Şimdi Ara

wireless .dll sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bildirim dll dosyası kayıtlı değil,program doğru şekilde çalışmaz

dell 6400 laptopuma format attıktan sonra böle bi hata mesagı alıorm her açılışta
    ama ınternete wireless la giriorm sorun su dell de ıkı tane wireless programı var format oncesı kullandıgımı kullanamıorm
    bir diğer sorun da hane baglantı sonrasu ekrann sag alt koseınde baglnadıgında bı goruntu vardr ya bende o sureklı ag adresı alınıyoru dıo be saga sola sarı bısey oynuyor

ne yapmam gerek yardmcı olurmsnz
    surucu de guncelledım ama olmadı bı turlu

• doğru driver yüklediğinizden emin misiniz?

ben de dell 6400 kullanıyorum ve driver cdsinde 3 farklı modeli için driver var. hangisini kurdunuz?
  • bende drıver cd sı yok ınternetten ındırdım
    1390 wlan drıverını ındrdm ama sole bıse var ındırdıgım dırver 80 mb gıbı bıse ve yuklerken sırf 1390 yazmıodu baya farklı drıver ısmı vardı
  • laptopum en sonunda kafayı yedı
    xp perfect cd sıyle format attıktan sonra wırelless a anca yardımcı programla gırebılıodm yınede sorun vardı bı turlu baglandı demıyodu sureklı ag adresı alınıyor dıodu ama en azından ınternete gırebılıodu
    bgn en sonunda oda olmadı bırden pat dıe koptu ve hıcbır modemı gormemeye basladı

format sonrası her acılıstada dll dosyası kayıtlı degıl dıe bı agrıza cıkıodu ztn ve bı turlu duzeltemedım surucu ındırıdm sıteden yınede nafıle olmuyor bı turlu
    LUTFEEEEN yardımcı olun kafayı yıcem
  • DELL 1390 WLAN MİNİCARD "US" yazan driveri indirin. "japan" yazan var sitesinde. siteyi açamıyorum. açabilsem link vercem.

ayrıca driver 80mb değil 52 mb. siz muhtemelen yanlış driveri kurdunuz.

http://support.dell.com/support/downloads/

siteye girin, burada sizden service tag isteyecek. service tag bilgisayarınızın altında beyaz etikette yazılı olması lazım. service taginizi girdikten sonra bilgisayarınıza ait olan driverlar tek tek sıralanacak. dediğim gibi "US" yazan driveri indirin.

ya da messengerdan ben size gönderebilirim driveri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanakdemir -- 15 Şubat 2009; 1:30:38 >

• allah razı olsn senden dedıgın gıbı yaptm ınternete baglanmak ıcın kullandııgm asıl program calısıor suan
    yıne o dll hatasını verdı ama olsn en azından o hatayı soluo ama dıger hersey cok ıyı calısıyo
    cok tesekkur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realtek driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Windows 10 wifi kopma sorunu
    8 yıl önce açıldı
    windows 10 wifi kopma sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önemli değil

dll hatası için bişey söyleyemiyorum. galiba windowstan kaynaklanan bi problem var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihanakdemir

önemli değil

dll hatası için bişey söyleyemiyorum. galiba windowstan kaynaklanan bi problem var.

dll hatası alıyorsanız bu programı indirin. Açılmayan programlara, kaybolan dll dosyalarına son. Bu programı kurun ve tüm dll'ler otomatik olarak yüklensin. Sadece Windows XP uyumludur.
    Aradaki boşlukları silin.
    http://r a p i d s h a r e.com/files/72664333/DLLforXP.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettu -- 16 Şubat 2009; 22:43:15 >

• dll hatası alıyorsanız bu programı indirin. Açılmayan programlara, kaybolan dll dosyalarına son. Bu programı kurun ve tüm dll'ler otomatik olarak yüklensin. Sadece Windows XP uyumludur.
    Aradaki boşlukları silin.
    http://r a p i d s h a r e.com/files/72664333/DLLforXP.rar

• sınavlarım vardı bu hafta anca bakabıldm foruma
    cok sagolun denıcem sımdı ısalah ıse yarar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.