Şimdi Ara

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye) (672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.676
Cevap
18
Favori
983.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yek_ka

quote:

Orijinalden alıntı: dctcagri

babanıza deyinki, atmosferik 1.6'larda o kadar yakıyor, Megane 8-9 litre, Astra 9-10 litre yada Insignia 10-11 litre vs. gibi

az mı 11 :)))) ama arabaın gideri var gaza bastınmı yapıştıyor koltuga :)

dizele göre çok, ama benzinli 1.6 C ve D segmenti araçlar için normal.
    1.6 105 hp Vectra ile Çorum şehiriçinde 10-11 litre yakıyorduk =) üstelik basınca nazlanarak gidiyor :D

quote:

Orijinalden alıntı: druc

Cosmo navigasyon paket sahibi arkadaşlara bir sorum olacak. Sanırım bu şekilde satılan araçlarda Türkiye haritası olmuyor. Peki daha sonradan güncel Türkiye haritası yükletebiliyor musunuz? Opel yetkili servisleri bunu kaça yapıyor?

garanti dahilinde ücretsiz yükleniyor diye biliyorum.

• Selamlar insigniacılar forumda arabadan anlayanların olması duygulandırdı beni
  • Geçen ay İnsignia 1.6 180 HP cosmo paket siparişi verdik kısmetse bu ay sonunda araç geliyor, sormak istediğim İnsignia'lar hiç makyaj gördümü, görmedi ise nezaman görür , benim bildiğim firmalar genelde 2 yıl sonunda araçları makyajlıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kermo

Geçen ay İnsignia 1.6 180 HP cosmo paket siparişi verdik kısmetse bu ay sonunda araç geliyor, sormak istediğim İnsignia'lar hiç makyaj gördümü, görmedi ise nezaman görür , benim bildiğim firmalar genelde 2 yıl sonunda araçları makyajlıyorlar.

opel genelde 3 yılda bir makyaj yapar. insignia daha makyaj görmedi ama muhtemelen 2012 ler makyaj görebilir. bana kalırsa yandan bakınca ön taraf biraz tombul görünüyor cok hantal duruyor. makyajda ön tarafa biraz agresiflik katarlar insallah. birde arkadan bakınca aracın altı görünüyor. o kısmı hallederseler tasarımda başka makyaja gerek yok kanımca.
    bu arada aracınız hayırlı olsun. kazasız belasız keyifli sürüşler.
  • Donanım delisi uçak işte..gerisi hikaye..Kokpitine binen anlar:)
  • ARKADAŞLAR HERKESE SELAMLAR.YAKLAŞIK 1 HAFTA ÖNCE BEYAZ+COSMO+20 JANT+SUNROOFLU İNSİGNİA SİPARİŞİMİ VERDİM.BAYİNİN DEDİĞİNE GÖRE ARALIK SONU OCAK BAŞI GİBİ GELECEK ARACIM.BU ARADA BİTİŞ FİYATI 61.500 TL.ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM....
  • arkadaşlar aracın ekranında yag değişim fln yazmaya başladı 2500 kilometrede araç acaba ücretsizmi yapıyorlar yag değişimini yoksa ücretlimi ücretliyse acaba kaça yaptırdınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybars1

ARKADAŞLAR HERKESE SELAMLAR.YAKLAŞIK 1 HAFTA ÖNCE BEYAZ+COSMO+20 JANT+SUNROOFLU İNSİGNİA SİPARİŞİMİ VERDİM.BAYİNİN DEDİĞİNE GÖRE ARALIK SONU OCAK BAŞI GİBİ GELECEK ARACIM.BU ARADA BİTİŞ FİYATI 61.500 TL.ŞİMDİDEN İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM....

aracınızda ek donanımlar olduğu içinmi teslim tarihi böyle ? birde hangi şehir ve hangi bayiden aldınız acaba?

şimdiden hayırlı ugurlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmurat07

arkadaşlar aracın ekranında yag değişim fln yazmaya başladı 2500 kilometrede araç acaba ücretsizmi yapıyorlar yag değişimini yoksa ücretlimi ücretliyse acaba kaça yaptırdınız ?

onu matematiksel hesaplıyor, yani kilometreye göre yada bir önceki sıfırlamaya göre.
    menü tuşuna basılı tutarak mıydı bi şekilde sıfırlıyorda bende bilmiyorum tam olarak.
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramlarınızı kutlarım..

İnsignia için dün bayiye gittim ama ben gittiğimde kapanmıştı güvenlik görevlisi kapıyı açtı ve uzun uzun inceledim aracı tabi fiyat konusunda birşey öğrenemedim.
    Pazarlıkla son fiyat olarak 1.6T Edition+ElegancePaketi ne kadara bırakırlar bilgilendirebilecek olursa sevinirim.
  • Opel İnsignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo (Olimpik Beyaz) (2010)
  • herkese iyi bayramlar..
  • Bayramınız kutlu olsun nice bayramlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmax-mert

Opel İnsignia 1.6 Turbo 180 HP Cosmo (Olimpik Beyaz) (2010)

ne kadara aldınız acaba =?
  • Merhaba Murat. Aracım Cosmo model. DVD800 cart curt hepsi üzerinde artı sunroof tabiki. Araca akarsız kokarsız 64.500'e sahip oldum.
  • ne zaman almıştınız aracınızı?
  • 2 ay olmadı.
  • iyi geceler herkese arkadaşlar.bende insignia 1,6 t cosmo almayı düşünüyor ve çok istiyorum ancak bir yandanda audi a4 1,8 t düşünüyorum. Ancak yönetmen olduğum için estetik duygularım kabarıyor ve insigniadaki o muhteşem iç dizayndan vazgeçemiyorum ki yaşımın 26 olmasının katkısıda var tabi. A4 un iç dizaynı nedense hoşuma gitmiyor pek ve diğer masrafları (yıllık bakım kasko yedek parça) gibi konularıda ele alırsak hangisini tavsiye ederseniz. butçe maksimum 70.000 tl bu arada. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkurler... yönlendirmeleriniz kararımda etkili olucağından tavsiyeleriniz içinde teşekkurler
  • insignia 1.6T cosmo
  • corail yazdığınız yazı banamı hitaptı cosmo 1.6 t?
  • 
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.