Şimdi Ara

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.676
Cevap
18
Favori
982.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alonsoxx89

dosyalar çok büyük hepsini yükliyemiyorum..:(

Araç cosmo değil galiba. Anten değişik. Kalsik anten takılmış.
  • Bu arada benim aracın lastikleri Bridgestone Potenza 245/45 r18 w98.
    Fiyatlarına baktımda çok fena 420tl tanesi toplam 1680 tl. Çok fena çokkk
  • turquaz72 , arabanın performansından memnun musun? Motor ve yol sesi rahatsız edici düzeyde mi?
  • turquaz72 arkadaşım aracınız hayırlı, ve uğurlu olsun.
    Tüm arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar.

turkuaz72 size bir kaç sorum olacak müsait olduğunuzda yanıtlarsanız beni ve bu konuda merak içerisinde olanları aydınlatmış olursunuz. Bunun içiğn peşinen teşekkür ederiz.

Bir önceki aracım 2001 model 2000 cc 136 HP Opel Vectra CDX idi ve performansından inanılmaz memnundum. Ses olarakda hiç ses almıyor desem yeridir.
    İnsignia Test sürüşünü 1,6 115 HP araç ile gerçekleştirdim. Aracın performansı 115 HP bir araç için normal düzeyde idi. Ancak motor sesi içeride çok fazlaydı. Siz sanıyorum Türkiyedeki ilk 1,6 180 HP alan arkadaşlardansınız. Bir önceki aracınızı bilemiyorum ama 180 HP İnsignianızın performans ( Kısa hızlanma , Uzun yol - otoban- hız performansları ayrıca bu hızlardaki içerideki ses düzeyi konusunda bizleri bilgilendirirseniz seviniriz.
    Bu arada ilk defa sunroof lu araç alacaklar için küçük bir tavsiyede bulunayım. Sunrooflu bir aracı yüksek hızlarda test edin.
    Benim sattığım Vectra'da sunroof vardı. Kulaklarım çok hassas olmasada yüksek hızlarda sunroof yolcu tarafını kapatmadığım zaman ses beni rahatsız ederdi. Belki benim aracıma has bir durumdu ama öyleydi. Bu sebepten dolayı insigniamı sunroofsuz sipariş ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 18 Mart 2009; 10:55:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet05

turquaz72 arkadaşım aracınız hayırlı, ve uğurlu olsun.
    Tüm arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar.

turkuaz72 size bir kaç sorum olacak müsait olduğunuzda yanıtlarsanız beni ve bu konuda merak içerisinde olanları aydınlatmış olursunuz. Bunun içiğn peşinen teşekkür ederiz.

Bir önceki aracım 2001 model 2000 cc 136 HP Opel Vectra CDX idi ve performansından inanılmaz memnundum. Ses olarakda hiç ses almıyor desem yeridir.
    İnsignia Test sürüşünü 1,6 115 HP araç ile gerçekleştirdim. Aracın performansı 115 HP bir araç için normal düzeyde idi. Ancak motor sesi içeride çok fazlaydı. Siz sanıyorum Türkiyedeki ilk 1,6 180 HP alan arkadaşlardansınız. Bir önceki aracınızı bilemiyorum ama 180 HP İnsignianızın performans ( Kısa hızlanma , Uzun yol - otoban- hız performansları ayrıca bu hızlardaki içerideki ses düzeyi konusunda bizleri bilgilendirirseniz seviniriz.
    Bu arada ilk defa sunroof lu araç alacaklar için küçük bir tavsiyede bulunayım. Sunrooflu bir aracı yüksek hızlarda test edin.
    Benim sattığım Vectra'da sunroof vardı. Kulaklarım çok hassas olmasada yüksek hızlarda sunroof yolcu tarafını kapatmadığım zaman ses beni rahatsız ederdi. Belki benim aracıma has bir durumdu ama öyleydi. Bu sebepten dolayı insigniamı sunroofsuz sipariş ettim.

Kesinlikle 180 beygir perfomansından memnun kalıcansınız. Overboost özelliği sayesinde normalde 230 N.M olan max tork değeri ani ivmelendirmelerde 260 NM çıkıyor sonra 230 a düşüyor. Bu motor GM Astara GT kullandığı motorun aynısı. Dolayısıyla denenmiş motor. Diğer araçlar hafif olduğu için 100 km/h hızlanma 7 küsür sn. civarınayken insignia da 1498 kg olması nedeniyle 8.9 sn. Ama bu büyüklükteki araç için gayet yeterli. Tabi Subaru ve motor gücü yüksek hafif arabalarla karşılaştırırsanız ivmelenme düşük kalabilir. Ama uzun yolda hepsini geçer. Hayal kırıklığına uğramayacağınız garanti ederim.
    Babam da E200 var. 1.8 komp. 184 beygir. Bu araç 1.6 motor 180 bg. Tabi en keyifli motor 2.0 turbo. 220 beygir ama en önemlisi tork 350 nm ki
    çok çok iyi. Ama vergi durumu ve yakıt harcamı sıkıntıya sokabilir. En mantıklı seçim bu motor.
    Turbo motorlarda ilerde sorun yaşamamak için dikkat edilecek nokta Motor ilk çalıştırıldığında 2 dk., Aracı tamamen stop etmeden 30 sn beklemekte yarar var. Bu şekilde turbonun yağlamasında sorun çıkmaz.

Motor gürültüsü konusuna gelince bana göre motor gürültü gayet normal. 2 arkadaşımla test sürüşüne gittik onlarda gürültü konusunda iyi olduğunu söyledi. Zaten araçta 450w infinity ses sistemi varken kim takar gürültüyü

Sunroof konusunda haklısın. Bencede sunroof risk. Mercedes, bmw gibi arabalarda sorun çıkabiliyor. Çok baş ağırıtıcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquaz72 -- 18 Mart 2009; 12:03:03 >

• Bilgilendirme için çok çok teşekkürler.
    Eski arabam 2000 motor Vectra CDX performansını yakalasam bana yeter :D Ama inşallah ses düzeyide eski arabamdaki gibi az olur :)
    Aracınızı güle güle kullanın
  • Resimler için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: turquaz72

quote:

Evet araç Cosmo değil.

Edition+Elegance

• 1.6 Turbo kullanan arkadaşlar şehiriçi yakıt tüketiminiz nedir. Navigasyonlu araçlarda gelişmiş park asistanı olan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tspeedy

1.6 Turbo kullanan arkadaşlar şehiriçi yakıt tüketiminiz nedir. Navigasyonlu araçlarda gelişmiş park asistanı olan varmı

11 litre/100 km civarı. Benim araçta gelişmiş park asistanı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquaz72 -- 18 Mart 2009; 15:17:40 >
  • Turquaz72 ,sizin araba cosmo degil miydi? Gelişmiş park asistanı olması gerekmiyor mu?
    Bir de sizin araclarda far yıkama var mı? Ön tamponda buna benzer bir kapak var .
  • evet arkadaşım cosmo deil.edition du.ama elecange paket vardı..
    quote:

Orjinalden alıntı: turquaz72

quote:

• rica ederim..
    quote:

Orjinalden alıntı: OverDrıve

Resimler için teşekkürler
  • Arkadaşlar birşey farkettim.

Gerçi herkes farketmiştirde..

Opel forumu çok hareketsizdi,sadece ÜNAL KORKMAZ arkadaşımız birşeyler yapmaya çalışıyordu ama Insıgnıa konularından sonra OPEL forumumuzda canlanmaya başladı yavaş yavaş
  • ben çok iyi farkındayım. çünkü zamanında dh otomobil bölümüne Opel'e bakmak için girmiştim. ardından otomobil genel bölümünü gördüm. oraya girdikten sonra buraya hiç bakmamıştım. birkaç gündür iki tarafıda takip ediyorum
  • --Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverDrıve -- 18 Mart 2009; 21:50:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mturgut

Turquaz72 ,sizin araba cosmo degil miydi? Gelişmiş park asistanı olması gerekmiyor mu?
    Bir de sizin araclarda far yıkama var mı? Ön tamponda buna benzer bir kapak var .

Hayır cosmo ile beraber gelişmiş park asistanı gelmiyor. Navigasyon paketi ile geliyor.
    Aslında olması gerekiyordu. Ama yok. Benim içinde çok önemli değil. Bence donanım kargaşasının kurbanı oldum.
    Ama önemli değil.

Aşağıdaki linklerde 2. resime bakarsanız. Sport, Touring sırasında P tuşu var. Bu park asistanını gösteriyor.
    Gelişmiş park asistanında burda bir tuş daha bulunuyor. 2 araba arasına paralel park yapılmasını sağlıyor.
    http://img118.imageshack.us/gal.php?g=dsc03683.jpg

• ARKADAŞLAR İLK SAYFA,İKİNCİ MESAJIN SONUNDA,KULÜBÜMÜZÜN İMZASI VAR.
    İSTEYEN ARKADAŞLAR PROFLİNDEKİ İMZAYA KOYABİLİR
  • Arkadaşlar Mayıs ortasına 1.6T 180 Hp Cosmo + Flexride Spor Şasi + DVD800 Navi + Sunroof + Ergonomik Spor Deri Koltuk gelmek üzere sipariş verildi. Artık Opelci olduk. Hayırlısı bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.