Şu iki arabaya bakıp inceleme yaparak hangisini seçme konusunda yardımcı olacak arkadaşlar varsa biraz zahmet edip düşüncelerini ve tecrubelerini aktarırlarsa sevinirim.Şimdiden teşekkurler...
quote:
Orijinalden alıntı: Produktor25
corail yazdığınız yazı banamı hitaptı cosmo 1.6 t?
evet her şekilde insignia yorumu için yazılmıştı
teşekkur ederim cobrail ilginiz ve özel msjınız için. cevap yazdım sanırım yeni üyeliğimden dolayı gelmedi. anlıyorum üzüldüm satmanıza ne kadar almıştınız acaba ve ne kadara satıyorsunuz? A4 de güzel araba yalan değil ama dediğim gibi doğuş oto farkı kasko yedek parça ve yedek servis gibi faktörleri koyarsak bilemiyorum orada kararsız kalıyorum işte :(
ARKADAŞLAR İYİ GÜNLER GEÇMİŞ BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN BENDE INSIGNIA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 180 HP 1,6 COSMO Bİ TANE İKİNCİ EL BULUM ARAÇTA HERŞEY VAR 2009 MODEL FLEXIRIDE ŞASİ HFIZALI ISITMALI KOLTUK AMA DVD 800 DEĞİLDE CD 500 NAVI SISTEM VAR ARAÇTA ACABA ARALARINDA ÇOK FARK VARMI BUNU ÖĞRENMEK İSTİYORDUM.
Arkadaşlar, bende mareamı satıp insignia almayı düşünüyorum üzerine ekleyebileceğim 50000 tl param var, aslında tam donanım istiyorum, airmatic, sunroof, ısıtmalı deri koltuk ve navigasyon, 2011 modelini ortalama kaça alabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: desperado80
ARKADAŞLAR İYİ GÜNLER GEÇMİŞ BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN BENDE INSIGNIA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM 180 HP 1,6 COSMO Bİ TANE İKİNCİ EL BULUM ARAÇTA HERŞEY VAR 2009 MODEL FLEXIRIDE ŞASİ HFIZALI ISITMALI KOLTUK AMA DVD 800 DEĞİLDE CD 500 NAVI SISTEM VAR ARAÇTA ACABA ARALARINDA ÇOK FARK VARMI BUNU ÖĞRENMEK İSTİYORDUM.
çok fark yok. belki bir ihtimal turn-push olmayabilir
quote:
Orijinalden alıntı: StreetS
Arkadaşlar, bende mareamı satıp insignia almayı düşünüyorum üzerine ekleyebileceğim 50000 tl param var, aslında tam donanım istiyorum, airmatic, sunroof, ısıtmalı deri koltuk ve navigasyon, 2011 modelini ortalama kaça alabilirim.
fiyat veremem ama başka birşey söyleyim, orjinalliğe ne kadar önem veriyorsunuz? 4.000 TL verip dvd800 almak yerine standart sistem cd400'ü alıp, 2.300 TL verip Flyaudio taktırabilirsiniz. artan paraya da jant çapını büyütürsünüz mesela. sistemin detaylı incelemesi aşağıda. linki kopyalayıp insignia ile team arasındaki boşluğu silin
Hasan millet burdan bizim oraya geliyor, sen bizden buraya geldin :D:D konu sahibi burayı takip etmiyor, listeye ekleme vs. yok artık
Valla öyle liste falan görünce yazym dedim :) Senin imzayı kural dışı bulmuşlar
çokta.. :D bu forumdan başka bir bölümün linki vardı. ne yaparlarsa yapsınlar :D
Bizim forumumuz bize yeter :)
Nihayet bende siparişimi verdim :-)
İnsignia 1,6 Turbo 180 HP Cosmo - DVD 800 Navi - İnfinity - Flexride - Siyah & Bej Döşeme
Orhan bey ne kadara anlaştınız acaba ?
Araç, infinity ve flexride'ı bir arada istediğim için "özel sipariş" olarak geçiyormuş. dolayısıyla fabrikaya (almanya) sipariş verdiler. o yüzden araç ocak sonu şubat başı gibi gelecek. bu nedenle fiyatı inanın henüz bende bilmiyorum. 2 ay sonrası için fiyat veremeyiz dediler
Fiyatını bilmediğiniz bir aracı nasıl sipariş ediyorsunuz yahu :D
Insignia 1.6 T 180HP için en uygun yakıt 95 mi yoksa 97 oktanmıdır , aracı yeni aldık satış danışmanı 97 daha uygun olur dedi fakat forumdaki arkadaşlar daha tecrübeli olduğu için sizlerede sormak istedim, her ikisinin - 'leri veya +'ları varmıdır
quote:
Orijinalden alıntı: kermo
Insignia 1.6 T 180HP için en uygun yakıt 95 mi yoksa 97 oktanmıdır , aracı yeni aldık satış danışmanı 97 daha uygun olur dedi fakat forumdaki arkadaşlar daha tecrübeli olduğu için sizlerede sormak istedim, her ikisinin - 'leri veya +'ları varmıdır
satış elemanına söyle açıp bi kullanma klavuzunu okusun tabikide 95 oktan
quote:
Orijinalden alıntı: hhorozorhan
Araç, infinity ve flexride'ı bir arada istediğim için "özel sipariş" olarak geçiyormuş. dolayısıyla fabrikaya (almanya) sipariş verdiler. o yüzden araç ocak sonu şubat başı gibi gelecek. bu nedenle fiyatı inanın henüz bende bilmiyorum. 2 ay sonrası için fiyat veremeyiz dediler
puhua
siz şimdi pazarlığı yapsaydınız, zam gelince , zammı öderdiniz :)