merhaba arkadaslar ben minimum 5km cekim alani olan(acik alan) bi wireless sistemi kurmak istiyorum fakat internetteki bilgiler cok karisik bu sebepden sizden tavsiye bekliyorum masraftan kesinlikle kacinmam cok uzun menzilli ve kaliteli baglanti pesindeyim simdiden tum herkeze tesekkurler....
ornek
bu linkdeki aygitin ozellikleri benim isteklerimi karsilarmi ayrica acaba ozellikleri ne kadar gercekci sizce...?
Model: Netsys 9000WN - Color: White - Plastic material housing - Chipset: Ralink RT 3070L - WiFi IEEE 802.11 b/g/n specification - Up to 150Mbps transmission speed -Built-in 98dBi antenna - Frequency: 2.4GHz - Mini USB 2.0 port - Channel: 1~11 channels ( North America ); 1~13 channels ( General Europe)(; 1~14 channels (Japan) - Security: WEP 64/128bit ; 802.1X support; Wi-Fi Protected Access (WPA); WPA-PSK; WPA II; Cisco CCX support; WAPI-PSK; WAPI-CERT Environment encryption - Working voltage: DC 5V +/- 5% - Package includes: - 1 x Network adapter - 1 x Software CD - 1 x USB cable (85cm) - 1 x Chinese / English user manual
Tp-Link TL-ANT2424B + Alfa AWUS036NHA işini görür.
aynen tp linkler hem ucuz hemde kaliteli adaptörler
yorumlariniz icin tesekkurler arastirmalarim devam ediyor ayrica tekrar ediyorum fiyat konusunda problemim yok sonucda 1 kez kurulacak ve uzun yillar kullanilacak bi sistem kurmaya calisiyorum...
memoc arkadasin soyledigi anteni bende cok begendim bir siteden memnuniyet garantili olarak aldim fakat antenin baglanacagi adaptor hakkinda hala suphelerim var bilgi sahibi arkadaslar memoc arkadasin tavsiyesi alfa urunu hakkinda yorum yaparsa cok guzel olucak simdide tesekkurler...
not anten suan bende sadece saglam bi adaptor gerek...
tmm karar verdim Alfa AWUS036NHA alicam fakat kapida odeme imkani yok siteden satan varsa pm ile ulassin smdiden tskkrler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme