Şimdi Ara

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.676
Cevap
18
Favori
982.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • d segment konsol altı yüzde 99 araçta ucuz plastik malesef
  • @drdemir

Benimki biraz emir vermek gibi oldu haklısın..

Ama en son Gkhn_ arkadaşımızın A3 ü pert olunca ben bu forumdan korktum kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: turquaz72

quote:

Orjinalden alıntı: AnGets

@Turquaz72

6) Ufak tefek hatalar ve bazı yerlerde ucuz plastik kalitesi olmasına rağmen genel olarak iyi

sözünü sadece merakımdan biraz daha fazla bilgi almak istiyorum..bu bölgeler neresidir acaba?öyle aman aman belli ediyor mu bu bölgeler kendini,yoksa sadece hissel birşey mi?

Cevabı benim fotoğraflarda açıkça belli oluyor. Ön panel iyi ama;

1) torpido
    2) Kapıların alt kısımlarında kullanılan plastik
    3) Arka koltuklar civarındaki plastik sert plastik. Kaliteli bir dokusu yok.

Göze battan yerlerde iyi, göze batmayan yerlerde daha ucuz plastik kaplama kullanmışlar.
    Hani çok havalı amerikan jeeplere binersinizde (çok lüks olmayanlar) ön panelde ne biçim platik kardeşim dersiniz ya ona benzer.
    Tabi insigniada allahtan her yerde o platik kullanlımamış.

Bu bilgilendirme için çok sağol Turquaz72..

Düşündüğüm gibi cevap vermişsin.Fazla göz önünde olmayan ve görülmeyen yerlerde bu çesit bir plastik kullanılması son derece normal.

Benim arabayı incelememde gördüğüm ve Kesin olan birşey var ki araba içine binince gerçekten ben Premium bir aracım izlenimi veriyor.Hele ki aracın Orta Konsolundan başlayıp ön kol dayamaların oraya kadar ki kısım bugün en iyi markaların modellerinden bile şık ve kaliteli duruyor!3 boyutlu tasarlanan konsol tuşları mı desem, harikalar yaratılmış vites sistemi çevresi mi desem,şık tasarlanmış kol dayamağı mı desem..Desem de desem durumu yani..

Bu arada belirttiğin gibi çektiğin Dijital Resimler ve İncelemen için tekrardan Teşekkürler Turquaz72..Çekeceğin Video nuda sabırsızlıkla beklioruz..

Ayrıca bir araba dergisi aracın iç aydınlatmasının da çok iyi olduğunu belirtmişti.Aracın gece iç aydınlatmalarını yakıp bir resimleyebilirmisin.Acaba dedikleri kadar iyi iç aydınlatmaya sahip mi araç merak ettim?Ek olarak aracın hiç gece farları ve stopları yanarken iç ve dış fotoğraf çekmemiştim,bu tür fotolarını da beklioruz..Bu tür iç fotolar özellikle ambiyansı anlamak açısından iyi oluyor..

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 15 Mart 2009; 23:25:50 >

• Turquaz72

Aracın ses yalıtımı hakkında yorum yaparsanız sevinirim. Rüzgar, motor ve lastik sesleri ne düzeyde?

quote:

Orjinalden alıntı: turquaz72

quote:

Orjinalden alıntı: AnGets

@Turquaz72

6) Ufak tefek hatalar ve bazı yerlerde ucuz plastik kalitesi olmasına rağmen genel olarak iyi

sözünü sadece merakımdan biraz daha fazla bilgi almak istiyorum..bu bölgeler neresidir acaba?öyle aman aman belli ediyor mu bu bölgeler kendini,yoksa sadece hissel birşey mi?

Cevabı benim fotoğraflarda açıkça belli oluyor. Ön panel iyi ama;

1) torpido
    2) Kapıların alt kısımlarında kullanılan plastik
    3) Arka koltuklar civarındaki plastik sert plastik. Kaliteli bir dokusu yok.

Göze battan yerlerde iyi, göze batmayan yerlerde daha ucuz plastik kaplama kullanmışlar.
    Hani çok havalı amerikan jeeplere binersinizde (çok lüks olmayanlar) ön panelde ne biçim platik kardeşim dersiniz ya ona benzer.
    Tabi insigniada allahtan her yerde o platik kullanlımamış.

• artık firmalar kötü plastiği, şekilli kaplamalar yaparak (Avensis'inki gibi) bu düşük kaliteyi gizlemeye çalışıyor.
    şahsen ben Insignia'nınkini tercih ederim. heryer kalitesiz ama göze hoş gelecek şekilde desenli olmasındansa,
    desensiz, kaliteli plastik olsun daha iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: OverDrıve

quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

Bende İnsignia hayranıyım da Opelimiz yok sakıncası yoksa eklersiniz

Kulübümüz hiç bir marka ayrımı olmadan,Insıgnıa hayranlarını kabul etmektedir

Şuanda kullandığınız araç varsa yazın yukarıdaki gibi,listeye ekleyeyim hemen

2007 E220 CDİ.
    Bundan önce 2000 Opel DTİ vardı.350.000'de sattık sıfır almıştık çok işimizi gördü güzel arabaydı o yüzden severim Opel markasını.İnsignia'ya da hasta oldum yakından bi inceledim çok hoşuma gitti.

• @turquaz72

Arabanın arka kısmını tam ortadan,biraz uzaktan çekermisin?

Yani arabayla aranda 5-6 metre gibi bir mesafeden tam arkadan çekermisin?

Teşekkürler.
  • 2009 dile kolay ben 10 sene önce bu yıla gelince ne arabalar çıkar uçarlar artık derdim insignia çıkana kadarda 2009u hissetmemiştim şimdi yaşlandık diyorum ;) o çıktı ilk sitede inceledim aşık oldum. dizayn yapı herşey güzel şimdilik bana uzak hayallerimin kapalı park alanında. ama hedefledim 5 sene içinde alacam bir tane 2. el olabilir turquaz72
    temiz kullan sıkılırsan talibim :) Allah kaza bela vermesin tabanı güneş görmesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dawerw

2009 dile kolay ben 10 sene önce bu yıla gelince ne arabalar çıkar uçarlar artık derdim insignia çıkana kadarda 2009u hissetmemiştim şimdi yaşlandık diyorum ;) o çıktı ilk sitede inceledim aşık oldum. dizayn yapı herşey güzel şimdilik bana uzak hayallerimin kapalı park alanında. ama hedefledim 5 sene içinde alacam bir tane 2. el olabilir turquaz72
    temiz kullan sıkılırsan talibim :) Allah kaza bela vermesin tabanı güneş görmesin.

Teşekkür ederim. İnşallah sizde bir tane alırsınız.
    Ben arabayı sevince pek sıkılan bir insan değilim.
    Golf 4 1.8 ilk çıktığı zaman süper araçtı. 10.5 senedir kullanıyorum.
    Hatta hala kullanmaya devam ediyorum. Insigniayıda Allah kaza bela vermezse min. 4-5 sene kullanıcam.
    Kim bilir belki sonra sana satarım

• @turquaz72 aracın hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.gerçekten güzel bi araç almışsınız.benim sormak istediğim 1-2soru var.cosmo ve sport arasındaki donanım farkları nedir?her 2sindede xenon far ve kanat şeklindeki farlar standartmı?ve son olarak deri koltuklar cosmo donanım paketinde standartmı?cvplar için şimdiden teşekkür ederim.
  • Bugün arkadaşımla beraber Ankara Opal e gittik sport paket insignia 1.6 turbo ya 57.980 fiyat verdiler. navigasyon var 18 lik alaşımlı jant yukseklik ayarlı amortisor, spor koltuklar ,spor direksiyon ve vites topuzu, bixenon farlar (ki ben anlamadım nasıl bixenon resmen uzun hüzmeli far için halojen ampul vardı ilginç ama neyse) ha birde çift çıkışlı egzost ve bagajın sağ arkasında TURBO yazısı vardı. tabi spor halde duruyordu sanırım amortisorler normal insigna dan 3.5 cm aşağıda idi araba.

birde spor şase varmış bu spor pakette.

sorum şu bu aracın fiyatı piyasadaki akranlarına göre gayet iyi şuan. ama bu fiyattan çok daha iyi fiyata verebilen bayii ler vardır kesin gerek ist da gerek anadolunun başka illerinde. bundan haberi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsme -- 17 Mart 2009; 0:15:38 >
  • o gördüğünüz ampul uzunlar için değil. bildiğim kadarıyla şehir içinde (yavaş giderken) kavşaklarda direksiyonu çevirdiğinizde yada sinyal verdiğinizde hemen hemen 90 derece açıyla yan tarafı aydınlatıyor.

bi-xenon uzunlar, standart mercek üzerinden yanıyor. mercekli farlar normalde kısalar yanıyor. uzunları yaktığınız zaman mercek biraz yukarı dönüyor. viraja girdiğinizde sağa yada sola dönüyor. aracın karşısında durarak kapıları kumandayla açın, yaptığı hareketleri görürsünüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: dctcagri

o gördüğünüz ampul uzunlar için değil. bildiğim kadarıyla şehir içinde (yavaş giderken) kavşaklarda direksiyonu çevirdiğinizde yada sinyal verdiğinizde hemen hemen 90 derece açıyla yan tarafı aydınlatıyor.

bi-xenon uzunlar, standart mercek üzerinden yanıyor. mercekli farlar normalde kısalar yanıyor. uzunları yaktığınız zaman mercek biraz yukarı dönüyor. viraja girdiğinizde sağa yada sola dönüyor. aracın karşısında durarak kapıları kumandayla açın, yaptığı hareketleri görürsünüz

o olabilir bak çünkü resmen dışa dönüktü..

bu arada insignia spor paket almaya karar verenler varsa topluca alsa ?? feci indirim olur ortak bir şehirde hatta en ucuz veren şehirde bile buluşma yapılıp alınır icabında.. hem ilk uzun yol tecrubeside yapılmış olur cok eglenceli bile olur.

• 1.6 180 hp sport + premium paket + metalik boya + sunroof + dvd800 navi = 61.000 fiyat verdiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goday

1.6 180 hp sport + premium paket + metalik boya + sunroof + dvd800 navi = 61.000 fiyat verdiler.

Bu fiyata ötv indirimi dahilmi bayi isminide yazarsan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: itsme

Bugün arkadaşımla beraber Ankara Opal e gittik sport paket insignia 1.6 turbo ya 57.980 fiyat verdiler. navigasyon var 18 lik alaşımlı jant yukseklik ayarlı amortisor, spor koltuklar ,spor direksiyon ve vites topuzu, bixenon farlar (ki ben anlamadım nasıl bixenon resmen uzun hüzmeli far için halojen ampul vardı ilginç ama neyse) ha birde çift çıkışlı egzost ve bagajın sağ arkasında TURBO yazısı vardı. tabi spor halde duruyordu sanırım amortisorler normal insigna dan 3.5 cm aşağıda idi araba.

birde spor şase varmış bu spor pakette.

sorum şu bu aracın fiyatı piyasadaki akranlarına göre gayet iyi şuan. ama bu fiyattan çok daha iyi fiyata verebilen bayii ler vardır kesin gerek ist da gerek anadolunun başka illerinde. bundan haberi olan var mı ?

Premium paket dahilmi bu fiyata

• arkadaşlar geçenler de insignia yı test etme imkanı buldum.araç 1.6 115 ps edition *elecenga paketti.konfor süper.yanlız motor biz gençleri kesecegini sanmıyorum.onun için 160 ps turbo diyorum.fiyat için bugün döneceklerdi ama halen bişey yok artık biz ararız.(ötv indirimi için)1.6 turbo da ellerinde mevcuttu ama edition du.çift egsoz aracı mükemmel gösteriyo arkadaşlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Goday

1.6 180 hp sport + premium paket + metalik boya + sunroof + dvd800 navi = 61.000 fiyat verdiler.

ÖTV indirimli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goday -- 17 Mart 2009; 11:55:09 >
  • İnsignia Toplu Alım için bir başlık açtım bayilerden aldığımız fiyatları burada toplarsak bizim açımızdan daha iyi olacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_30462101/tm.htm
  • sport + premium paket mi daha iyi yoksa cosmo mu?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.