Şimdi Ara

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye) (674. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.676
Cevap
18
Favori
983.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 672673674675676
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ciddi Insignia düşünenler arkadaşlar, istediğiniz donanımla aldığınız fiyatı bana yazın, bayi arkadaslarımdan daha uygununu sizler için ayarlım...
  • Çağrı sen bizim siteden ne zaman kaçtın bide çakma çin tavsiye ediyorsun! İnsignia ya sonradan her taktırdığınız eşşek gözüne kelebek konmuş gibi oluyor. Arabanın orjinalliği gidiyor..Bide firavun kafa hopörlör takın bari, kızların yanından geçerken açarsınız sesi
  • kaçmadımki burdayım hala :)
    flyaudio diğer çin mallarına benzemiyor, araçla uyumu süper, dışarıdan bakışla da çin malı olduğu direk belli olmuyor.

asıl çin malı olanlar diğer firmaların ürünleri, standart bir sistem var, her marka model arabaya aynı arayüzü uygulayıp satıyorlar.
    flyaudio çok başka birşey, incelemeden ön yargılı davranmayın derim. daha önce verdiğim linki inceleyin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kudy

Merhaba arkadaşlar,

1.6 Insignia 115 HP Elegance paketli bir aracın 2. el fiatı ne kadardır? Bir tane satılık buldum 46.000 TL istiyor. Araç daha 10bin KM'de

Ben yeni Astra Cosmo almayı planlıyordum 51.00 TL'ye ancak Insignia da güzel bir alternatif gibi geldi..

Insignia forumlarını pek takip etmemiştim. Bu yüzden yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler.

Ben sizin yerinizde olsan 1.6T 180 HP Insignia Edition Elegance Pack alırım sıfır fiyatı 51000 TL 2011 için 1 hafta önce satın aldım...
  • Doğru. Alet çakma. Ayrıca da Çin... Ve süper !!!
    Eşek gözüne olmadı . Cuuuuuuuuuk diye oturdu.

quote:

Orijinalden alıntı: cematay
    Çağrı sen bizim siteden ne zaman kaçtın bide çakma çin tavsiye ediyorsun! İnsignia ya sonradan her taktırdığınız eşşek gözüne kelebek konmuş gibi oluyor. Arabanın orjinalliği gidiyor..Bide firavun kafa hopörlör takın bari, kızların yanından geçerken açarsınız sesi

• ben aracıma o dönemin moda ve kazık yakıtı 98 oktan koymuştum; aracın devir stabilizesini bozmuştu ve düzelmedi!!!

quote:

Orijinalden alıntı: kermo

Insignia 1.6 T 180HP için en uygun yakıt 95 mi yoksa 97 oktanmıdır , aracı yeni aldık satış danışmanı 97 daha uygun olur dedi fakat forumdaki arkadaşlar daha tecrübeli olduğu için sizlerede sormak istedim, her ikisinin - 'leri veya +'ları varmıdır
  • Beyler bu arabanın Edition Paketli Dizel+otomatiği alınır mı ? Edition paketi bana baya boş geldi..

Birde Edition olarak aldık mı arabayı Xenon farlı mı oluyor ? Olmuyorsa taktırabiliyor muyuz?

Birde Dizel + Otomatik hakkında ne düşünüyorsunuz 130 hp olanından bahsediyorum , 64.000 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _CHARLOTTE_ -- 20 Aralık 2010; 6:12:24 >
  • tabiki alınır. karşılaştırmak gerekirse
    Passat 1.6TDI 105hp Comfortline 62.600 (manuel)
    Passat 2.0TDI 140hp DSG Comfortline 82.200

asıl boş donanım Trendline, o yüzden Comfortline'lar ile karşılaştırdım. (zaten VW 2.0'da Trendline yok)
    Edition donanım belki boş denebilir, ama Türkiye'ye Edition+Elegance paket olarak geliyor. dolayısıyla araçta eksik göreceğiniz fazla birşey yok, standartlara göre dolu bir araç bile sayılabilir.
    bi-xenon AFL farlar Edition+Premium paket ile yada Cosmo ile alınabiliyor, bu da 130hp'likler için geçerli değil.

sonradan xenon uygulanabilir, ama merceksiz xenonların da durumu malum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dctcagri -- 20 Aralık 2010; 19:55:16 >
  • İnsignia 1.6 T 180 HP direkt enjeksiyonlu mu? Bu konuda bana bilgi verecek bir hayır sever var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ermeydan

İnsignia 1.6 T 180 HP direkt enjeksiyonlu mu? Bu konuda bana bilgi verecek bir hayır sever var mı?

Değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekorender

quote:

Orijinalden alıntı: Ermeydan

İnsignia 1.6 T 180 HP direkt enjeksiyonlu mu? Bu konuda bana bilgi verecek bir hayır sever var mı?

Değil.

Çok Teşekkürler.
  • Benide ekleyin, 2011 2.0 CDTI 160Hp Beyaz Cosmo+Navigasyon Paket
  • Selamlar,

2010 1.6 T Cosmo + 19" Jant + Olimpik Beyaz

Arabayı geçen hafta 6.300 km'de aldım, Ağustos 2010 çıkışlı. Süper bir araba. Hayran oldum. Aranıza hoş geldim.

• 2011 2.0 cdti cosmo+19" jant siyah.

77 bin tl ye ocak ayının başında alacağım bandrolden kurtlumak için.
  • arkadaşlar bugun yolum opel den geçti .. test sürüşü aracının sağ stop lambasının içi damla damla su idi .. bu kadar yeni ve kaliteli bir aracın boyle olmasına anlam veremedim acaba aynı sorunu olan varmı ,?
  • Arkadaşlar active select şanzımandan memnunmusunuz? Easytronik gibi sarsıyormu? problem çıkartıyormu?
    cdti 130 bg lik motor yakıt tüketimleriniz nasıl? kullanan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44mami44 -- 26 Aralık 2010; 14:53:33 >
  • Selamlar,

2010 model sıfır aldığım Insignia'da debrijay problemini bende yaşadım ve internette aratınca da şok oldum. Araç 6.500 km'de iken alt tarafı garajdaki yokuştan yukarı çıkmaya çalışırken babam balatayı zorlamış (35 yıllık şofördür bırakın debriyajı ben onun fren balatası bitirdiğini bile bilmem), servise gittim ve baskı balata bitmiş dediler ve klasik konuşmalar kullanıcı hatası vs.., Müşteri memnuniyetsizliği olarak şikayet ettim, fabrikaya yazı yazıp 2 gün içinde döneceklerini söylediler fakat 2 hafta dönen olmadı, ben arayınca da tamam yazı geldi gelin garantiden değiştircez dediler. Aynı gün maaselsef yine bir yokuşta kaldım ve geri geri cıkamadım!!! okadar duman koku attı ki çıkamadım ve bıraktım arabayı, öbür gün yol boşalınca U yapıp cıktım.

Opele sabah bıraktım ve yarın alıcam. Fabrika eger Bilyalarda gitti ise onlar içinde onay alın demiş, bakalım nolcak. Servisde bir tanıdık buldum, el altından söylediği çok karşılaşıyoruz motor çekmiyor oldu. Benimde gözlemlediğim yukarı cıkarken sorun yok, fakat çok bariz bir şekilde araç geri geri yukarı çıkmıyor...

Garantiden değiştirmezler ise, Müşteri memnuniyetsizliği olarak kayıt açtırıp yazı yazdırın, garanti gelecektir..

İyi günler.

• geçmiş olsun. aracı aldıktan sonra tc kapatıp geri geri çıkmayı denermisiniz, fark olacak mı merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msaltin

Selamlar,

2010 1.6 T Cosmo + 19" Jant + Olimpik Beyaz

Arabayı geçen hafta 6.300 km'de aldım, Ağustos 2010 çıkışlı. Süper bir araba. Hayran oldum. Aranıza hoş geldim.

/>

Hayırlı olsun. www. insignia team. com formuna bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquaz72 -- 30 Aralık 2010; 12:02:06 >

• 
Sayfa: önceki 672673674675676
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.