Şimdi Ara

WİRELESS DA GARİP BİR DURUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MODEM:PHİLİPS 6500
    NOTEBOOK:DELL LATİTUDE D600

SORUN:NOTE BOOK PRİZE TAKILI İKEN WİRELESS ALSNLAR GİBİ...PRİZDEN ÇIKARIP KENDİ PİLİ İLE ÇALIŞMAY ABAŞLAYINCA WİRELESS SINIRLI BAĞLANTI DİYOR..GRAİP DEĞİLMİ..
    BU ARADA DAHA ÖNCE BÖYLE SORUNUM YOKTU.
    TEŞEKKÜRLER

• bilgisayarının güç ayarlarını kontrol et bazı donanımlar daha uzun pil ömrü saglamak için pil kullanırken calışmamaya veya sıırlı calışmaya ayarlanmış olabilir.
  • Çünkü o şekilde tasarruf moduna geçiyor. Eğer istemiyorsan Masa üstünde sağ tıkla...Özellikleri seç............Ekran koruyucu sekmesine gel...........Aşağıda GÜÇ diye bir kutucuk göreceksin ona tıkla açılan pencerede DÜÇ DÜZENLERİnden EV/OFİS MASASInı seç düzelir ancak bunu seçmen pilinin çabuk bitmesine sebep olacaktır.
  • Arkadaşlar öncelikle verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.
    ben size benim modemin hikayesini anlatayım
    1-philips 6500 marka...aldım..7-8 ay aslanlar gibi inernette evin her tarafında free çalıştım.
    2-daha sonra zaman zaman kablosuz özellik gitmeye başladı
    3-serviz baktı... abi herşey yolunda dedi ama sorun devam ediyordu
    4-bunun üzerine aynı marka ve model yeni bir modemle değiştiler.
    5-sorun gene zaman zaman devam etti...ama eskisi kadar sık değil
    6-bende ne yapayım böyle idare edeyim dedim.
    7-laptopumun kablosuz yazılımını orijinal firmanın sitesinden driver güncellemesi yaptım
    8-son zamanlarda gene aslanlar gibi çalışmaya devam etti.
    9-sonradan farkettimki ben prize takılı değilken yani pil ile çalışıyorken kablosuzu gidiyo..Bu durumu daha önce hiç yaşamadım
    10-sizin önerinizle güç yönetimini ev/ofis masa üstüne getirdim gene sorun devam ediyor
    sonuç olarak garip bir durumdayım...nasıl aşacam ben bu sorunu..benim laptop oldu duvara bağlı laptop(elektrik prizine yani).
    bu arada masa üstü bilgisayarımda böyle bi sorun hiç yaşamadım...
    yardım lütfen...

• merhaba...
    office araçlarından mesela word ün yardım sekmesine tıkladığımda sayfa açılıyo kenara ama içi boş...ne yapabilirim acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.