şöyle bir sorunum ev ve dükkan karşı karşıya bizim evde kullandığım modem(us robotics usr9111)modemi camdan sarkarsam ancak dükkanda iki diş görüyorum(laptop kullanıyorum) buda kopukluk yapıyor nette, access point alacaktım sanırım modemden access pointe kablo gitmesi gerekiyormuş ben istiyorum ki modem evimde kalsın dükkana bir alet koyup wireless genişleteyim kusura bakmayın karışık gibi oldu ama elimden gelen anlatım bu
AP için kablo çekmek şart değil. Airties AP-401 model bir AP aldığınızda mesh teknolojisi ile kablosuzdan bağlanarak yine kablosuz yayın yapabilirsiniz ama bu cihazı dükkana değilde modemden rahat sinyal alabileceği bir mesafeye koymanız lazım.
farklı marka kablosuz ürünler, kablosuz tekrarlayıcı olarak yüzde yüz garantili olarak çalışmaz denemek lazım alabiliyosan usr tekrarlayıcı al
çözümleriniz için teşekkür ederim,
Büyük mağazalardan bir tanesine gittiğimde bana Wireless-G Range Expander Expand The Range Of Your Wireless Network! bunu önerdiler AP ile arasındaki fark nedir o zaman
şiddetle tavsiyem el yapımı antenler hem ucuz hem kolay hem de işe yarıyor ayrıntılar....