herkese selam arkadaşlar size sorunumdan bahsetmek istiyorum kablo ile şu an masaüstü bilgisayarım internete giriyor wireless açık başka laptolar o wireless bağlanıtısını kullanarak internete erişebiliyor ama evde ki laptop da kablosuz ağları göster dediğimde tüm bağlantıları gösteriyor çekim güçleri ile beraber ama kendi bağlantımızda çekim gücü sembolü yerine sadece kırmızı bir çarpı işareti gösteriyor ve tıkladığımda bağlantı başarısız diyor bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler herkese kolay gelsin . . .
Merhaba söylediğim yöntemi uygulamanızı öneririm.
Sağ alt köşedeki o kablosuz simgesini tıkladığınızda orada liste çıkacaktır en alt kısımda Ağ ve Paylaşım Merkezini aç diye bir seçenek vardır ingilizce ise "Network and Sharing Center" 'dir. Oraya tıklayın ve karşınıza gelen ekranda en sol üst köşede Kablosuz ağları yönet diye bir seçenek vardır. (İngilizcesi "Manage Wireless Network" ) Oraya tıkladıkdan sonra karşına gelen kablosuz ağ listeleri içerisinden kendi ağının üzerinde sağ tuş ağı kaldır (Remove'de olabilir) yapın ve sonrasında ağın kalktığını gördüğünüzde bütün açtığınız ekranları kapatarak tekrar bilgisayarınızın sağ alt köşesinden wireless ağınızı bularak şifrenizi yazın ve internete girmeyi deneyin.
bunu denemiştim ama yinede olmadı yalnız modemi resetlemeyi unutmuştum sizce bir neden olur mu bana olur gibi geliyorda :)
cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim sorunumu çözdüm ;)
Nasıl çözdüğünü söylersen birdaha bu sorunu yaşayanlar için yol göstermiş olursun
konunun üstünden zaman geçmiş ama aynen dediğiniz gibi yaptım sorun halloldu yani ağ merkezinden ağları yönette mevcud olan geçmiş ağ bilgisini silip tekrar şifre yazıp baglan dediğinde sorun kalmıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme