Arkadaşlar selam, 2 gün önce Amerika'dan Toshiba u305-s7477 modelini aldım. Orda wireless özelliğini sorunsuz kullanıyordum, istanbula geldim, sinyal kuvvetli olmasına rağmen"limited or no connectivity" şeklinde bir uyarı çıkıyor ve de internete bağlanamıyorum. Sanırım ayarlardan bişeyleri değiştirmem gerek ama nereyi, bilen varsa çok çok sevinirim. Teşekürler Melih
Sağ altta çıkan ünlem işaretli bilgisayar simgesine tıklayıp ayarlara gir. Tekrar aynı şekilde duran simgeya sağ tıklayıp özelliklere geç. Alt tarafta " bağlantı sınırlı olduğunda veya olmadığında bildir" imgesinin yanındaki işareti kaldırıp tekrar deneyin.
Ayrıca ip nizin statik olup olmadığını kontrol edip ondan sonra tekrar bağlanmaya çalışın. Eğer ip nizi nasıl öğreneceğinizi bilmiyorsanız
ağ bağlantıları>yerel ağ bağlantısı sağ tıklayıp özelliklere gelin. Açılan pencerede ortadaki beyaz bölümden tcpip bölümünü bulup çift tıklayın veya özellikler butonuna basın. Karşınızda eğer ip nin yazdığını görüyorsanız otomatik algılayı seçin ve tamam a basıp tekrar deneyin
belki komik gelecek ama modemi buraya getirdiğinizde burdaki kullanıcı adı / şifre / vpı / vcı ayarlarını yaptınız mı? bunları yapmazsanız bağlanamazsınız
cevaplar için 2nize de teşekkür ederim, şu anda ofideyim,akşam evden dediklerinizi deniycem.
climanjaro,modemi yurtdışından almadım,evdeki mevcut wireless zyxel modemi kullanıyorum, o yuzden de ayarları tekrar yapmama gerek yok di mi?
kral 1984, evet aşağıda ünlem çıkıyor.dediklerini akşam yapıcam,umarım sorun çözülür,şimdilik baya bi kafama takıldı bu sorun..
tekrar tesekkurler
ben modemi abd den aldın zannettim. o zaman modem için extra bir ayara gerek yok.