Abimden duyduğum bir laf vardı:

"Hayatımız bilgisayar oyunlarındaki araba yarışları gibi değil, sadece bir kez GAME OVER olabilir!"

http://webtv.hurriyet.com.tr/1/9557/0/1/ibret-alinmasi-gereken-goruntuler.aspx

• 2011 Opel Insignia 2.0 CDTİ Edition+Elegance Pack+18'' Active Select / Beyaz
    Eklerseniz sevinirim aranıza hoş geldim
    Araçla ilgili soru sormak isteyen olursa en kısa sürede cevaplamaya çalışırım.
  • insignia alan herkese hayırlı uğurlu olsun..ALLAH kaza bela vermesin..formu okudum, belli başlı sıkıntılardan bahsedilmiş..2011 model bir araç aldığım takdirde aynı sıkıntılar devam edermi..diks çizilmesi, baskı balata gibi sıkıntılar..yada daha sonradan bu sıkıntılar tamir edilince devamlılığı oldumu..bende almak istiyorum..yani son durum nedir arabalarınızda..bilgi verirseniz sevinirim..

ilk aracımı bu sitedeki yorumlara göre almıştım..3 sene oldu..:))
  • Disk baskı balata olayı 2009 yılındaydı:) Üzerinden iki pirelli takvimi yıl geçti. Hemen hemen sorunları sıfırladılar. İstersen şöle bi son aldığı "96,1 lik Hatasızlık Oranı Ödülü" olan" DAKRA 2011"i aldığı haberine göz atabilirsin.http://opel insignia club.wordpress.com/ (araları sıkıştırarak yaz pls.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cematay -- 12 Ocak 2011; 0:30:21 >
  • içim rahatladı yani..bu ödülü gördükten sonra..arabanın büyüsüne kapılmamak elde değil..gel görki bir sürü para verip sonra büyük bi memnuniyetsizlik bayağı bi can sıkar..benzini felan düşünmüyorum..tadında binerim bana yeter..dizel araba ile yılda 27000 km yapmışım..o zamanlar bekardım :)) şimdi de 15.000 yaparım bana yeter...motor sesi cosmo turbolarda nasıl..sessiz bir araba istiyorum..120-140 larda giderken..birde bunu cevaplarsanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tango123

içim rahatladı yani..bu ödülü gördükten sonra..arabanın büyüsüne kapılmamak elde değil..gel görki bir sürü para verip sonra büyük bi memnuniyetsizlik bayağı bi can sıkar..benzini felan düşünmüyorum..tadında binerim bana yeter..dizel araba ile yılda 27000 km yapmışım..o zamanlar bekardım :)) şimdi de 15.000 yaparım bana yeter...motor sesi cosmo turbolarda nasıl..sessiz bir araba istiyorum..120-140 larda giderken..birde bunu cevaplarsanız sevinirim..

gayet sessiz ve o hızlarda yani 140-150 ile otoban yakıt tüketimi 7,5 lt civarındadır.. en azından bende durum böyle..
  • Dikkatimi bişiy çekti;
    İkinci el ilan sitelerinde 50.000km geçmemiş bir sürü İnsignia ilanı var.Acaba araçda bi problemmi var bundan dolayıda memnuniyetsizlik mi var
  • Hayır.. Insignia D segmenti lüx bir otomobil. Dolayısı ile otomobili almak yetmiyor bakacak güç lazım. Vectra da da aynı şeyler olmuştu, ilk çıktığında gücü olmayan bir çok kişi aldı ve sonra bakamayınca bir an önce elden çıkarmaya çalıştılar.. Otomobil süper fakat D segmenti bir araç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Dikkatimi bişiy çekti;
    İkinci el ilan sitelerinde 50.000km geçmemiş bir sürü İnsignia ilanı var.Acaba araçda bi problemmi var bundan dolayıda memnuniyetsizlik mi var

İlanların yüzde sekseni 1.6 turbo 180 beygir.4 liradan benzin satılan bu ülkede insanlara bu arabayı kullanmak zamanla zulüm olmaya başlayabilir.Aracı sadece almak yetmiyor,devamını da getirmek önemli.
  • Anladım
  • Elin amerikalısı 4.0-5.0 lık eşşek gibi motorlu araçlara biniyor biz 1.6 lık araca binemiyoruz böyle vergimi olur ayıp günah hırsızlık resmen
    Bizde benzinin lt 2.5 dolar amerkada 0.8 dolar
  • Valla çok haklısın..Fakat ahali yani %90 amele gibi çalışıp %10'a paralar aktarılmaya devam ettikçe bu sürüp gidecektir. Fert başına milli gelirin % 80 i, % 10 bölüşürse onlar sekiz silindirli jeep lere binip boğazın sırtlarında milyon dolarlık villalarda oturursa, stadyum yapılırken yarısı ortak olunan mütehitlere aktarılırsa vs vs vs yani bitmek tükenmek bilmeyen hırsızlıklar devam ettiği müddetçe 1.6 motorlu araca binemez hale gelecek bu millet.. Ben Avusturalya da bulunduğum sırada 1.6 Vectram var filan dediğimde o motor nasıl çekiyor kasayı ya? diye benimle alay ettiler!.. Çünkü onların ülkesinde devleti soyanı ...larından asarlar.. vergi en kutsal şeydir..burası güney amerikadaki Arjantinden beter fakat kimse görmek istemiyor...dört yıl vadeli arabalar alındı..ipotekliler kime bankalara..bankalar kimin son iki tanesi bizim! o zaman bu arabalar yabancıların arkadaşlar..kredi ile alınan evler..ipotekli..kime yunan bankası, kazak bankası, fransız..ülen sanki osmanlının son zamanı..süper yaşıyoruzzz... ama dış borç 650 Milyar Dolar olmuşşş.. Bi gün sabah uyanıp Yunanistan gibi güzel arabalarımıza koyacak benzin olmazsa vay halimize..Herkes forum sitelerinde şu araba çok yakıyor, bu araba çok yakıyor yazıyor..arabalar çok yakmıyor..hepsi normal..Dünyanın en pahalı akaryakıtı Türkiye'de.. Biz kuzular itiraz ediyormuyuz? Onun yerine kuyruklarda birbiriyle kavga eden halk, trafikte birbirinin üzerine süren sonrada eşinin çocuğunun yanında küfürleşen borçlu halk.. medeni cesareti olmayan olmadığı içinde ezik yaşamaya mahküm halk.....anaaa benzinden nerelere gelmişim ya!.. yok yok herşey güzel..güzel arabalarımız var..yaşamımız üst düzeyde ve kaliteli..herkes memnun:)

• herkese iyi sürüşler diliyorum,

dün bir arkadaşımın 1.6T insigniasını kullandım,direksiyon nedense yüksek hızlarda (160-170) bile yumuşaktı,normalmi yoksa arkadaşın

araçtamı problem var onu ögrenmek istiyorum??

oldukça zevk aldım araçtan
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

herkese iyi sürüşler diliyorum,

dün bir arkadaşımın 1.6T insigniasını kullandım,direksiyon nedense yüksek hızlarda (160-170) bile yumuşaktı,normalmi yoksa arkadaşın

araçtamı problem var onu ögrenmek istiyorum??

oldukça zevk aldım araçtan

malesef normalde yumuşak, flexride varsa sertleşiyor. yakında hepsinde standart olur, Opel'in huyu bu, illa her yıl değişiklik yapacak :)
  • Begendım ve çektım

iyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 673674675676677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.