Biliyorum biraz araştırma yapmam gerekir böyle bi konu açmadan önce ama çok fazla araştırdım ve elle tutulur bişi bulamadım herkes farklı bir telden çalıyor istediğim gibi net cevap veren biri yok Sorun : Komşu ile anlaştım wireless şifresini aldım kendisinden aldım dün gece sabaha kadar takıldım sabahta baya bi takıldım online oyun felan oynadım 361 kb ile download yaptım felan ... Sonra işim çıktı bilgisayarı kapatayım dedim deepfreeze var kapattım tekrar açtım . Wireless şifresini yazdım onaylandı ve sarı ünlem işareti ile sınırlı bağlantı veya bağlantı yok hatası almaya başladım 5-6 kere denedim olmadı ve şu anda internet cafedeyim .... Aslında bağlanırken tam ağ adresi alınıyor bölümünde uzun süre bekliyor ve alamıyor sarı ünlem sonrada.... İp adresi felan ne yapmam gerekiyorsa net bi şekilde anlatan biri olursa sevinirim...
AYnı sorun yurttada yaşanıyor. Bizde modem şifresi elinde olanlardan şüpheleniyoruz. Fakat modemden bu şekilde bir uygulama yapılıyormu tam bilmiyorum. Airties'in bir modeli.
Her iki bilgisayarın İP side aynı olduğu için İP çakışması oluyor.Ağ bağlantılarından internet iletişim kurallarına girin ordan elle İP adresi verin düzelecektir.