Şimdi Ara

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye) (673. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.676
Cevap
18
Favori
983.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.araba.com/3250733/Opel%20Insignia?r=1
    http://www.araba.com/3088519/Audi%20A4%201.8%20T%20FS%C4%B0

Şu iki arabaya bakıp inceleme yaparak hangisini seçme konusunda yardımcı olacak arkadaşlar varsa biraz zahmet edip düşüncelerini ve tecrubelerini aktarırlarsa sevinirim.Şimdiden teşekkurler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Produktor25

corail yazdığınız yazı banamı hitaptı cosmo 1.6 t?

evet her şekilde insignia yorumu için yazılmıştı
  • teşekkur ederim cobrail ilginiz ve özel msjınız için. cevap yazdım sanırım yeni üyeliğimden dolayı gelmedi. anlıyorum üzüldüm satmanıza ne kadar almıştınız acaba ve ne kadara satıyorsunuz? A4 de güzel araba yalan değil ama dediğim gibi doğuş oto farkı kasko yedek parça ve yedek servis gibi faktörleri koyarsak bilemiyorum orada kararsız kalıyorum işte :(
  • ARKADAŞLAR İYİ GÜNLER GEÇMİŞ BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN BENDE INSIGNIA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 180 HP 1,6 COSMO Bİ TANE İKİNCİ EL BULUM ARAÇTA HERŞEY VAR 2009 MODEL FLEXIRIDE ŞASİ HFIZALI ISITMALI KOLTUK AMA DVD 800 DEĞİLDE CD 500 NAVI SISTEM VAR ARAÇTA ACABA ARALARINDA ÇOK FARK VARMI BUNU ÖĞRENMEK İSTİYORDUM.
  • Arkadaşlar, bende mareamı satıp insignia almayı düşünüyorum üzerine ekleyebileceğim 50000 tl param var, aslında tam donanım istiyorum, airmatic, sunroof, ısıtmalı deri koltuk ve navigasyon, 2011 modelini ortalama kaça alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desperado80

ARKADAŞLAR İYİ GÜNLER GEÇMİŞ BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN BENDE INSIGNIA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 180 HP 1,6 COSMO Bİ TANE İKİNCİ EL BULUM ARAÇTA HERŞEY VAR 2009 MODEL FLEXIRIDE ŞASİ HFIZALI ISITMALI KOLTUK AMA DVD 800 DEĞİLDE CD 500 NAVI SISTEM VAR ARAÇTA ACABA ARALARINDA ÇOK FARK VARMI BUNU ÖĞRENMEK İSTİYORDUM.

çok fark yok. belki bir ihtimal turn-push olmayabilir

quote:

Orijinalden alıntı: StreetS

Arkadaşlar, bende mareamı satıp insignia almayı düşünüyorum üzerine ekleyebileceğim 50000 tl param var, aslında tam donanım istiyorum, airmatic, sunroof, ısıtmalı deri koltuk ve navigasyon, 2011 modelini ortalama kaça alabilirim.

fiyat veremem ama başka birşey söyleyim, orjinalliğe ne kadar önem veriyorsunuz? 4.000 TL verip dvd800 almak yerine standart sistem cd400'ü alıp, 2.300 TL verip Flyaudio taktırabilirsiniz. artan paraya da jant çapını büyütürsünüz mesela. sistemin detaylı incelemesi aşağıda. linki kopyalayıp insignia ile team arasındaki boşluğu silin

http://www.insignia team.com/forum/index.php?topic=726.msg9442#msg9442

• Insignia severlere ekleyin 2010 Chevrolet Captiva
  • Hasan millet burdan bizim oraya geliyor, sen bizden buraya geldin :D:D konu sahibi burayı takip etmiyor, listeye ekleme vs. yok artık
  • Valla öyle liste falan görünce yazym dedim :) Senin imzayı kural dışı bulmuşlar
  • çokta.. :D bu forumdan başka bir bölümün linki vardı. ne yaparlarsa yapsınlar :D
  • Bizim forumumuz bize yeter :)
  • Nihayet bende siparişimi verdim :-)

İnsignia 1,6 Turbo 180 HP Cosmo - DVD 800 Navi - İnfinity - Flexride - Siyah & Bej Döşeme
  • Orhan bey ne kadara anlaştınız acaba ?
  • Araç, infinity ve flexride'ı bir arada istediğim için "özel sipariş" olarak geçiyormuş. dolayısıyla fabrikaya (almanya) sipariş verdiler. o yüzden araç ocak sonu şubat başı gibi gelecek. bu nedenle fiyatı inanın henüz bende bilmiyorum. 2 ay sonrası için fiyat veremeyiz dediler
  • Fiyatını bilmediğiniz bir aracı nasıl sipariş ediyorsunuz yahu :D
  • Insignia 1.6 T 180HP için en uygun yakıt 95 mi yoksa 97 oktanmıdır , aracı yeni aldık satış danışmanı 97 daha uygun olur dedi fakat forumdaki arkadaşlar daha tecrübeli olduğu için sizlerede sormak istedim, her ikisinin - 'leri veya +'ları varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kermo

Insignia 1.6 T 180HP için en uygun yakıt 95 mi yoksa 97 oktanmıdır , aracı yeni aldık satış danışmanı 97 daha uygun olur dedi fakat forumdaki arkadaşlar daha tecrübeli olduğu için sizlerede sormak istedim, her ikisinin - 'leri veya +'ları varmıdır

satış elemanına söyle açıp bi kullanma klavuzunu okusun tabikide 95 oktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhorozorhan

Araç, infinity ve flexride'ı bir arada istediğim için "özel sipariş" olarak geçiyormuş. dolayısıyla fabrikaya (almanya) sipariş verdiler. o yüzden araç ocak sonu şubat başı gibi gelecek. bu nedenle fiyatı inanın henüz bende bilmiyorum. 2 ay sonrası için fiyat veremeyiz dediler

puhua

siz şimdi pazarlığı yapsaydınız, zam gelince , zammı öderdiniz :)

Öyle bir anlaşma yapsaydınız:)
  • 4000 orjinaline vermiyorsunuz, 2500 tl çakma çin malı uyduruk markalara mı veriyorsunuz?

Sokağa atacak 2500 ünüz varmış demekki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

4000 orjinaline vermiyorsunuz, 2500 tl çakma çin malı uyduruk markalara mı veriyorsunuz?

Sokağa atacak 2500 ünüz varmış demekki :)

çakma dediğiniz ürün dvd800'den daha kaliteli

linkteki boşluğu silip bir inceleyin derim;
    http://www.insignia team.com/forum/index.php?topic=726.0
  • 
Sayfa: önceki 671672673674675
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.