oncelikle herkese merhaba. sorunum beni cıldırtmak üzere.bir arkadaşımın bürosunda 2 adet bilgisayar bulunup bunlardan biri xp diger ise 98 dir bir cizim programından dolayı illaki 98 sistemin değişmemesi gerekiyor. gelelim soruya büroda airties marka wireless modem bulunmaktadır. xp olan makina ethernetten baglantı saglamaktadır.98 olan makinaya ise kablosuz agdan yararlanması için Zyxcel marka wireless adaptör bulunmaktadır. 98 olan makinada wireless sifresini girip baglantı geldigini gordum ancak internette bir turlu sitelere girmiyor.aynı adaptoru notebookuma taktıgımda calısıyor.yani sorun isletim sisteminde değip yeniden yukledim.ancak malesef olmadı 98 olan makinada ayrıca o/n ethernet kartıda var.ethernet kartı kapttım ama sorun yine duzelmedi. windows 98 de wireless baglantı kurabilmek için ekstra bir ayar yada ekstra bir programmı kullanmak gerekiyor ? bugune kadar hiç 98 bir sisteme wireless kurulumuda yapmadım.acaba eksik bıraktıgım birseymi var? artık en kotu makinada dahi xp olduğu için yardımlarınızı bekliyorum arkadslar.forumu dolastım daha once boyle bir sorunla karsılasanı bulamadım. umarım bu sorunu cozebilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme