Şimdi Ara

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.676
Cevap
18
Favori
982.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

istanbulda iyi fiyat bulamadığımdan

1.6 180 HP Cosmo + Metalik Teknik Gri + DVD800 Navigasyon (ankaradan 54.500) bügün sipariş geçiyorum..

bende artık aranızdayım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MicroBnX

Selamlar

istanbulda iyi fiyat bulamadığımdan

1.6 180 HP Cosmo + Metalik Teknik Gri + DVD800 Navigasyon (ankaradan 54.500) bügün sipariş geçiyorum..

bende artık aranızdayım :)

Hayırlı olsun.

Bu arada arkadaşlar 10 Insıgnıa sahibinden sadece 2 tanesi başka renk araç almış.

Geriye kalan 8 kişi TEKNİK GRİ renk almış.

Vectralarda Oyster Gri en çok tutulan renkti.
    Demekki Etrafta bolca TEKNİK GRİ ınsıgnıa görücez

• quote:

Orjinalden alıntı: turquaz72

quote:

Orjinalden alıntı: tspeedy

1.6 Turbo kullanan arkadaşlar şehiriçi yakıt tüketiminiz nedir. Navigasyonlu araçlarda gelişmiş park asistanı olan varmı

11 litre/100 km civarı. Benim araçta gelişmiş park asistanı yok.

Eğer yakıt tüketimin bu değerlerdeyse demek ki Opel gerçekten tüketim değerlerini abartmadan,doğru olarak vermiş!Kitapçığında şehiriçinde 10.7 lt olarak gözüküyor ve sen 11 lt yakmışsın.Buda demek oluyor ki biraz dikkatli kullanım ile söylenen değerler yakalanabiliyor..

Dürüst davrandığın için teşekkürler Opel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnGets -- 20 Mart 2009; 0:40:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AR_159

cvp için tekrar teşekkür ederim.şu anda jetta 1.6fsı 115hp comfortline kullanıyoruz.bu aracı verip insignia almayı düşünüyoruz.(daha doğrusu babam alıcak arasıra bende kullanıcam).babamla konuştum 1.6 115hp cosmo alalım diyo.ama bende 1.6turbo 180hp sport yada cosmo istiyorum.onu 1.6 115hpden soğutmak için motorun kötü bi yanını buldum,insignia 1.6 115hp 8valfmiş sanırım ve babam bunu duyduğunda kesinlikle almaktan vazgeçicektir ama onu 1.6 180hpe yönlendirmeye çalışıcam.biraz muhabbet ettik babamla 1.6 180hp çok yakar diyo.ama teknik verilerde öyle gözükmüyo nerdeyse 115hple 180hp aynı yakıyo.şimdi 1.6 115hp insignia cosmo 49.500tl civarında,1.6 180hp sport modelide 52.000tl civarında acaba bu 1.6 180hp sport donanıma mercekli xenon far ve led gündüz farları ekletirsek ne kadar olur?yani bu opsiyonun fiyatı nedir?şimdiden cvplar için teşekkür ederim.

eğer böyle bir yol seçersen babanı kandırmış olursun zira insignia da kullanılan 1.6 motorlarda vw nin 1.6 102 hp lik motoru gibi 8 valf kullanılmıyor.1.6 115 hp lik motorda da 16 valf kullanılıyor!Ama bence ne yap et 1.6 115 hp lik motorun yerine bi şekilde 1.6T 180 hp lik versiyonu aldır!Herkes bu modelin Türkiye'ye gelmesini bekliyordu ve şuan bu motor çok revaçta!

Bu arada Opel paketlerde yeni bir düzenlemeye giderek ÖTV öncesi 1.6 motorlarda hem Premium CD500 hem de Premium DVD800 paketi 5.250 iken, ÖTV sonrası Premium CD500 paketini 4.522 liraya indirmiş, ama bunun yanında da Premium DVD800 paketini 6.761 liraya çıkartmış!Premium DVD800 paketinde ki 1.500 liralık artış çok olmuş bence,neye göre bu kadar zam yaptıları da üç aşağı beş yukarı belli ama neyse..

• Siyah renk araç gören oldu mu hiç, ben siyah renk almayı düşünüyorum fikriniz nedir?
  • arkadaşım sizin siyah İNSİGNİAA...:)
    quote:

Orjinalden alıntı: tspeedy

Siyah renk araç gören oldu mu hiç, ben siyah renk almayı düşünüyorum fikriniz nedir?

--Wir Leben Autos!--Club Insignia...(134 Üye)
  • arkadaşlar Opellerde garanti 4 yıla çıkarılabiliyormuş. Konu hakkında bilgsi olan varmı ?

Acaba insignialarımızı teslim alırken 4 yıl garanti ilemi alsak ?
  • Tspeedy , Ankara Reis'in önünde bir tane siyah cosmo var.Siyah da süper duruyor.Ama bence kullanımı zor .

Mehmet05'in dediği gibi ben de aracın siparişini verirken 4 yıl garantiyi sordum.Şu anda insignia'lar da yapılmıyor ama her an başlayabilir dediler. En az 1000-1500 YTL isterler gibi geliyor bana. Onu da vereceğiz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mturgut -- 9 Nisan 2009; 16:52:40 >
  • Merhaba arkadaşlar bende geçen hafta insignia 1.6 180 bg edition + elegance paketli siparişini vermiştim. İnsallah bir aksilik çıkmazsa pazartesi veya salı günü teslim alıcam. Beni de aranıza katarsanız sevinirim. Ben aracı alırken değilde aldıktan sonra test etmiş bulundum biraz ters oldu fakat acil bir karar vermem gerekiyordu. Renk olarak da METRO MAVİ aldım.
  • Yarın bakarım o zaman nasıl durduğuna, siyah biraz hatları kapatıyor gibi ama krom şeritler daha iyi gösteriyor kendini.

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet05

arkadaşlar Opellerde garanti 4 yıla çıkarılabiliyormuş. Konu hakkında bilgsi olan varmı ?

Acaba insignialarımızı teslim alırken 4 yıl garanti ilemi alsak ?
  • ben siyahı Edition olarak gördüm, o bile şahane duruyordu.
    ayrıca Opel'e normalde kalıbı pek büyük olmadığı için beyaz çok yakışmazdı, ama Insignia'da beyazda güzel duruyor. ikisini de beğendim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismet76

Merhaba arkadaşlar bende geçen hafta insignia 1.6 180 bg edition + elegance paketli siparişini vermiştim. İnsallah bir aksilik çıkmazsa pazartesi veya salı günü teslim alıcam. Beni de aranıza katarsanız sevinirim. Ben aracı alırken değilde aldıktan sonra test etmiş bulundum biraz ters oldu fakat acil bir karar vermem gerekiyordu. Renk olarak da METRO MAVİ aldım.

Hayırlı olsun
  • Arkadaşlar bende bugün Insıgnıa Cosmo 1.6t test ettim.

Daha önce 1.6 115 bg lik versiyonu test etmiştim ama bunun kadar zevk alamamıştım

İlenimlerimi maddeler halinde yazayım.

İlk İzlenim.
    Araca profilden bakar bakmaz,rakiplerinden farklı olduğunu hissediyorsunuz.
    Arka tarafta çift egzos çıkışı gerçekten çok farkı bir hava katmış araca.
    Turbo yazııda cabası

Aracın kapısını açar açmaz sağlam olduğunu anlıyorsun.
    Çıkan tok ses ben sağlamım dedirtiyor araca.

İç mekana geçince ben kendimi kaybettim
    Gerçekten çok süper.
    Deri koltuklarda ayrı bir hava vermiş.

Aracı çalıştırınca ufak bir titreme ve ses geliyor.
    Motor ben burdayım diyor..

Gaza hafif dokunuşta bile araç kendini yırtacak gibi devirleniyor.
    2.viteste denesem patinaj çektirirdim hareket halindeyken.
    Aracın ses sistemi vs güzeldi.
    Yol sesi,motor sesi yok gibiydi.

Ve gelelim bana göre + ve -lerine.

+ları
    GÖRÜNÜŞÜ,KONFORU,KULLANILABİLİRLİĞİ,SES SİSTEMİ,DİREKSİYON HASSASİYETİ,SESSİZLİĞİ,PERFORMANSI,DONANIMI,FİYATI.

-leri
    ARKADAŞ O KONTAK NEDİR ÖYLE YA?
    .ötü .oklu c sınıfı araçlar bile tuşlu sisteme geçmişken Opel hala eski tip kontağı kullanmış.

Arka görüş çok kötü.
    Arka kısım basık ancak yeterli.

Evet arkadaşlar bana göre + ve - leri bunlar...

Saygılar..

• Keşke kontağı start / stop olarak yapsalarmış . Bmw'dekiler gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 20 Mart 2009; 16:39:17 >
  • Sağolun arkadaşlar Ben alırken biraz aceleye geldi tek içimde kalan acaba cosmo olan modelinimi alsaydım diye içimde bir uhde kaldı fakat aradaki fiyat farkı beni çok zorluyacaktı insallah iyi bir karar vermişimdir. Biliyorsunuz sonradan pişmanlık duymak istemem özellikle 17 inc cantlar pek hoş durmamış 18 olsaydı daha iyi olacaktı fakat ellerinde bu olduğu için pek de birşey yapamadım 2 ayda beklemek istemedim doğrusu fiyatda da bayağı bir indirim yaptılar.
  • arkadaşlar bu gündüz farı denilen şey nedir? kısa far, uzun far, veya park lambalarından farklı bişey mi?
  • Arkadaşlar ben birşey öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. insignia daki Aktif güvenlik özelliklerinde ESP PLUS + VİRAJ DENGE KONTROLÜ (CBC)+ DÜZHAT DENGE KONTROL (SLSC) + DİNAMİK ÇEKİŞ KONTROLÜ (TC PLUS) Tam olarak faydası işlevleri nedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismet76

Arkadaşlar ben birşey öğrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. insignia daki Aktif güvenlik özelliklerinde ESP PLUS + VİRAJ DENGE KONTROLÜ (CBC)+ DÜZHAT DENGE KONTROL (SLSC) + DİNAMİK ÇEKİŞ KONTROLÜ (TC PLUS) Tam olarak faydası işlevleri nedir.

ESP PLUS
    ESP, Bosch tarafından geliştirilmiş, otomobilerde kullanılan bir sürüş destek birimidir. Açılımı Electronic Stability Program (Elektronik Denge Programı) olan sistemi ilk defa Mercedes firması 1995 yılında CL modellerine opsiyonel olarak sunmaya başlamıştır. Farklı firmalarda farklı isimlerle anılan bu sistemin mantığı genel olarak şöyledir; Bir merkezi kontrol ünitesi, direksiyon açı sensörlerinden, moment sensörlerinden, ABS fren sisteminin sensörlerinden gelen verileri değerlendirerek, aracın kayıp kaymadığını hesaplar. Buna göre gerekli tekerlere fren yaptırarak ve motor gücüne müdahale ederek aracı tekrar izine döndürmeye çalışır. Örneğin araç önden kayarsa viraj içinde kalan arka tekerlek, arkadan kayarsa viraj dışında kalan ön tekerlek bağımsız olarak frenlenir. Böylece araç tekrar doğru ize döndürülmeye çalışılır.

Diğer sistemlerde ESP ve ABS ye bağlı kalarak,aracın devamlı olarak şeritte kalmasını sağlarlar.
    Bu sayede en güvenli sürüşü elde edersiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: crazyarif

arkadaşlar bu gündüz farı denilen şey nedir? kısa far, uzun far, veya park lambalarından farklı bişey mi?

Gündüz farı park,uzun ve kısa farlardan farklı olarak ledlerden oluşturulmuş bir ışıklandırma sistemi.
    Sanırım ilk önce AUDİ çıkardı.
    Ardından Opel geliştirdi.

not:gündüz farı,farların köşesinde bulunan,ok ucu şeklindeki kısım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverDrıve -- 20 Mart 2009; 20:09:31 >

• OverDrıve Test için teşekkürler performans nasıl uçuyormu
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.