Arkadaşlar wireless modemler hakkındaki tüm mesajları okudum ve bnu gün saat 16:00 gibi U.S.Robotics9106 WIRELESS almaya karar verdim ama şöle bi problemim var bzim ev biraz büyük benim modemi koyacağım yer ( odam ) balkon arasında toplam 4 duvar var ( sanırım elektronik cihazlarda etkiliomuş bunuda hesaba katarsak balkona gideceği mesefeda 2 pc ve 2 tv var bide müzik seti ) şimdi ben notebookum ile balkona çıktığımda sorunsuz çekermi bu melet ? bu arada duvarların 3 ü tuğla duvar 1i perde duvar ( depreme karşı olan o kalın sağlam duvarlardan )
yorumlarınız neler ? şimdiden teşekkürler
büyük ihtimal çeker arkadaşım sorun olmaz.
senin evin eski tip SSK bloklar gibi ise sorun çıkarır.duvarları kalın ve bilmiyorum 1 duvarın arkasından çekmiyor bile. anlamadım niye..... evin yeni tip kağıt gibi duvarsa çok rahat çeker.
banada çeker gibi geliyor ama duvarlar kalınmış bayaaaaaaaa sen en iisi modemi evin ortasındaki bir yere koy garantiye al işini
seninki de ew diil elektronik eşya dükkanı
çeker çeker merak etme
dostum sen internet kafedemi oturuyosun . çekmesi lazım.
walla biraz internet cafeyi andırıyo evde 3 adet pc ve bir notebook var ( 1 pc çok eski diğerleri son sistem ) tamam modemi aldım şimdi eve gidip denicem sonucu buraya yazarım
Evt modemin kurulumunu yaptım ve şuanda balkondan nete giriyorum heheh buradada 5 te 2 seviyesinde çekiyor ama kopma vs olmuyor yani gayet güzel alacaklara buradan duyrulur :)
kardeş sizin orda var mı bilmem ama bi büyük bir bilgisayar dükkanına git wireless antenini değiştiriyorlar 10 cm lik anten oluyor 60-70 cm lik anten atıyorum bu anteni çatınıza koydunuz bu çatıyı gören 20 km öteden bile girebiliyorsun ama o anten notebookun antenine de takılırsa oluyor tabi antenin fiyatı 200 milyon
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme