Şimdi Ara

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.676
Cevap
18
Favori
982.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun goday kaça mal oldu bu fullün fullü araba allah hatasız kazasız yolculuklar versin
    quote:

Orjinalden alıntı: Goday

Arkadaşlar Mayıs ortasına 1.6T 180 Hp Cosmo + Flexride Spor Şasi + DVD800 Navi + Sunroof + Ergonomik Spor Deri Koltuk gelmek üzere sipariş verildi. Artık Opelci olduk. Hayırlısı bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drdemir

hayırlı olsun goday kaça mal oldu bu fullün fullü araba allah hatasız kazasız yolculuklar versin
    quote:

Orjinalden alıntı: Goday

Arkadaşlar Mayıs ortasına 1.6T 180 Hp Cosmo + Flexride Spor Şasi + DVD800 Navi + Sunroof + Ergonomik Spor Deri Koltuk gelmek üzere sipariş verildi. Artık Opelci olduk. Hayırlısı bakalım.

Teşekkürler. 2. el S60 D5 düşünürken ÖTV indirimi bana sıfır araba aldırdı. 61000'e geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OverDrıve

ARKADAŞLAR İLK SAYFA,İKİNCİ MESAJIN SONUNDA,KULÜBÜMÜZÜN İMZASI VAR.
    İSTEYEN ARKADAŞLAR PROFLİNDEKİ İMZAYA KOYABİLİR

abi bence Opel logosuna da bu konunun linkini verin, daha iyi olur
  • Gelişmiş Park Asistanını tam olarak öğrenen varmı? bence biraz yanlış anlaşılma var. siz sanırım Touran gibi aracı kendi parkettiğini düşünüyorsunuz.
    benim bildiğim kadarıyla (dergiden okuduğum) park yerini belirledikten sonra oraya parketmeniz için direksiyonu nekadar çevireceğinizi vs. size anlatıyor.
    yani bildiğim kadarıyla boşluğa kendisi park etmiyor.
    tam işlevini öğrenen yazarsa daha açıklayıcı olur.
  • 30 km hızla parkeden arabaların yanından geçerken mesafeyi ölçüp araç sığıyormu sığmıyor mu belirtiyor. Sadeve navigasyon pakette var. Cosmoda DVD800 yerine navigasyon paket alırsanız CD500 yanında park asistanı geliyor.
  • Doğru anladıysam Cosmo ve DVD800 de yok mu yani CD500 seçincemi geliyor ?
    Eğer oyleyse donanım olarak bi eksiklik var gibi...

quote:

Orjinalden alıntı:

30 km hızla parkeden arabaların yanından geçerken mesafeyi ölçüp araç sığıyormu sığmıyor mu belirtiyor. Sadeve navigasyon pakette var. Cosmoda DVD800 yerine navigasyon paket alırsanız CD500 yanında park asistanı geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turquaz72

Led gündüz farı yeni Audi A4 lerdeki gibi far içinde kaş gibi. Geçen gün hava birden kapayınca iyice belirginleşti. Fotoğrafını çeker gönderirim sana. Bu arada Edition da AFL Xenon far sistemi yok. Spor ve Cosmo da var.
    Bence Edition alınmamalı, çünkü bazı ufak tefek farklar var ama aracın güzelliğini al benisi etkileyen faklar burda.

ben sport donanım paketini beğendim.cosmoyla sport arasında benim kafama takılan led gündüz farları,sportta yok cosmoda var ama kanat şeklindeki gündüz farı sportta var cosmoda ise led gündüz farı var ben bu olayı anlıyamadım.cosmoda altta resimdeki kanat şeklinde gündüz farı yokmu?yani cosmoda resimde gösterdiğimden farklı bir led gündüz farımı var?

http://img8.imageshack.us/img8/6874/98278f5bbc2040c1b177055.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: AR_159

ben sport donanım paketini beğendim.cosmoyla sport arasında benim kafama takılan led gündüz farları,sportta yok cosmoda var ama kanat şeklindeki gündüz farı sportta var cosmoda ise led gündüz farı var ben bu olayı anlıyamadım.cosmoda altta resimdeki kanat şeklinde gündüz farı yokmu?yani cosmoda resimde gösterdiğimden farklı bir led gündüz farımı var?

http://img8.imageshack.us/img8/6874/98278f5bbc2040c1b177055.jpg

kafanız iyi karışmış sport-cosmo diye ayırmaya pek gerek yok. mercekli far olunca (otomatikman xenonda oluyor büyük ihtimalle) kanat şeklinde led gündüz farınızda oluyor.
    ama zaten normal far olsa bile (Edition farı) tam kanat olmasada yinede benzer şekilde ama sarı renkte gündüz farı oluyor.

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye)

• açıklamanız için teşekkür ederim ama ben editiondan bahsetmiyorum.sportta led gündüz farı yok cosmoda var.bunu çözemedim.2sindede mercekle xenon far standart diye biliyorum.birde son olarak 1.6 115hp'lerde tek çıkış krom egsoz bile yok değilmi?
    edit:tmm anladım şimdi sportta xenon far standart değilmiş sanırım.bu yüzden led gündüz farı yer almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 19 Mart 2009; 0:44:58 >
  • evet son tespit doğru. Sport'ta xenon ve led gündüz farı standart değilmiş. bu sayede bende öğrenmiş oldum
  • cvp için tekrar teşekkür ederim.şu anda jetta 1.6fsı 115hp comfortline kullanıyoruz.bu aracı verip insignia almayı düşünüyoruz.(daha doğrusu babam alıcak arasıra bende kullanıcam).babamla konuştum 1.6 115hp cosmo alalım diyo.ama bende 1.6turbo 180hp sport yada cosmo istiyorum.onu 1.6 115hpden soğutmak için motorun kötü bi yanını buldum,insignia 1.6 115hp 8valfmiş sanırım ve babam bunu duyduğunda kesinlikle almaktan vazgeçicektir ama onu 1.6 180hpe yönlendirmeye çalışıcam.biraz muhabbet ettik babamla 1.6 180hp çok yakar diyo.ama teknik verilerde öyle gözükmüyo nerdeyse 115hple 180hp aynı yakıyo.şimdi 1.6 115hp insignia cosmo 49.500tl civarında,1.6 180hp sport modelide 52.000tl civarında acaba bu 1.6 180hp sport donanıma mercekli xenon far ve led gündüz farları ekletirsek ne kadar olur?yani bu opsiyonun fiyatı nedir?şimdiden cvplar için teşekkür ederim.
  • quote:

cvp için tekrar teşekkür ederim.şu anda jetta 1.6fsı 115hp comfortline kullanıyoruz.bu aracı verip insignia almayı düşünüyoruz.(daha doğrusu babam alıcak arasıra bende kullanıcam).babamla konuştum 1.6 115hp cosmo alalım diyo.ama bende 1.6turbo 180hp sport yada cosmo istiyorum.onu 1.6 115hpden soğutmak için motorun kötü bi yanını buldum,insignia 1.6 115hp 8valfmiş sanırım ve babam bunu duyduğunda kesinlikle almaktan vazgeçicektir ama onu 1.6 180hpe yönlendirmeye çalışıcam.biraz muhabbet ettik babamla 1.6 180hp çok yakar diyo.ama teknik verilerde öyle gözükmüyo nerdeyse 115hple 180hp aynı yakıyo.şimdi 1.6 115hp insignia cosmo 49.500tl civarında,1.6 180hp sport modelide 52.000tl civarında acaba bu 1.6 180hp sport donanıma mercekli xenon far ve led gündüz farları ekletirsek ne kadar olur?yani bu opsiyonun fiyatı nedir?şimdiden cvplar için teşekkür ederim.

http://fiyatlistesi.opel.com.tr/

buradan bakabilirsin... opsiyon fiyatları yazıyor..

• xenon far opsiyonunu göremedim ben?
  • Premium Paket - CD500 : Geliştirilmiş sürüşe duyarlı Bi-Xenon farlar, LED gündüz farları, CD500 Radyo/CD/MP3/WMA çalar, 2,5D navigasyon sistemi, Türkiye haritası, 7 inc renkli ekran, "Turn Push" kumanda, ön ve arka park sensörleri, elektrikli katlanır yan aynalar, elektronik park freni ve yokuşta kalkış desteği

Premium Paket - DVD800 : Geliştirilmiş sürüşe duyarlı Bi-Xenon farlar, LED gündüz farları, DVD800 Radyo/CD/MP3/WMA çalar, 3D navigasyon sistemi, Türkiye haritası, 7 inc renkli ekran, "Turn Push" kumanda, ön ve arka park sensörleri, elektrikli katlanır yan aynalar, elektronik park freni ve yokuşta kalkış desteği

Premium Paket - CD500 : 4.522
    Premium Paket - DVD800 : 6.761

ikisinden birini seçtiğinizde bi-xenon ve led gündüz farlarınız oluyor. seçim sizin

• quote:

xenon far opsiyonunu göremedim ben?

Sport+premium paket alırsan istemiş olduğun özellikleri hepsi olacak
  • Merhaba ,
    Beni de listeye ekleyebilirsiniz. Siparişi bugün verdim.

Mturgut/Insignia 1.6 180 HP Cosmo+DVD800 Nav/ Teknik Gri..

Tesekkurler,
  • goday / 2009 Opel Insıgnıa 1.6T Cosmo + Sunroof + DVD 800 Navigasyon + FlexRide Spor Şasi + Spor Ergonomik Deri Koltuklar / Teknik Gri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goday -- 19 Mart 2009; 12:35:12 >
  • @mturgut
    @goday

Arkadaşlar araçlarınız hayırlı uğurlu olsun
    Listeye ekledim
  • Cok tesekkurler OverDrive ,

Herkese gönlüne göre ve ağız tadıyla binebileceği bir araba dilerim.

Bu forumdan cok faydalandım. Ben de bundan sonra elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mturgut

Cok tesekkurler OverDrive ,

Herkese gönlüne göre ve ağız tadıyla binebileceği bir araba dilerim.

Bu forumdan cok faydalandım. Ben de bundan sonra elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağim.

İyi dileklerin için teşekkürler.

Arkadaşlar günler geçtikçe benim Insıgnıa alma cümlelerim bir bir kayboluyor.

Ötv indirimi var diye almaya niyetlendim bu sefer işler bozuldu.

İnşallah düzelirde alırım bir araba..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.