Merhaaba arkadaşlar bu antenlerden hangisi iyidir acaba yardımcı olurmusunuz, zyxell in pci kartını kullanıyorum ve us robotics in 5 dbi anteni var almaz olaydım bu anteni 5dbi aldanıp aldım hiç bir fark olmadı kullandığım acces pointin sinyal gücü %10 ile %20 civarlarında ve sürekli kopuyor bunu arttırmak istiyorum. İki anten arasında kaldım sizce hangisi iyidir birisi d linkin 7dbi anteni iyi olduğunu duydum bir çok kişiden diğeride airlive 10 dbi lik bir anten bu markayı araştırırken duydum iyimidir bilmiyorum bu yüzden bilen arkadaşlara danışmak istedim teşekkürler
bağlantı kuracağın yer dışarıdan bir yer ve birebir görüş var ise outdoor panel anten kullan yok alt kat veya üst katta bir arkadaştan kullanacağım dersen indoor anten tavsiye ederim elimde hem indoor hem autdoor anten ler var görüşelim istersen ok 2. elde ve sıfır kullanılmamış da bulunur ok
d-link 7dbi anteni aldım sinyal gücü %30 lara çıktı link kalitesi arttı kopmalar kalmadı nette eskiye oranla bağlantı düzeldiği için normale döndü diye bilirim ilk gözlemim bunlar açıkcası 7dbi antenden daha iyi bir performans bekliyordum ama buda yeterli seviyede